2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım benim eşim de çok sinirlidir. mesleğine bağladım çoğu zaman. ama artık bu davranışları azaldı. biraz da benim çabamla. artık onun sinirleneceği ortamları yaratmamaya dikkat ediyorum. biraz da o anladı artık sanırım, bu tartışmaların artık işi kötüye götürdüğünü . çünkü tartışmalarda ben artık aşırı sinirlenmeye ortalığı dağıtmaya başlamıştım. itiraf edeyim aslında ben de durduk yere olay çıkaran bir insanım, geçmişe takılırım, ona takılırım buna takılırım. laf ederim :26: ama hamilelikten dolayı sanırım alttan alıyor. 2 haftadır yanımda değil, görevde. ama ben telefonda yine kafama bişeyler takıp yansıtıyorum. bugun de geçmişe takıldım. sana yardım edeyim derken ben problemli çıktım

Son düzenleme:

aynı cnm aynı bende öyleyim hiç vaktimiz yok bende kendimi oyalıcak şeyler buluyorum evde o yüzden eşimdende birşey istemiyorum bana iyi davranması dışında ,dediklerinide zaten sinirden mesajla çoktan yolladım evden gider gitmez:)

bebişş bu canımm gaz olsa kaymazdı Minik yavruşun bak anne ben burdayım,üzülme deyip senin yanında olmaya çalışıyor ayy kıyamammm yaaa

bende gazdır die çok takılmıodum ayy bebişimin hareketlerimi bu şimdi gerçektenmi inanmıyorumm yani demekki hissediliyomuş öylemi

canım ben eşimi bir tek pazar günleri görebiliyorum oda öğlen 12 ye kadar onun dışında diğer günler 9 da çıkıyor akşam 10:30 gibi geliyor duşunu alıyor yemek yiyor derken 1 saatte öyle geçiyor sonrada tv başında uyuya kalıyor beraber 1 saat geçiriyoruz sonra benimde uykum geliyor hoop yatağa yani ben zaten onu sinirlendiricek hiç birşey yapmıyorum kafasında kuruyor bana öfkeleniyor bağırıyor gidiyor koyun gibiyim bir farkım yok sesimi bile çıkarmıyorum zaten hamileliğimi öğrendiğimden beri arada nette takılıyorum araştırıyorum kendimce vakit geçiriyorum kimseyi kırmıyorumda kırmakda istemem bana yapılmasını sevmediğim birşeyi asla başkalarınada yapmam ben sadece saygı istiyorum hepsi bu benim eşimde çok eşya kırdıcanım yanında olmadığı için böyle davranıyorsun uzak olduğu için sanırım geçmiş derken evlenmeden önceki geçmişmi eğer öyleyse takılma bencede

ben geldim ilk defa bu hafta pazar evdeydim sabahtan beri yemek yapıyorum manyaklaşmış gibi bir sürü yemek var evde...evimi mutfağımı özlüyorum işteyken...eşim oğlunu annesine izmire götürmeye gitti sabaha karşı yola çıktı az sonra eve gelir....
kayracım ve diğer beni merak eden arkadaşlar ense kalınlığımız gayet güzelmiş sorun yok dedi,kan tahlili içinde doktorla uzun uzun konuştuk ve kanımı verdim 1 hafta sonra alacakmışım...
bebikim gayet iyi ilk açtığında yüz üstü yatıyordu sonra bize döndü çok komikti....girdiğim ultrason 3 boyutlu ya bebikim çok korkunç gözüküyor ama kocaman olmuş bücürüğüm...veee doktora birşey gözüküyormu dedik pipi yok dedi güldü
bebikim renkli görmek güzel fıkır fıkır kaynıyor içimde....
benden haberler bunlar kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim....

ozpolat sıkma kendini bunların hepsi böyle...nasıl bu kadar umursama vurdumduymaz oluyorlar anlamıyorum...eşim bu sabah yoktu kayınvalidem bendeydi kahvaltı yaparken verdim veriştirdim bilsin oğlunu sustu birşey diyemedi....sonra aldım onu yazlığa götürdüm yalnız kaldım evde ama özledim birazdan eve gelecek...ne onunla ne onsuz olmuyor....

ohh şükürler olsun iki gündür seni beklemekten helak oldum...artık dışarı çıkabilirim...

Topiğimizin ilk prensesi hayırlarla gelsin inşallah.can yoldaşın sırdaşın arkadaşın olsun..kız olması iyi oldu erkek var nasılsa:)))rabbim hep güzel haberlerle donatsın canım....

hmm.. az da zaman geçiriyormuşsunuz. birbirinizi çok özleyip kavga etmemeniz lazım. işi stresli mi o yüzden mi acaba. inşallah bebek geldiğinde hepsi sona erer canım.

