- 7 Temmuz 2007
- 178
- 1
ben balık burcuyum 3 mart doğumluyumçok memnunum burcumdan gerçekten çok şanslı bi burç duygusal merhametli evcilll hayalperest tam bi aile yuva kurmak için mesela balık burcundan çok güzel aile resisi ve baba olurmuş doğru dayım balık burcu eşine çocuklarına çok düşkün balık burcunun hatunları sulu göz erkeğinde bişi yok merak etme ben çok seviniyorum bebişimde ben gibi balık olcak diye
aman insallah sulu goz degıllerdır.kızda bi nebze cekılırde.
kızlar şu videoya bi baksanıza,amanın tüylerim ürperdii..tecrübeliler böyle oluyo mu gerçekten son ayda?
Bailando en la barriga de mamá - YouTube
akşama kadr iyiydim ama biraz önce mide bulantılarım yine başladı :18:
ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum
özpolat göbüşünü koycakmışsın baktım göremedim,hadi koyda bende koycam..ama şimdiden söylüyorum benimkisi çoooookk şişş :)) sakın gülmeyinn :))
kızlar akşam misafirlikte köfte yedim rahatsız etti yaa istifar etmeyede korkuyorum
kızlar akşam misafirlikte köfte yedim rahatsız etti yaa istifar etmeyede korkuyorum
cnm bende kuru yedim şuan kıvranıyorum resmen
cnm soda içsen,faydası olmaz mı?ben genelde öyle yapıyorum..
kizlar bu arada bugun doktora gitcektim ya ense kalinligina bakamadi donmedi bebegim cunku
zaten ben onu hareket ederken gordum gozum hicbir sey gormedi sali gitcem tekrar
ya boyle yuzustu hoplayip zipliyordu allahim sen her isteyene yasat yarabbim bu duyguyu
bu arada ben 11+5tim dr 12+2 dedi yani 4 gun onden gidiyor yavrum :)
hepimiz gebeligimizn sonuna kadar guzel seyler guzel duygular yasayalim insallah ya:)
ay evde soda yok eşimede kıyamıyorum şimdi hoşş marketlerde kapandı zaten..
kızlarr nasılsınız ne var ne yok?bugün yasin okucam bende... kayra yı çok merak ediyorum girmiyor kaç gündür en son konuştuğumuzda kötüydü dr böyle devam ederse serum vericeklerini söylemişti ne yaptı acaba durumunu bilen varmı?bende de bulantı çok oluyor ne zaman kaybolur bu belirti, geçen hafta hep acı acı çıkardım ama bu hafta bulantıya döndü...pantalon larım artık banada olmuyor daha rahat kıyafetler tercih ediyorum göbiş resmi eklicem bakalım değişiklik olmuşmu bu arada çikolata yediğinizde nasıl bir hareket hissediyorsunuz bende bir deniyeyimgöğüs kenarları kaşınan varmı yoksa bir tek bendemi oluyor şööle tatlı tatlı
herkese selamlarnasılsınız bugün
ya ben hiç bişey hissetmiyorum benim bebişim çok üşengeç anlaşılan uyuşuk bişey olacak belli ki