2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Oh Maasallah.. Benim hic midem bulamadi.. Bir kez bile bulanmadi cok sukur.. Doktorum cok sansli oldugumu soyluyor ve bende oyle hissediyorum.. Hamile kalmadan once hep midem bulanirsa ne yaparim diye dusunurdum.. Hicbirsey yapmama gerek kalmadi :)

ay canım benim gerçekten şanlısın.ben son günlerimde felaketleştim,dün mesela sabahtan kötüydüm ve tüm gün hatta gece sürdü.bugün iyiyim.Günümden günüme değişiyor,doktor 1 haftan fln kaldı,bulantıların bitecek dedi.bulantı tüm günü bitiriyor,mutsuzluk hissediyosun resmen.

ben de ayran yoğurt diyecektim..

ama o kadar ayran halsizlik uyku yapmıyor muu ben bir kere içtim de başımı kaldıramadım 3 bardakla:))

valla canım hamileliğin getirdiği en tatlı şey uyku.benimde tek hamilelik belirtim olduğu için keyfini çıkarıyorum.bende şanslı hamilelelrdenim şükür.uykun gelince uzan canım.ben çalıştığım için bütün uyuklamalarımı akşama bırakıyorum :)

valla canım hamileliğin getirdiği en tatlı şey uyku.benimde tek hamilelik belirtim olduğu için keyfini çıkarıyorum.bende şanslı hamilelelrdenim şükür.uykun gelince uzan canım.ben çalıştığım için bütün uyuklamalarımı akşama bırakıyorum :)

:) ben de tatilde olduğum için olsa gerek sabah 8 de bi kalkıyorum gece yarısına kadar maşallah.. çok şükür bulantım yok baş dönmem yok. sadece mide yanmam var:) okullar açılınca bakalım sabahın 5 bucugunda kalkıp okula gitmek koymayacak mııı..? uykuya hasret bir hamilelik olcak sanırım benimki.

:) ben de tatilde olduğum için olsa gerek sabah 8 de bi kalkıyorum gece yarısına kadar maşallah.. çok şükür bulantım yok baş dönmem yok. sadece mide yanmam var:) okullar açılınca bakalım sabahın 5 bucugunda kalkıp okula gitmek koymayacak mııı..? uykuya hasret bir hamilelik olcak sanırım benimki.

geçecek canım herşey yeter ki iyi olsun bebeişlerimiz..tek istediğimizde o değil mi hepimizinn.uyumayız ne yapalım hele bi doğsunlarr :)

günaydın anneler ve bayramı bekleyen bebeleri :KK49::emir_bebek:

dün epey bir konuşma olmuş 2'li test 3'lü test diye bu kadar takılmayın kafanızı bunlarla meşgul etmeyin doktorlar emin olun bizlerden çok daha iyi biliyor her doktorun yöntemi diğerinden farklı biri yapıp diğeri yapmadı diye yapmayan neden kötü doktor olsun serin kanlı olun boşverin....
benim aklıma takılan şey biz eşimle hep konuşuyorduk ne yaparız diye olduki (allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin) testlerde bebekte anormallik belirlendi hemde %90 dendi ne yapacaksınız???aldıracak mısınız yoksa allahtandır diye doğuracak mısınız??bana kalsa ben test taptırmak istemiyorum haftaya C.tesi testler için randevum...siz ne düşünüyorsunuz anneler???

günaydın anneler ve bayramı bekleyen bebeleri :KK49::emir_bebek:

dün epey bir konuşma olmuş 2'li test 3'lü test diye bu kadar takılmayın kafanızı bunlarla meşgul etmeyin doktorlar emin olun bizlerden çok daha iyi biliyor her doktorun yöntemi diğerinden farklı biri yapıp diğeri yapmadı diye yapmayan neden kötü doktor olsun serin kanlı olun boşverin....
benim aklıma takılan şey biz eşimle hep konuşuyorduk ne yaparız diye olduki (allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin) testlerde bebekte anormallik belirlendi hemde %90 dendi ne yapacaksınız???aldıracak mısınız yoksa allahtandır diye doğuracak mısınız??bana kalsa ben test taptırmak istemiyorum haftaya C.tesi testler için randevum...siz ne düşünüyorsunuz anneler???

ben bu konuda bir fikir sahibi olmadım hala.okadar düşündüm ama bilmiyorum. benim de bayramdan sonra. ama yapsak mı bilemiyorum...

