2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallah canım iyi sonuçlar alırsın hayırlı haberlerle gelirsin sende :KK19: :nazar: bir de ben küçücük bekliyorum kocaman olmuştu bebişim kocaman kafası vardı burnu da hokka gibiydi eşime diyorum bana çekmiş bu aynı anası :KK9: :KK9: doktor da evet burun yapınız benziyor diye takıldı acaba kime benzeyecek neye benzeyecek merak ediyorum :KK16::KK16:

yerim ben senin veledinide anasınıda...inşallah canım hayırlısı raimden ne verdiyse başım gözüm üstüne.elden ne gelir.ben 7+2 de gittiğimde bebekti ben,m sıpam...oynuyordu doktorum bile erken canlanmış maşallah dedi el kol çıkıntılarını bariz gördük biz.koca kafalının tekiydi:KK9::KK9::KK9::KK9:

iyide sen neden üzülüyorsun be kuzum bariz geç döllenmiş.6 hafta çok küçük be canım bebeği görmen için.boşuna üzülüyorsun..7+2 lerde faln git minik kalbini gör:))))))))))))

canim doktor bu hafta kalp atisini duymaliydik, bos gebelik ihtimali var dedi. bi hafta sonra goremezsek kurtaj dedi. ondan panikledim.

bazı arkadaşlar yazdıklarına yorum yazılmadığında sitemlerini belirtiyorlardı okuyordum

bugün ilk kez onları anladım:KK25:

bir kişi bile gözün aydın hayırlı olsun dememiş ya da merak etmemiş bugün yaşadıklarımı

çok kalabalığız biliyorum herkes herkesi takip edemez ama topikte gerçekten yalnız hissettim kendimi

alınganlık olarak düşünmeyin kızlar sadece paylaşmak istedim

kk ya yıllardır girerim ilk kez böyle bir şey hissettim..

yerim ben senin veledinide anasınıda...inşallah canım hayırlısı raimden ne verdiyse başım gözüm üstüne.elden ne gelir.ben 7+2 de gittiğimde bebekti ben,m sıpam...oynuyordu doktorum bile erken canlanmış maşallah dedi el kol çıkıntılarını bariz gördük biz.koca kafalının tekiydi:KK9::KK9::KK9::KK9:

bizde seni yeriz teyzesi bir öncekinde ben pek anlamamıştım neresi neydi diye ama bu kez eli kolu bacakları gözleri burnu çok netti rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inşallah bütün yavrularımızın :KK16: :nazar:

bazı arkadaşlar yazdıklarına yorum yazılmadığında sitemlerini belirtiyorlardı okuyordum

bir kişi bile gözün aydın hayırlı olsun dememiş ya da merak etmemiş bugün yaşadıklarımı

çok kalabalığız biliyorum herkes herkesi takip edemez ama topikte gerçekten yalnız hissettim kendimi

canım bende geçen gün yazdım kimse umursamamış geçmişti bazen o kadar hızlı geçiyor ki muhabbet atlanabiliyor o an görüp de yazılmıyorsa bşey diyemem elbette ama ben hastaydım iki gündür yoktum açıkcası geçmişi okuyup da yorum yapacak kadar da iyi değildim ne yazdığını okuyamadım yani olbiliyor böyle şeyler çok da takılma lütfen herkes kendi aleminde hamilelik nedeniyle bir deo kadar çok kalabalığız ki kim ne yaptı hatırlayamıyorum ben çoğu kez

canim doktor bu hafta kalp atisini duymaliydik, bos gebelik ihtimali var dedi. bi hafta sonra goremezsek kurtaj dedi. ondan panikledim.

saçmalamış resmen.6.haftada kalp atışı duylması çok zor bana doktorum 7+2 de gel belki duyarız dedi.salak ya.içini rahat tut sadece saçmalamış...

gülüm ben 2 gündür yokum ve inan geçmişe akmadım berabt baş ağrısı içindeyim..cevap vermeden geçmem genelde az çok bilmen lazım ama inan okuyamadım...

bizde seni yeriz teyzesi bir öncekinde ben pek anlamamıştım neresi neydi diye ama bu kez eli kolu bacakları gözleri burnu çok netti rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inşallah bütün yavrularımızın :KK16: :nazar:

hadi bakalım rabim tamamına erdirsin...

merhaba kızlar

bugün 1 de kontrolümüz vardı demiştim

gittik bebişimizi gördük hamdolsun

kocaman kafası var :nazar: ayaklarını ellerini gösterdi doktor herşey yolunda dedi..:nazar:

2 li test yaptırmak ister misiniz dedi eşim ve ben hemen evett dedik:KK9:

ben ne gerekiyorsa yaptırma taraftarıyım çünkü sonuç kötü olsada önceden alıştırırız kendimizi Rabbim korusun:KK25:

2 hafta sonraya randevulaştık Allahın izniyle sorunsuz geçer inş..

bizden haberler böyle kızlar he birde kalp atışı dinlettiği an hürrem ve atlıları geliyor sandım :KK9::KK9: gümbür gümbürdü :emir_bebek:

bak şimdi okudum gözün aydın rabim sağlıkla kavuştursun inşallah....ah be kuzum takılma cevap verilmiş verilmemiş...boşa stres yapma kendine...

