2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarr selammm....

çok kötü 2 gün geçirdim gerçi hala pek iyi sayılmam ama lütfen herkes kendine yediğine içtiğine çok dikkat etsin...

salı günü fındık yemiştim kabuklu yaş fındıklardan üstünede su, o gün yediğim herşey aksi gibi dokunmuş bide. o gece ishal kusma 3 gün gece gündüz devam etti. dün hastenede aldım soluğu.. bide aklımı çıkardılar zehirlendinmi çocuğa bişe olmuş olmasın diye.. doktora göründüm tahliller falan mikrop kapmışım.. sulardan olabilir dedi başka bişeydende olabilir dedi..

damacanalarda sıkıntı var biliyosunuz doktor ERİKLİ suyu önerdi... sonra souluğu doktorumun yanında aldım bebeğin kalp atışlarına baktık aslında 2 hafta vardı gitmeme.. o bahaneyle bebeğimide gördüm canımmm canımm yan devrilmiş yatmış büyümüşş benim bebeğim...

bu arada enfeksiyon doktoru ilaç yazmadı hamile olduğum için , yasak olan ve serbest olan yiyecekleri yazdı. biraz haşatın çıkıcak ama yemene içmene dikkat et dedi...

ve üşütmüşüm öksürüyorum kızlar çok dikkat edin.

cooookkk gecmis olsun, dikkatli olmak lazim. sukur ki bebgin iyi, sen duzrlirsin nasil olsa ona bi sey olmasin:KK9::KK9:

kızlarr selammm....

çok kötü 2 gün geçirdim gerçi hala pek iyi sayılmam ama lütfen herkes kendine yediğine içtiğine çok dikkat etsin...

salı günü fındık yemiştim kabuklu yaş fındıklardan üstünede su, o gün yediğim herşey aksi gibi dokunmuş bide. o gece ishal kusma 3 gün gece gündüz devam etti. dün hastenede aldım soluğu.. bide aklımı çıkardılar zehirlendinmi çocuğa bişe olmuş olmasın diye.. doktora göründüm tahliller falan mikrop kapmışım.. sulardan olabilir dedi başka bişeydende olabilir dedi..

damacanalarda sıkıntı var biliyosunuz doktor ERİKLİ suyu önerdi... sonra souluğu doktorumun yanında aldım bebeğin kalp atışlarına baktık aslında 2 hafta vardı gitmeme.. o bahaneyle bebeğimide gördüm canımmm canımm yan devrilmiş yatmış büyümüşş benim bebeğim...

bu arada enfeksiyon doktoru ilaç yazmadı hamile olduğum için , yasak olan ve serbest olan yiyecekleri yazdı. biraz haşatın çıkıcak ama yemene içmene dikkat et dedi...

çok geçmiş olsun:26: ya dün bende taze fındık yedim baya yemişim lavaboya zor yetiştim bana da dokundu galiba çok yemenin zararı olsa gerek :KK50:

yediğimiz içtiğimize gerçekten dikkat etmemiz laızm :KK50:

ben doğduğu gün toplu olarak özür dilerim :KK1: seni uyutmadığım,sürekli yorduğum ve seni unutup ani hareketler yaptığım için özür dilerim annenin hayatı bu malesef....hayatımıza hoşgeldin miniğim dicem....
bebeğin zaten toplu halde hıncını çıkaracak merak etme:KK1:o seni uyutmuyacak yoracak biraz büyüdükten sonra yatağınıza gelecek ani hareketlerle ayağını ağzınıza sokacak daha anlatayımmı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: aslında çok güzel dakikalar ama o saniye sinir katsayınız yükseliyor:KK52::KK52::KK52::KK52:
günaydın güzel anneler... sizde geceleri cok sık tuvalete kalkıyormusunuz ?? 12. haftadan sonra bebek artık yukarı cıkıp rahıme baskı yapmaz bu tuvalet olayları azalır dıe bılıorum ama son bı haftadr gecede 5 kere kalkıyorum nerdeyse uyku falan yok artık:KK50:
valla tek kalkmayan benim galiba ben son aylarda sürekli tuvalete kalkıyorum son aylarda aşağıya baskı yapıyor.
kızlar milupaya üye olmuştum numune göndermişler bugün geldi daha sonra belirli zamanlarda yine göndereceklermiş ufak şeyler ama mutlu oldum bebişime ilk hediyeler geldi :KK1::KK1:
of ya bir hotmailimin şifresini unuttum bitanesini çokkkkkk önceden bir arkadaşıma vermiştim. eşiminkini kullanıyorum niyeyse kabul etmiyor üye olamadım bir türlü ilk kızımdada üye olamamıştım:KK43::KK43:
kızlarr selammm....

