ayyy kızlar o kadar kötüyüm ki 1 saattir ağlıyorum artık içime atmaktan sıkıldım annemi aradım dedim bana böyle böyle davranıyor onunkileride aradım konuşun ne yapıyorsanız yapın allah kimseye böyle bir koca vermesin annemde kaynanamı arıyacak birazdan bugüne kadar hiç böyle bir şey yapmamıştım ama artık dayanamıyorum apartmanın kapısında bana kaçıncı bağırışı bıktım yemin ediyorum bıktım kimseye bakıcak yüzüm kalmadı problem ne ben size söylim ; dün aradı annemleri kahvaltıya çağıralım bende dedimki sabahları halimi görüyosun kendime kahvaltı zor hazırlıyorum biz gidelim annenlere saat 10 oldu kalkmıyor e ben beyfendinin keyfinimi beklicem acıkıyorum yemesem direk kusuyorum kalkmadı bende kendi kahvaltımı yaptım 12 de kalkmış kıyafetini giyindi işe gidiyor kapıda bana bağırarak akşam annemlere gidiceksin ben gelmeden orda olucaksın bana böyle söyledi ya ben iyice sinirlendim bir günde böyle bağırmadan insan gibi kapıdan uğurlasam ne olur kendimi geçtim hamileyim ya hamileyken yapmasın bağırmasın beni kendi halime bıraksın ben öyle daha mutluyum gerçekten uğraşmasın benle üzmesin ağlamak istemiyorum artık çok yoruldum dayanamıyorum şimdi annem aradı kaynananla konuştum söyledim dedi ben üzülüyorum nie bnm çocuğa bağırıyor hamile demiş bnm anlattığım gibi söylemiş babası evde yok o yüzden rahat rahat konuşuyorum ,konuşun çocuğuma her yerde bağırmasın artık eğer böyle devam ederse babasına söylücem artık die sitem etmiş ,çocuğum sahipsiz değil nie böyle davranıyor 2 sene önce kızıma halı yıkamak için yardıma geldim kadının biri bana damadın kızına kötü davranıyor die sölemiş kaynanama annem bana yeni söyledi bütün olanlardan haberim var diince şaşırdım yemin ediyorum bana karısı gibi davranmıyor gözü dönüyor bağırıor çağırıor ahhh keşke orospu ruhlu bir kadınla evlenseymiş onun hakkından bir tek böyle biri gelirmiş artık ağzımıda bozdum kızlar kusura bakmayın çünkü ben sustukça alttan altıkça yüz verdikçe tepeme bindi artık allaha yalvarıyorum bana böyle davranmasın ağlatmasın ben onun karısıyım onu üzücek hiç bir şey yapmıyorum evimde oturuyorum kimseye zararım yok ne yapacağımı şaşırdım artık nefretimi kazanıyor başka bişi yok sizde olmasanız hepten yanlızım