Selam kızlar.
Gecmise cok bakmadım ama sanırım cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.benim öğrenmeme daha var ama Çin takv.rus takv daha başka 2 test hepsinde erkek çıktı.ultrasonda da solda dürüyor.biz de esimle erkek hissediyoruz.bi kızım var zaten bakalım hayirlisi inşallah.
Ebah canım cok zor bir karar.allah hiçbirimizi o durumda bırakmasın inşallah.cok yönlü düşünmek lazım.Allah korusun saglık versin inşallah.
Benim de 7 Eylül'de 2li testim.

Günaydın sürmeli.canim rica etsem tabloya beni de ekler mısın?
29 yaşındayım,istanbuldayim,SAT 16 Haziran,dogum tarihi 23 Haziran,2. bebeğim,kalp atışlarını duyduk en son:)

Selam kızlar.
Gecmise cok bakmadım ama sanırım cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.benim öğrenmeme daha var ama Çin takv.rus takv daha başka 2 test hepsinde erkek çıktı.ultrasonda da solda dürüyor.biz de esimle erkek hissediyoruz.bi kızım var zaten bakalım hayirlisi inşallah.
Ebah canım cok zor bir karar.allah hiçbirimizi o durumda bırakmasın inşallah.cok yönlü düşünmek lazım.Allah korusun saglık versin inşallah.
Benim de 7 Eylül'de 2li testim.

biz hep bilmemek daha mı iyi diyoruz :44::44: öğrendik kararımız ne olur??ben daha hamile kalmadan önce konuşuyorduk ne yaparız diye günü saati geldi şimdi ne yapıcaz bilmiyoruz test yaptıralımmı yaptırmayalımmı??arada kaldık....
birşey çıkarsa allah korusun ne yaparız 12 hafta boyunca canım bebeğim diye sevdiğim miniğimi rahatsız diye gözümü kırpmadan aldırırmıyım??yoksa öylede böylede o benim miniğim der sahipmi çıkarım??ben doktor şunu mu yaptı bunu mu yaptıdan öte hep bunu düşünüyorum ne yaparım diye:44::44:

biz hep bilmemek daha mı iyi diyoruz :44::44: öğrendik kararımız ne olur??ben daha hamile kalmadan önce konuşuyorduk ne yaparız diye günü saati geldi şimdi ne yapıcaz bilmiyoruz test yaptıralımmı yaptırmayalımmı??arada kaldık....
birşey çıkarsa allah korusun ne yaparız 12 hafta boyunca canım bebeğim diye sevdiğim miniğimi rahatsız diye gözümü kırpmadan aldırırmıyım??yoksa öylede böylede o benim miniğim der sahipmi çıkarım??ben doktor şunu mu yaptı bunu mu yaptıdan öte hep bunu düşünüyorum ne yaparım diye:44::44:

Of cok zor İnan.bilemeyecegimiz kadar zor.gecende kızımı acile götürdük.ozurlu bir cocuğu ailesi kucağında iğneye getirdi.12 yas civarı cok cok zayıf ve daha bı cok şey.bakamadim zaten.ama sunu düşündüm. Böyle durumda anne baba pamuklara sarar bakar ama anne babaya bişeyler olursa kim bakar.bu cocuk 30 40 yasina gelirse bu halde anne olurse ne olur.ay bilmiyorum. İnsan kendisi de cocuğu da sonradan ozurlu olabilir bı de burdan bakıyorsun.
Bazen testte bişeyler çıkmıyor hasta doğuyor, hasta çıkıyor saglikli doğuyor
Allah herseyin hayırlısını versin inşallah.boyle sinamasin bizi.ben de cok düşünüyorum ve tek duam hepimiz için saglık.

günaydın kızlar ..