çok geçmiş olsun canım yaaaaa

bebeğin zaten toplu halde hıncını çıkaracak merak etme:KK1:o seni uyutmuyacak yoracak biraz büyüdükten sonra yatağınıza gelecek ani hareketlerle ayağını ağzınıza sokacak daha anlatayımmı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: aslında çok güzel dakikalar ama o saniye sinir katsayınız yükseliyor:KK52::KK52::KK52::KK52:

ahahahah cok guldum ya ayagini agzina mi sokuyor, senin kiz baya firlama herelde.. cok sevimli geliyo boyle anlatinca ama tam uykudayken dusunebiliyorum yani insan delirir, ama sonra yersin o ayaklari zaten yaaaa....

kızlar hepinize toplu olarak teşekkür ederim. benimki zehirlenme değilmiş, eğer zehirlenme olsa bebeğide zehirlermiş... en kısa sürede toparlanmam lazım...

aman yaş fındık yemeyin sonu direk ishal...

biraz geçmişi okuyım 2 günde neler kaynattınız

ahahahah cok guldum ya ayagini agzina mi sokuyor, senin kiz baya firlama herelde.. cok sevimli geliyo boyle anlatinca ama tam uykudayken dusunebiliyorum yani insan delirir, ama sonra yersin o ayaklari zaten yaaaa....

gece uykusunda yerinde sabit durmadığından öyle. bu gecede yine yatağından kalkıp geldi. yorganımızın üzerine yattı. bende üstüme bişey alamzsam hapşırıyorum. allam ya kalk diyorum kalkmaz babası kaldırdı altından yorganı aldı bana offff yaaaaaaaaaa offfffff yaaaaaaaaaaa diye ağlıyor sevmiyom seni diyor bende uykumu alamadımmı sinirliyim dedim başlarım sana sıpa sana of ya git yatağına bende seni sevmiyom dedim. gitedi babasına sarıldı uyudu sabahta biz sarıldık uyuduk yani anlatacağım bebeiş karnına düştükten sonra sana hiççççççççççç rahatlık yok. hele doğsun herşeyin hıncını bir güzellll alıyor:KK52:

Günaydın kızlar
Bir rüya gördüm ve anlamı çok kötüymüş. Paylaşmak istiyorum.
Rüyamda bir erkek bebeği emziriyorum. O bebek benim cocuğum sanıyorum. Meerse benim cocuğum değilmiş ve sut emme yasında da değilmiş ve ben hamileymisim o sırada.
Rüyanın anlamı ise eğer kadın gercekte hamileyse bebeğinden kurtulur yazıyor :KK43:

hayır olsun inş canım cuma hayrına

sakın kötü düşünme rüya gördüğümüzde hemen tabirlere koşuyoruz ama çok sahih sonuçlar değil alimler zamanında kendi öğrencilerinin rüyalarını tabir ederler ve bu günümüze kadar gelir yani okuduklarımız tam olarak bizim rüyalarımızın tabirleri değil gönlünü ferah tut dua et..:KK34:

gece uykusunda yerinde sabit durmadığından öyle. bu gecede yine yatağından kalkıp geldi. yorganımızın üzerine yattı. bende üstüme bişey alamzsam hapşırıyorum. allam ya kalk diyorum kalkmaz babası kaldırdı altından yorganı aldı bana offff yaaaaaaaaaa offfffff yaaaaaaaaaaa diye ağlıyor sevmiyom seni diyor bende uykumu alamadımmı sinirliyim dedim başlarım sana sıpa sana of ya git yatağına bende seni sevmiyom dedim. gitedi babasına sarıldı uyudu sabahta biz sarıldık uyuduk yani anlatacağım bebeiş karnına düştükten sonra sana hiççççççççççç rahatlık yok. hele doğsun herşeyin hıncını bir güzellll alıyor:KK52:

bi an once o gunleri yasamak istiyo insan, zorluklari da olacak unutulmaz guzel anlari da.
zaman gecse de cabucak alsak kucaklarimiza

Günaydın kızlar
Bir rüya gördüm ve anlamı çok kötüymüş. Paylaşmak istiyorum.
Rüyamda bir erkek bebeği emziriyorum. O bebek benim cocuğum sanıyorum. Meerse benim cocuğum değilmiş ve sut emme yasında da değilmiş ve ben hamileymisim o sırada.
Rüyanın anlamı ise eğer kadın gercekte hamileyse bebeğinden kurtulur yazıyor :KK43:

hayır olsun inş canım cuma hayrına

sakın kötü düşünme rüya gördüğümüzde hemen tabirlere koşuyoruz ama çok sahih sonuçlar değil alimler zamanında kendi öğrencilerinin rüyalarını tabir ederler ve bu günümüze kadar gelir yani okuduklarımız tam olarak bizim rüyalarımızın tabirleri değil gönlünü ferah tut dua et..:KK34:

kızlar sabah saglık ocagına ugradım tetonız ıcın aşı günlerimi verdı. ılk doz 19. haftamda kasımda . sızede soledılermı bu haftalardamı oluo?

bana hemşire 17.haftada çağıracağım dedi ama ben tarih yaklaşınca doktoruma bir soracağım

kızlar hepinize toplu olarak teşekkür ederim. benimki zehirlenme değilmiş, eğer zehirlenme olsa bebeğide zehirlermiş... en kısa sürede toparlanmam lazım...

aman yaş fındık yemeyin sonu direk ishal...

biraz geçmişi okuyım 2 günde neler kaynattınız

geçmiş olsun sudee

ben de ilk zamanlarda yemiştim yaş fındık aynen karnımı bozmuştu bir daha asla yemem :KK34:

kızlarr selammm....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım,dikkat et kendine.hata yaparak birbirimize anlatarak öğreniyoruz işte napalım.bu kadarla geçmiş olsun tatlım

kızlar benim 2 li testimin sonuçları çıktı.dünde tatil olunca hemen gittim doktora.çok şükür bir problem yok.risk değerlerinin altında çıkmış herhangi korkulacak bişey yok dedi doktor.
darısı sizlerin başına

Aranıza yeni katıldım.. 2013 Mart annesi olucam kısmetse :) Bir sorum olucak. 2'li testlerini yaptıranlar var mı acaba.. usg sonucum bende ama kan tahlilim 2 saat sonra çıkacakmış ... Meraktan da çatlıyorum. :) Sonuçlarınız nasıl acaba .Umarım herkesin hayırlı sonuçları çıkmıştır. Teşekkürler şimdiden...

kızlar çok afedersiniz yine çıkardım ve bu seferki çok uzun sürdü durduramadım kendimi sapsarı acı ıyyyy ne zaman biticek şu durum :KK50:

al benden de o kadar canım. acı acı.. gerçekten iğrenç bir durum. Rabbim sabrını versin inşallah hepimize.
herkese günaydın
ne güzel araştırmışsın arkadaşım ama benim beğendiğim bir sürü isim var bu listede üzüldüm şimdi:KK43:

vallaha ben yazıyı yazanın yalancısıyım. benim iki yeğenimin de adı var bu listede.

kızlarr selammm....

