2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ozpolat boşver duymamazlıktan gel diyeceğim ama nereye kadar.. hiç konuşmuyormusun neden böyle davranıyorsun diye ?

kızzlaarr dün kızım acilde sedyede yatarken karnma tekme salladı.. eve gelene kadar agrıdı buğünde beyaz akıntım var bebegin hareketinide hiç hissetmedim:44:

Rose hoşgeldin kuzum nasılsın?????

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür bunalıyorum bazen sen nasılsın özlemişim kaç gündür görüşemedik
dün alışverişe çıktım kıyafet alayım diye geri boş döndüm sen bilirsin bedenim 38 nasıl ne zaman alsam daha iyi olur bir de ne beden alayım ben ya bilemedim :44:

kötü düşünme canım rabbim korur doktorum demişti ki bana bebek öyle bir yerdeki darbelerden korunur ilk aylarda karnına gelecek darbeler çok büyük olmadığı sürece sorun yaratmaz derdi eltimin oğlu altını değiştirirken karnına ne tekmeler vuruyordu gün boyu maşallah iyi seninki de iyidir korkma akıntı normal değil mi yoğunlaşması da bu aylarda normalmiş zaten

birşey olmaz canısım.ben hergün yiyorum o tekmelerden allaha şükür sıkıntı olmadı.sarsılmışsındır.eninkide iki gün kımıldamadı tek tük atıyor.tatlı ye bakalım işe yarar genelde ama...için rahat etmezse yarın bir doktora git...

bende seni özledim gülüm.bulantılarım devam ediyor ve artık çok yordu keyifsizim.canım 14.haftadan itiaren bebeğin büyüme hızı 2 katına çıkıyor ve karnın daha hızlı büyür.38 olmaz bacakları falan sıkar.kapriler aldım birde kumaş.kot kapri falan ilk hamileliğimdende çok var çalıştığım için..40 bedeb al bacakları için.bel sıkıntı olmaz ayarlanabilir lastik ya...ama kızın olursa 40 bedende olmayabilir genelde basen kalça büyüyor:))))))))şaka bir yanada 40-42 arası al canım..üstümüde m giyerim l aldım ileriki aylar içinde xl aldım...okulların açılmasını beklemeden yap alışverişini rahat rahat...

cnm bugün pazar dr um yok olsa iyi olurdu uzun zamandır da görmedim keyfim yerine gelirdi ben toplum içinde nelerine maruz kaldım öfkem de geçmiş değil benim bugünümü mahvetti moralimi bozdu nefret dolu mesajımıda attım zaten bir daha böyle davransın altında kalmıcam başka bir yüzümü görücek burnundan fitil fitil getiricem zaten saygısız bende onun anlıcağı dilden konuşucam

sanki ailesine bir saygısızlık yaptım burnumun dibinde oturuolar ben gidemesem zaten kaynanam geliyor gidiyor bana kendisi görmüyor anasını babasını benim üstüme geliyor

allah öyle bir sabır vermişki bana benim yerimde taş olsa çatlardı geçimsiz anlayışsız bir insanla yaşıyorum nasıl bu hale geldi anlamadım bebeiğimi düşünüyorum düşünmesine beni bir rahat bıraksa işe giderken evdeki huzurumu kaçırmasa başka bişi istemem zaten daha bu durumda şu haldeyiz çocuk olunca ne yapıcam ben bununla bugüne kadar yansımadı sorun oldu bence ayağını denk alsın öyle her istediğinde bağıramaz sağol canım amin

Kızlar yazdıklarınızı okuyorumda bebeğinin hareketlerini hissedenler var.ben bugune kadar hiç ama hiç birşey hissetmedim.normalmidir acep.bende istiyorum

kızlar yazdıklarınızı okuyorumda bebeğinin hareketlerini hissedenler var.ben bugune kadar hiç ama hiç birşey hissetmedim.normalmidir acep.bende istiyorum

gülüm bizim ikinci hamileliklerimiz deneyim biraz daha fazla..ufak ufak başlar 16.haftalar gibi.bak 25.haftaya kadar bile hissetmeyen var merak etme...