bana gelince evet evlenmeden önceki hayatına takıldım. daha önceleri de ona çok soru sormuştum. eşimin hayatına giren insanlarla hep ilişkisi birkaç günlük olmuş düzgün bir insanla karşılaşmadığım için diyor kendisi. bir de bu hayatından önceki sevdiği kız onu aldatmış. sebebi de eşim ona elini sürmemiş, hayat bu belli olmaz onu yarı yolda bırakmak istememiş (mesleğinden dolayı da) kız da onu aldatmış. belki o yüzden sonraki hayatına girenlere ciddi yaklaşamadı. belki öfkesini onlardan çıkardı. çünkü arkadaşları sen onunla birlikte olsaydın o seni aldatmazdı demişler benimle tanıştığında bana hiç o şekilde yaklaşmadı. bana çok değer verdi ayrıca ben boşanma davası olan bir insandım. hep yanımda oldu destek oldu ve evlendik. evliliğimiz süresince de hep evine bağlı,düzgün bir insan oldu. sonuçta diyorum öyle bir hayatı seven ya da o şekilde ilişkileri isteyerek yaşayan bir insan olsaydı bana da o şekilde yaklaşırdı ya da evlenmeden önce ayrılıklarla sonuçlanan tartışmalarımız olmuştu beni bırakıp o hayata dönebilirdi. diyorum ama yine de eşim uzakta diye sanırım sorun çıkarıyorum. acaba o tarz bi adam mıydı? kızlara hep o amaçla yaklaşan biri miydi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. offf bu HAMİLELİK PSİKOLOJİSİ Mİ KIZLAR. yoksa ben çıldırdım mı

Hanımlar nerdesiniz?yemekmi yapıyonuz yoksa..hehe neler döktürüyonuz kimbilir..birazdan bende başlıycam bişiyler yapmaya bakalım..özpolatcım not kağıdı dememdeki maksat erkekler böyle daha iyi anlıyorlar sanırısam..msj cekmek yüzüne konusmaktan pek anlamıyorlar..not yazdığında daha masum,ciddi buluyorlar bunu ve emin ol atmıyorlar saklıyorlar Bizimkisi öyle herzaman yapmıyorum bende 3 yıllık evliliğimizde toplasan 4 kez filan yazmışımdır ve cüzdanında duruyor hepsi :)) Buarada kızlar benim kuyruk sokumum nezamandır kaymış durumda ve 2 gündürde cok acılar cekiyorum neyapıcam bilmiyorum :26: Doğuma kadar geçer inşallah

kızlar ne yazık ki dayanamadım uzaklarda olan eşime yine geçmişle ilgili mesaj attım. sen şöyle biri miydin böyle biri miydin neden ..... falan filan ooof ben akıllanmayacağım

Anne adayları ikilitest yaptıran var mı.doktorunuzmu yapıyor taramayı yoksa başkadır uzman mı? Bir de 3 boyutlu ultrasonlar mı inceliyorlar bebeği?

Anne adayları ikilitest yaptıran var mı.doktorunuzmu yapıyor taramayı yoksa başkadır uzman mı? Bir de 3 boyutlu ultrasonlar mı inceliyorlar bebeği?

cnm benim başka dr yaptı.bu hastanede yapılmıyor dedi.yönlendirdi.normal herzaman bakılan usg ile baktı birde kan verdim.1 hafta sonra sonuç alınıyor.

kızlar ne yazık ki dayanamadım uzaklarda olan eşime yine geçmişle ilgili mesaj attım. sen şöyle biri miydin böyle biri miydin neden ..... falan filan ooof ben akıllanmayacağım

cnm bence geçmişi hiç karıştırma kurcalama.şuan mutluysan huzurluysan bırak öyle dvm etsiz.kendi kendine sorun çıkarmaya çalışma derim ben.

şimdi sıra 3 lü yemi geldi? 3 lü tarama testi için henüz bişiy demedi bizim dr.ama bilmiyorum oda önemliymiş ? Neye bakılıyo ki acaba 3 lüde?

benimkinide ben bugün arayıp yeter dayanamıyorum oğlunun hakaretlerine bağırmalarına artık konuşun düzeltsin ben konuşunca anlamıyor çünkü dedim oda bana geldi bugün yemek yapmış zavallım gitmiş birde bebek mağazasına battaniye almış yumuşacık inan battaniyeyi görünce bütün mutsuzluğum geçti

ama canım sen eşine güvenmiyormusun bu şekilde bir erkeğin üstüne gitmek hiç hoş değil kendinden uzaklaştırırsın maazallah güvenmiyormuş gibi his veriyosun kendi kendine sormazmı sonra ben eşime ne yaptım neyimi yakaladı da bana böyle davranıyor der kendi kendine önceki hayatına takılma bak sana destek bile olmuş eşi olmuşsun demekki seni seviyor bu sebeple gitme cnm önceki yaşantısında sen yoktun buda gayet normal bişi

yazdımda canım önceden bütün herşeyi denedim okumuyor bile

kız yapma böyle şeyler eşin asker mi canım

şimdi sıra 3 lü yemi geldi? 3 lü tarama testi için henüz bişiy demedi bizim dr.ama bilmiyorum oda önemliymiş ? Neye bakılıyo ki acaba 3 lüde?

3 lü testte 2 li den farklı olarak nöral tüp defekti saptanabiliyor,aslında ikiliyi yaptırmadan üçlüyü yaptırsak da olurdu herhalde .....

normal ultrasonla ense kalınlığına baktı doktor, sonra laboratuvara gönderdi ultrason bilgilerimle, bir de kan verdim. 1 hafta sonra da sonuç çıkacak dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…