2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar bizim evde bugün büyük temizlik var 2 dk size bakayım dedim imdesire geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah hepinizi kocaman öpüyorum ve şeker tadında bir bayram diliyorum

herkese iyi bayramlar arkadaşlar...
Allah seneye ramazan bayramını yavrularımız sağlıkla kucağımızda karşılamak nasip eder inşallah... :KK16:

Mutlu bayramlar kuzucuklarımm...rabbim nice bayramlara sevdiklerimizle erişmemizi sağlasın inşallah.ve rabbim dileyen herkese anneliği babalığı yaşatsın inşallah.rabbime emanetsiniz....

slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

nolmuş yani yaşın 35 se allah büyük hiiç dert etmiyosun öncelikle kocanla huzurunuzu kaybetmeyip kendi sağlığını düşünüyorsun sonra bebeğim olur inşallah diye düşünüp mutlu mutlu yaşamaya devam ediyosun hiç korkma o kadar çok insan var ki geç anne olan :KK66:

merhaba arkadaslar nasilsiniz..benum gecen hafta bulantilarim azalmisti 2gundur gece yarisina kadarkusuyorum...yine hic birsry yiyemiyorum:KK43:((aslinda bulantilardan sikayetci degilim ama azalmisken tekrar baslayinca ters bisey mi var diye dusunmeye basladim....:KK43:(( arkadaslar birde gobisler topiginde arkadaslarin gobislerini gordum kocamsn olmus.benim henuz hic yok normalmi acaba???
tabi ki normal canım göbeğinin çıkmaması
ilk haftalarda çıkan bebek göbeği değil zaten,gazdan sanırım öyle bir şişkinlik
yoksa bir cmlik bebeğin göbeği olmaz
20.haftada fln ancak anlaşılır dışarıdan hamile göbeği

bugün bebeğimin kalp atışı için doktora gittim çok şükür duydum
ama kese etrafında kanama alanları varmış,yani düşük riski
dinlenmem lazım ama kızım daha ufak,kimsede de durmuyor sürekli kucağımda ya da peşinde koşuyorum
bakalım ne olacak:KK51:

gene de kendi doktoruma gitmedim bayramın bitişini ve gitmeyi bekliyorum

kızlar çay kola felan iyi deyilya günlük ne kadar tüketiyosunuz mesela ben şuan çay içiyorum günlük 6 bardak çay 2-3 bardak da kola içiyorum sizzz ???????:KK17:

bana doktorum kola tüketme onun yerine kendin meyve suyu sık demişti hazır meyve suyunu da önermedi bir de günde iki bardak çay içebilirsin demişti. böyle yani :) ayrıca kola zaten zararlı onun yerine limonata içebilirsin yapımı da kolay :)

dondy nedir kuzum bilemedim ben?

Herkese günaydın güzel anneler

cnm chicconun sallanana ana kucağu var o.bebek 1 yaşına kadar rahat rahat sığıyor,otomatik müzikli bişi.sonrada mama sandalyesi oluyo..500 lira civarında..işte hem kullanışlı ama bi taraftanda pahalı sanki..

slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

cnm çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun..kim bilir belki o kadar beklemene gerek kalmaz..Allahım sana bi evlat verir.sen içini ferah tut ve sitem etme,bol bol dua et..

kızlar çay kola felan iyi deyilya günlük ne kadar tüketiyosunuz mesela ben şuan çay içiyorum günlük 6 bardak çay 2-3 bardak da kola içiyorum sizzz ???????:KK17:

cnm çay ve kahaveyi abartmamak lazım,demir emilimini azaltıyor,günde 1 bardak izin var.bence dikkat et derim..

kola da içmemeye çalış,benimde dayanamadığım tek şey ama bir yudum filan içiyorum eşimin bardağından..alkol,sigara ve kafein bebeğe kolay geçebiliyomuş.doktorum başta uyarmıştı.

bugün bebeğimin kalp atışı için doktora gittim çok şükür duydum
ama kese etrafında kanama alanları varmış,yani düşük riski
dinlenmem lazım ama kızım daha ufak,kimsede de durmuyor sürekli kucağımda ya da peşinde koşuyorum
bakalım ne olacak:KK51:

gene de kendi doktoruma gitmedim bayramın bitişini ve gitmeyi bekliyorum

cnm bende 5.haftada düşük tehlikesi atlatmıştım,sonra 8.haftada tekrar rahimde 2 yerde kanama bölgesi gördü doktorum,progestan kullandım ve hiçbişey kalmadı.çok şükür şu an rahim tertemiz ve kesemizde çok düzgün.ilkinde 10 gün yatmıştım wc harici kalkmamıştım,ikincisinde normal yaşantıma devam etmiştim,tabi midem izin verdiği sürece :)

cnm bende 5.haftada düşük tehlikesi atlatmıştım,sonra 8.haftada tekrar rahimde 2 yerde kanama bölgesi gördü doktorum,progestan kullandım ve hiçbişey kalmadı.çok şükür şu an rahim tertemiz ve kesemizde çok düzgün.ilkinde 10 gün yatmıştım wc harici kalkmamıştım,ikincisinde normal yaşantıma devam etmiştim,tabi midem izin verdiği sürece :)

:))sevindim senin adına
bakalım hayırlısı
bu bebeği çok istiyorum ama kızım da ufak onu da ihmal edemem:KK16:
progestana başladım ben de, ama işte yerimden kalkmamak bir yana oturduğum anlar sayılıdır

Ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum .Bebeğimin beni 10 gün önce terkettiğini bugün öğrendim ve kürtaj oldum. Benim bayram hediyem çok kötü oldu.Hepinizin bebişlerine sağlık diliyorum

Ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum .Bebeğimin beni 10 gün önce terkettiğini bugün öğrendim ve kürtaj oldum. Benim bayram hediyem çok kötü oldu.Hepinizin bebişlerine sağlık diliyorum

rabbim hayırlısını versin canım....erken kayıplarda tekrar bebek sahibi olmak inan çok kolay.dilerim tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun....

bugün tüm gün temizlik yaptım şimdi beeğimi yıkadım uyuttum ve ancak oturabildim.hala kilo kaybediyorum anlamadım gitti canım birşey yemek istemiyor.bulantılarda tam bitti diyorum akşamları ir bastırıyorki sormayın...2 gün falan yoğun olurum ara ara bakarım ama sanırım topiktede kimse olmaz....dilerim daha fazla bebek kaybı haberi almayız...

rabbim hayırlısını versin canım....erken kayıplarda tekrar bebek sahibi olmak inan çok kolay.dilerim tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun....

amin çok teşekkür ederim . 10 haftalıkken kalbi durmuş miniğimin hemde herşey yolunda gözüktüğü halde. umarım dediğin gibi olur ama ben tekrar hamile kalmaya korkuyorum...

tabi ki normal canım göbeğinin çıkmaması
ilk haftalarda çıkan bebek göbeği değil zaten,gazdan sanırım öyle bir şişkinlik
yoksa bir cmlik bebeğin göbeği olmaz
20.haftada fln ancak anlaşılır dışarıdan hamile göbeği

sanmam ikinci hamileliğim ve 10.haftadan bu yana bariz hamilelik göbeğim var.iç karnım çok dar olduğu için ilk hamileliğimdede 12.haftamda herkes anlıyordu hamile olduğumu.kocaman göbeklerimiz oluyor akşamları evet o tamamen bebek değil gaz birikmesi.ama hamileliği 8.haftadan belli olan bile oluyor.vücudun yapısı ile ilgili o...20.haftada kocaman olur benim karnım...

X