kaç kere konuştum sürmelicim kimler kimler konuştu hatta yok kıt bir adam.. bazen diyorumki kadın hakları derneklerini arıyayım telefon numarasını vereyim hakkından bir tek onlar gelir

saol canım bende sadece bir kumaş aldım 40 beden biraz bol bacak kalça kısmı ama bikaç aya iyice oturur üstüme diye 40 aldım p.tesi bir daha bakıcam alayım hemen diyorum üst giyeceklerim çok zaten hemen almayacam kışlık bakıcam 2 ay sonra alırım pantolon etek almak istedim de aklıma bel kısmı takıldı şimdi göbek büyüdükçe pantolonun o kumaş penye geçiş dikiş kısmı olan yer sıkar mı yoksa aynı mı kalır ona takıldım ondan almadım
3.ayım bitiyor ama baktım göbek yok hala :44: dün hamile shopa girdim kıyafet için size mi diye şaşırdı pek göbek yok ama diyince gıcık oldum almadım bende 4 eylülde gidicem belki cinsiyeti söyler ona göre nerem büyüyecek anlardım bende

(

yok canım işte sorun orda böyle değildi evlenene kadar bu bnm için büyük bir şok oldu zaten en güzel dönem nişanlılık dönemiymiş bunu çok iyi anladım:))ahh canım bu kavgalar hep öfkesini kontrol edememesinden çıkıyor evin içinde olsa gam yemicem ya dışarı çıkarken yada eve girerken oluyor 3.kişiyede gelince bugüne kadar yordu beni içime atmaktan herşeyden yoruldum bu böyle davrandıkça ailesinin hoşuna gidiyor ortada bişi var sanıolar ben annemi bilerek aradım ve anlattım artık bu durumu bildiklerini sindiremediklerini söylesin die bu yüzden herkes ayağını denk almış olur yoksa neden üzeyimki her 2 tarafı benim insanlara bakıcak yüzüm kalmadı oturduğum yerde ...ya zaten umrumda değil gelip evde bağırsa yine cevap vermem keyfime bakarım sorun apartmanda bağırması işte böyle bir şey:)

ya kızlar ben bazen göbek deliğimin biraz aşağısında pıt pıt gibi bişi hissediyorum yani küçük bir balon gibi sanki sağdan sola kayar gibi bu gazmı acaba?

sıkmıyor kuzum çok rahat ediyorsun ben lohusalığımdada giydim çok rahat ettim göbiş büyüdükçe düğmeler ileri gidiyor asla sıkmaz merak etme....hayırlı haberlerle kuzucum

merhaba arkadaslar
dun gece ruyamda bir tatlı gordum. Cok da basıt bır sey ama evde malzemem yok dıye yapamadım markete de gıtmeye usendım. sanırım aserıyor olsam usenmezdım :)

hamile kiyafetine benim de ihtiyacim var ama ben su anda gobegi penyeli olanlardan degil de bel kismi dugmeli esneyebilenlerden istiyorum. onlardan da bulamiyorum. Zaten bedenim buyuk oldugu icin hamilelik oncesi de kiyafet bulmak zordu

selam güzel biricik anne adayları nasılsınız bugün? Umarım herkes için herşey yolundadır...hamile olmadan önce hep aman ne var ki hamilelikte 9 ay düzenli,beslenme,saglıklı yaşam insan ona da sabreder derdim:):) cahillik ne kötü birşey....:):)

canım yaşadıklarına üzüldüm..rabbim eşine anlayış,merhamet,sevgi versin inşallahh..canım nedense erkekler,hamile gibi davranıyorlar kaprisleri bitmiyor..her evde illaki anlaşmazlık oluyor malesef.bence sen şuan hiçbirşey yok gibi davran üzme kendini sakıneşin gelincede surat yap konusma.bir not kağıdına da bugün beni çok kırdın,üzdün beni rencide ettin,ayrıca apartmanda bağırmandan nefret ediyorum,konusmak istemiyorum seninle yaz ona ver..bakalım işe yarıcak mı? Bizimkinin de farklı huyları var bende oturup konusmak,vakit gecirmek istiyorum onunla ama vakti hiç olmuyor nedensee..bende kendimi çok yanlız hissediyorum

ya kızlar ben bazen göbek deliğimin biraz aşağısında pıt pıt gibi bişi hissediyorum yani küçük bir balon gibi sanki sağdan sola kayar gibi bu gazmı acaba?

bebişş bu canımm gaz olsa kaymazdı Minik yavruşun bak anne ben burdayım,üzülme deyip senin yanında olmaya çalışıyor ayy kıyamammm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…