- 25 Temmuz 2012
- 621
- 0
kızlarr selammm....
çok kötü 2 gün geçirdim gerçi hala pek iyi sayılmam ama lütfen herkes kendine yediğine içtiğine çok dikkat etsin...
salı günü fındık yemiştim kabuklu yaş fındıklardan üstünede su, o gün yediğim herşey aksi gibi dokunmuş bide. o gece ishal kusma 3 gün gece gündüz devam etti. dün hastenede aldım soluğu.. bide aklımı çıkardılar zehirlendinmi çocuğa bişe olmuş olmasın diye.. doktora göründüm tahliller falan mikrop kapmışım.. sulardan olabilir dedi başka bişeydende olabilir dedi..
damacanalarda sıkıntı var biliyosunuz doktor ERİKLİ suyu önerdi... sonra souluğu doktorumun yanında aldım bebeğin kalp atışlarına baktık aslında 2 hafta vardı gitmeme.. o bahaneyle bebeğimide gördüm canımmm canımm yan devrilmiş yatmış büyümüşş benim bebeğim...
bu arada enfeksiyon doktoru ilaç yazmadı hamile olduğum için , yasak olan ve serbest olan yiyecekleri yazdı. biraz haşatın çıkıcak ama yemene içmene dikkat et dedi...
ve üşütmüşüm öksürüyorum kızlar çok dikkat edin.
cooookkk gecmis olsun, dikkatli olmak lazim. sukur ki bebgin iyi, sen duzrlirsin nasil olsa ona bi sey olmasin