2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kızlar şu videoya bi baksanıza,amanın tüylerim ürperdii..tecrübeliler böyle oluyo mu gerçekten son ayda?

Bailando en la barriga de mamá - YouTube

ayyy baktıkça içim bir tuhaf oldu yau...

akşama kadr iyiydim ama biraz önce mide bulantılarım yine başladı :18:

Al benden de o kadar. tatil dönüşü 3 gündür temizlikle uğrasıyorum. tatil dönüşü resmen ev ayağa kalkıyor. perdeleri yıkamak, camları silmek, yerleri silmek, çamaşır yıkamak... bugün ancak bitti. bu kadar işe rağmen gündüzleri hiç rahatsızlığım yok. ama akşam olsun istemiyorum. akşam başlıyor benim de bulantılarım. ondan sonra uyuyabilirsen uyu...

Kızlar selamm herkeseenasılsınız görmeyeli bebişler negüzell hissediliyor :)) benimkisi daha küçük küçük seğiriyor cook ara ara bu bile mutluluktan uçuruyor beni Bugün gezinti yaptık bebişimle..birazcık yorulduk şimdi de bişiyler yicez bebiş uyucak sonraannede buralarda olacakk

özpolat göbüşünü koycakmışsın baktım göremedim,hadi koyda bende koycam..ama şimdiden söylüyorum benimkisi çoooookk şişş :)) sakın gülmeyinn :))

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ,göbiş resmi yüklücektim ama bi ara çok kötü oldum sonrada uyuya kalmışım şimdi yüklüyorum bilginiz olsun:)

özpolat göbüşünü koycakmışsın baktım göremedim,hadi koyda bende koycam..ama şimdiden söylüyorum benimkisi çoooookk şişş :)) sakın gülmeyinn :))

yükledim canım bendede gaz var ama her fotoğraf çektiğimde aynı elbiseyi giyicem fark daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum

kızlar akşam misafirlikte köfte yedim rahatsız etti yaa istifar etmeyede korkuyorum

kivirciiiikkkk

eve anca gelebildim
ben bugun sordum doktora seni dediki aynen: oyle bir olcum olmaz anlamsiz bir sonuc o tekrar degerlendirilmesi lazim dikkate almasin dedi.
dedim en dusuk ne kadar olmali ki o da 0.8 mm olculebilir en dusuk dedi
insallah okursun bu gece de rht edersin canim ya

kizlar bu arada bugun doktora gitcektim ya ense kalinligina bakamadi donmedi bebegim cunku
zaten ben onu hareket ederken gordum gozum hicbir sey gormedi sali gitcem tekrar
ya boyle yuzustu hoplayip zipliyordu allahim sen her isteyene yasat yarabbim bu duyguyu

bu arada ben 11+5tim dr 12+2 dedi yani 4 gun onden gidiyor yavrum :)

hepimiz gebeligimizn sonuna kadar guzel seyler guzel duygular yasayalim insallah ya:)

yaaa çok iyii

evet ya kayra yok ortada insallah iyidir.
ozplt benim direkt gogus ucum kasiniyor ve kuruluk var ama yanlar kasinmiyor
hee cok derin bilgi verdim sankim yaaa:))

herkese selamlar nasılsınız bugün

ya ben hiç bişey hissetmiyorum benim bebişim çok üşengeç anlaşılan uyuşuk bişey olacak belli ki

ben de hiiic birsey hissetmiodum rose hatta bir ay boyunca acaba yasiomu kalbi atiyomu diye kudurdum bugun gittim dr a allahim kipir kipir hic durmuo:))
yani merak etmeyesin o gayet keyfi yeride takiliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…