Gecmis olsun rose21 bi an once iyilesirsin insallah
ayvareceli lutfen kendini uzup hirpalama
iyi dusun iyi olsun baska bi doktora da teyit ettir duruma gore
Insallah guzel haberlerini alicaz haftaya
basiyazmalikiz hayirli olsun ben de yeni geldim cogu kez
arada kayniyo mesajlar:) alinmiyorm artik.:_)

Ben aksamustu uyumusum ruyamda bebeklerim ikizmis.
nasil seviniyorum allaallaahh kese bi taneydi diyorm doktora
cok sasirdim:)

guzel anneler hepiniz simdi misil misil uyuyorsunuz :) bende az önce gezmeden geldik alt imzadan bebegim ne halde ögrenmeye geldim ,ee yazi yazmadanda goremiyorum

oylesine bos bos yazim dedim :))

neyse hadii size tali uykular..

doktor keseye gore 6 haftalik dedi kayracim. en buyuk tutanagim yolk kesesinin gorunmus olmasi

günaydın arkadaşlar

yazmak istedim benim ikinci gebeliğim ve ikisinde de geç döllenme oldu
yani sata göre şu anda neredeyse 10 haftalık olması gerekirken bebeğim 7 buçuk haftalık
ve kalp atışı için doktor 7. haftada çağırdı
6. hafta erken canım korkma

günaydın arkadaşlar

yazmak istedim benim ikinci gebeliğim ve ikisinde de geç döllenme oldu
yani sata göre şu anda neredeyse 10 haftalık olması gerekirken bebeğim 7 buçuk haftalık
ve kalp atışı için doktor 7. haftada çağırdı
6. hafta erken canım korkma

tesekkur ederim canim, sagol insallah benim bebegim de oledir.:emir_bebek:

guzel anneler hepiniz simdi misil misil uyuyorsunuz :) bende az önce gezmeden geldik alt imzadan bebegim ne halde ögrenmeye geldim ,ee yazi yazmadanda goremiyorum

oylesine bos bos yazim dedim :))

neyse hadii size tali uykular..

cnm iyi ettin de yazmadan da görebilirsin bebişini
herhangi bir eski yazdığın mesaja bak
orada guncellenmıs oluyor yenı mesaj yazmasan da
bilgin olsun..
:KK28:

slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.Başın sağolsun.allahın taktiri.Vardır bu iştede bir hayır.sakın umutsuzluğa kapılma.Kendine çok iyi bak kafana da takma
inş hayırı bir zamanda seni tekrar aramızda görürürz.Hoşçakal

çok geçmiş olsun....lütfen üzülme bir kapıyı kapatan allah başka bir kapı açar....verende yüce rabbim alanda.....doktorun ne diyorsa harfiyen uygula emin ol bir bildikleri var....bu mübarek arife gününde dualarımız anne olmak isteyenlere....sevgiyle kal.....

günaydın anneler ve bayram bebikleri :KK49::emir_bebek:

sanırım bugün burada kimse olmaz bende tüm 2013 Mart annelerinin Ramazan Bayramını kutlarım....zamanın ne kadar çabuk geçtiği buradan belli daha düne kadar oruç tutacakmısınız derken yarın bayram....zaman böyle su gibi akıp geçsin melek yüzlerini merak ettiğimiz cennet kokulu bebiklerimize kavuşuruz.....Mutlu bayramlar anneler ve bebikleri.....:KK3::KK3:

Cok gecmis olsun

Son düzenleme:
Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.Başın sağolsun.allahın taktiri.Vardır bu iştede bir hayır.sakın umutsuzluğa kapılma.Kendine çok iyi bak kafana da takma
inş hayırı bir zamanda seni tekrar aramızda görürürz.Hoşçakal

teşekkrü ederim. bu gece rüyamda 3 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız bana diyorki" anne beni iki dakika da nasıl bıraktın" sabah uyandım çok kötü oldum. bebek yoktu ki kese de:KK43:( ((( inşallah bebeğim yine olur...

O kadar kötü oldum ki okurken sana cevap yazayım diye girdim.çok büyük geçmişler olsun...rabim daha beterinden saklasın.miyom için başka kadın doğumcuyada git...erken kayıpların ardından gebelik daha hızlı oluyor..başka doktorlarlada görüşerek iki yıllık bekleme sürecine gir.arkadaşımında gebeliğinde miyomu vardı ve sürekli kanama yapardı maşallah gebeliğini tamamladı miyomuda sezeryanda alındı....inşallah seninde böyle olur....

X