çok geçmiş olsun canım. yaa zaten ceviz badem fındık yiyenlere ben hayretle bakıyorum. ağzıma sokamıyorum daha yağlı olunca mı bilmiyorum adlarını düşündüğümde bile öğürüyorum. umarım geçer yoksa bunları yiyemezsem vay halime.

merhabalar.. bende mart 2013 annesi olacağım nasip olursa...
yaş 29
eskişehirde yaşıyorum
son adet 13 haziran
tahmini doğum 20 mart
ilk bebek

iki tanede kaybettiğimm var...
rabbim herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Aranıza yeni katıldım.. 2013 Mart annesi olucam kısmetse :) Bir sorum olucak. 2'li testlerini yaptıranlar var mı acaba.. usg sonucum bende ama kan tahlilim 2 saat sonra çıkacakmış ... Meraktan da çatlıyorum. :) Sonuçlarınız nasıl acaba .Umarım herkesin hayırlı sonuçları çıkmıştır. Teşekkürler şimdiden...

merhabalar.. bende mart 2013 annesi olacağım nasip olursa...
yaş 29
eskişehirde yaşıyorum
son adet 13 haziran
tahmini doğum 20 mart
ilk bebek

iki tanede kaybettiğimm var...
rabbim herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Hosgeldiniz hayirli olsun ikinize de, sekercikk ikili test yaptiran cok oldu ama kotu sonuc yok bildigim kadariyla:nazar:
bir tek benim muallakta doktor yanlis olcmus ama baska doktora gidicem
2 satte kan sonuclarinin cikmasi cok guzel, biz 1 hafta bekliyoruz benim cikmadi mesela daha..

Ben de aslında iki gün önce verdim kanı. Labaratuvar 1 hafta sürer dedi ama aradılar az önce.. İki saat sonra sonuçlar doktorunuza gidecek bilginiz olsun diye.. Bekliyorum bende sabırsızlıkla.. Senin durumundada bence en iyisini yapıyorsun.. İkinci bi doktora gitmekle.. Umarım hayırlı sonuçlar alırsın sende

Hosgeldiniz hayirli olsun ikinize de, sekercikk ikili test yaptiran cok oldu ama kotu sonuc yok bildigim kadariyla:nazar:
bir tek benim muallakta doktor yanlis olcmus ama baska doktora gidicem
2 satte kan sonuclarinin cikmasi cok guzel, biz 1 hafta bekliyoruz benim cikmadi mesela daha..

kızlar ıkılı test sonucum cıkmıs ama telde solemıolar doktorumu arıcam o gıdıp alabılıo laboratuvardan sanırım oda odasında dııl telı cavp vermıo ayyyyy heycandan ölücem laboratuvardakı kıza maıl atın yada fax cekın dedım yok bu grafıklı onemlı gelıp almanız lasım dedı onemlı derken sonucunda bısımı cıktı onun ıcınmı onemlı dedı anlamadım offffff

Kızlar merhaba;
ben de 2 mart 2013 'te meleklerimi bekliyorum inşallah...
Benimkiler ikiz olacak,ilk trimester usg miz çok güzel çıktı.Hiç bir problem olmadığını söyledi doktor,ikiz oldukları için de ikili test yapmadı.Daha sonra üçlü ya da dörtlü test yapacakmışız...
Çok heyecanla bekliyoruz,ikiz hiç beklemediğimiz bişeydi bize sürpriz oldu.Genetik olarak ikiz olmuş,doğal yollardan.
Allah'ım herkese nasip etsin bu duyguyu ve çocuklarımızı kucağımıza almayı:-))

kızlar ıkılı test sonucum1/690 dıger sonucta 1/2450 cıktı doktorum senın 690 cocugundan bırı down olabılır demek bu dedı kotu bı sonucmu dedım hyr dııl sınır degerlerın ustu ama tabı yınede 3'luyu yapıcas dedı normalde senın yaslarında 1/1200 lerde cıkması gerekır ama ensesını kalın olctugumuz ıcın bu degerlerde cıkmıstır dedı sonuclarını alan anneler bu ıkılı testı bılen anneler bu sonuc nasıl bır sonuctur lutfen yazın suan cok ıhtıyacım var

X