2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

geçmiş olsun canım. inşallah o müjdeli haberi en kısa zamanda allahım sana tekrar verir...

yarın telaşla giremem belki.
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bacılarım. allah sevdiklerinizle beraber tekrarını yaşatmayı nasip etsin :KK16:

ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM..HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM..BEBİŞLERİNİZLE GÜZEL BAYRAMLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE..HENÜZ YENİ GELDİK EŞİMLE YEMEK YEDİİK,ORDAN ALIŞVERİŞ DERKEN EVE ZOR ATTIM KENDİMİ..ŞİMDİDE KASIKLARIM FELAKET SANCI YAPTI İLK DEFA :KK30:DİNLENMEM GEREK SANIRIM..HERKES TEMİZLİK FİLAN YAPMIŞ VALLA BEN EVDE HİİÇ BİŞYLE UĞRAŞMADIM..ÇÜNKÜ HERGÜN OLMASI GEREKENİ YAPIYORUM ZATEN O YÜZDEN BİRİKMİYOR HA BİDE EŞİMDE DAĞINIK BIRAKMAMASI İÇİN UYARIYORUM ODA ALIŞTI ARTIK BENDEN İYİ TOPLUYOR VALLA :KK76::KK76::KK34: ŞİMDİ Bİ DUŞ ALIRIM ARDINDAN FİLM FİLAN İZLERİZ EŞİMLE SONRADA UYURUM :KK1::KK1: BENİM GÜNÜM BÖYLE ŞİMDİLİK KIZLAR..HEPİNİZİ KOCAMANNN ÖPÜYORUMM:KK54::KK54: İNŞALLLAH BEBİŞLERİMİZİ SENEYE KOCAMAN OLMUŞ ŞEKİLDE EL ÖPMEYE GÖTÜRÜRÜZ BU ZAMANLARDA:nazar::nazar::KK16::KK16::KK8::KK4::KK4:

yaşam bir masal gibidir,ne kadar uzun olduğu değil,ne kadar güzel yaşandığı önemlidir...
Güzelliklerle dolu şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileğiyle....

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BEBEKLERİNİZ İÇİNİZDE ÇOOOOKK MUTLU OLSUN:emir_bebek:

Ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum .Bebeğimin beni 10 gün önce terkettiğini bugün öğrendim ve kürtaj oldum. Benim bayram hediyem çok kötü oldu.Hepinizin bebişlerine sağlık diliyorum

Günaydın arkadasım. Gecmis olsun, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Herkese iyi bayramlar. Mutlu huzurlu guzel bir Bayram geçirmenizi diliyorum.

Kizlar dün aksam Rahmi'nin üzeri bebek tekmesi gibi saatlerce segirdi. İnsallah kotu bisey yoktur simdi gecti.

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. nice birlikte bayramlara girmek dileğiyle.

ben kolanın ve çayın zararlı olduğunu hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım canım zaten çayıda hiç sevmem sadece sabah kalvaltısında alırdım onun yerine su ve ayran, taze sıkılmış meyve suları içiyorum...

...kahve ile kolalı içeceklerin içindeki kafein maddesi ve çaydaki tein maddesi plasentayı geçerek çocuğun kan dolaşımına girerler
...gebelikte yüksek oranda kafein tüketiminin erken doğum ve düşük doğum ağırklı bebeğin doğum riskini arttırdığı göstermiştir
...bu annelerin bebeklerin doğum sonrası uyanık kalma süreleri daha uzun olup solunum dakika sayıları da fazladır
...demir emilimini engellyebilirler.hamilelikde özellikle çay demiri tutarak demir eksikliğini arttırmaktadır
...idrar söktürücü etkileriyle sıvı kaybına ve bununla birlikte kalsiyum kaybına yol açar
...sinirlilik , huzursuzluk yapıp zaten psikolojik dalgalanmanları olan gebeyi dahada huzursuz ederler
...kalp atım hızını artırarark göğüste sıkıntı hissine yol açarlar
...kolalı içeceklerde benzeri etkileri yaparak annenin beslenme kalitesini düşürür,annede ve çocukda huzursuzluk yapar
...mide asidini arttırarak reflü gibi yanma şikayetlerinin oluşmasını tetikler
...özellikle diyet kolalı içeceklerden içerdikleri yüksek oranda tatlandırıcıdan dolayı içilmemelidir..

bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürederim. çayın bu kadar etkisini pek bilmiyordum . sadece kahvaltıda tüketmeme rağmen doğru olmadığını öğrendim. yeni alternatifler bulayım bari.kahvaltıda çaysız olmuyorki yahu
slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

Ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum .Bebeğimin beni 10 gün önce terkettiğini bugün öğrendim ve kürtaj oldum. Benim bayram hediyem çok kötü oldu.Hepinizin bebişlerine sağlık diliyorum

arkadaşlar ikinizede çok geçmiş olsun. böyle haberler duyunca çok üzülüyorum burada bu sebepten dolayı durmak istemiyorum. allah sizlere sağlık sıhat versin. yeni yeni bebişlerinizin olması dileğiyle

çokk üzüldüm canımmm inan kelimeler yetmiyor böyle durumlara ne diyeeğimi bilemiyorum Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun canım benim.. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: bende seninle aynı durumdayımmmm bakalm perşembe kesinleşecekkk

amin çok teşekkür ederim . 10 haftalıkken kalbi durmuş miniğimin hemde herşey yolunda gözüktüğü halde. umarım dediğin gibi olur ama ben tekrar hamile kalmaya korkuyorum...

ah canım yaa çok geçmiş olsuuun :KK30: dilerim bidaa böyle talihsizlikler yaşamazsın :KK50: inşallah tez zamandada sağlıklı dünya tatlısı küçük meleğin tez zamanda tekrar gelir canım bu sefer sağlıklıca kucağına almak nasip olur inşallah :KK16::KK16:

Ha bu arada bende bebeğimin kalp atışlarını duyabildim sonunda içimrahatladıinşallah ona bişey olmaz sürekli böyle bebek kayıpları üzücü haerler duymaktan bebeğime bişiy olcak diye ödüm kopar oldu yaa :KK14::KK50::26:

Ha bu arada bende bebeğimin kalp atışlarını duyabildim sonunda içimrahatladıinşallah ona bişey olmaz sürekli böyle bebek kayıpları üzücü haerler duymaktan bebeğime bişiy olcak diye ödüm kopar oldu yaa :KK14::KK50::26:
çok sewindim canım sağlıcakla kucağına al inşallahhh
hoş bulduk canım nasılsın? :KK3:

iyiyim cnm bayram geçiriyoruzzz ... iyi bayramlar bu aradaa

ay ciddimisiiin çok üzüldüm canım yaa kesinmi peki öyle olduğuu nerden çıkardın boş gebeliği doktormu dedi? :26:

doktor her ihtimale karşı son kez perşembede ulltrasona gir dedi ama kese 23 mm olmuşş bebek yok içinde 8 +6 yımm bencede boş gebelikk hakkımda hayırlısı cnmm kürtaj falan onları okuyordum şimdii acısı warmı falan diye :KK43:

X