bugün anca gelebildim devlet hastanesine gittim sinirlerim tepeme çıktı testleri yaptırdım doktorla uğraştım ayriyeten eşimle uğraştım :KK43::KK43:

salak ya neden ben onu beklemeden muayeneye girmişim sıram gelmiş giricem tabi senin dışardan gelmeni mi beklicem bağrındı bağrındı yolda ağlattı beni ağlayarak işe geldim aç karna sinirim de tepemde offffffffffffffffffff allahım bana sabır ver :KK43::KK43::KK43:

kızlar selam herkese..ayaklarım yere basmıyo 2 gündür.bebeğimi dün çok güzel gördüm,unutamıyorum,karnımı sevip sevip duruyorum.bi an önce mart gelsin istiyorum :KK9:

yarında bu keyifle tatile çıkıyorum nihayet,seneye nasıl olsa çıkamicam :)

bebek şekerlerine bakmaya başlamışız,malzemeleri hazır alıp yapıştırma işlemini evde yaptığımızda maliyet yarı yarıya düşüyo kızlar bilginiz olsun..kuzenim lohusa takımını bile kendi yapmıştı.iki süslü kurdela,lastik,boncuk bide silikon tabancası ohh bitti gitti :)

bende ilk arabayı almak istiyorum bebeğime,malum biraz pahalı aradan onu çıkarayım karnım büyümeden..chicco nun trio living serisine baktım,çok beğendim.youtube de yabancı videosunu da izledim,ayrıntısı da iyi arabanın.şu an yaklaşık 1.000 lira civarında,deneyimli anneler var mı kullanan,ya da sizin önereceğiniz araba var mı?

bide kuzenim ne yap ne at dondy al hayat kurtarıyo diyo ama oda biraz gereksiz masrafmış gibi geliyo bana,bilemiyorum..

bende porselen bebeg i çok merak ediyorum..yakında gelir inşallah..

dondy nedir kuzum bilemedim ben?

Herkese günaydın güzel anneler

günaydın kızlar ..

bugün anca gelebildim devlet hastanesine gittim sinirlerim tepeme çıktı testleri yaptırdım doktorla uğraştım ayriyeten eşimle uğraştım :KK43::KK43:

salak ya neden ben onu beklemeden muayeneye girmişim sıram gelmiş giricem tabi senin dışardan gelmeni mi beklicem bağrındı bağrındı yolda ağlattı beni ağlayarak işe geldim aç karna sinirim de tepemde offffffffffffffffffff allahım bana sabır ver :KK43::KK43::KK43:

erkekler işte takma kafana tatlım,ağlayıpta bozma hiç moralini

günaydın kızlar ..

onlar mı hamile biz mi hamileyiz anlamıyorum bir kapris bir naz bir sinir....beli ağrıyor,başı ağrıyor bana naz yapmak için sıra gelmiyor zaten...hey allahım yarabbim...ne diyelim sabır dileyelim yapacak başka birşey yok her ezan sesi duyduğumda içleniyorum dua ediyorum allahım bana yardım et diye....allah hepimizin yardımcısı olsun....

erkekler işte takma kafana tatlım,ağlayıpta bozma hiç moralini

hiç sorma ya salak doktorla uğraşmışım yok niye asık suratlıymışım çok zayıfmışım sinirliymişim niye gülmüyo muşum ultrosunu soktu kağıdımı bile vermedi ya hiç bişi döylemedi adam asık suratlı oluşuma taktı heyy allahım ne insanlar var :KK47::KK47:

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim buraya..

kizlar 12 - 14. hafta cinsiyet icin cok cok erken tabii ki doktorlarin soyledikleri %50 tutabilir ama cok erken :).. Diger bi arkadasin bahsetti gibi kiz bebeklerin cikintisi oluyor ve erkek gibi gorunebiliyorlar.. O yuzden alisverislere cok erken baslamayin derim :)

Aranizda genetic arastirma yaptiran varmi? Ben yaptiracagim Eylul'un 6 sina gun aldim bakalim hayirlisi..

cnm genetik arastirma nasil oluyor ki? nasil yaptiriliyor anlatir misin lutfen.

onlar mı hamile biz mi hamileyiz anlamıyorum bir kapris bir naz bir sinir....beli ağrıyor,başı ağrıyor bana naz yapmak için sıra gelmiyor zaten...hey allahım yarabbim...ne diyelim sabır dileyelim yapacak başka birşey yok her ezan sesi duyduğumda içleniyorum dua ediyorum allahım bana yardım et diye....allah hepimizin yardımcısı olsun....

amin canım amin bütün hamile arkadaşlarıma versin o sabrı ... zaten yeterince derdimiz var birde onalrı çekiyoruz :KK47:

X