• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım topiğin ilk sayfasına gel ve orda listenin altında linkler var göbek pozları die görürsün bir sürü göbiş var kikikiki:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

ne güzel göbeğin :nazar::nazar:
bugün takıntı haline getiricem göbeğimi neredesin sen diye içime kaçmış göbeğim benim :31:

tamam çıkayım da tek sorun iş değil ki....bişey oldumu çık o zaman diyor,bende ona senin işyerinde sıkıntın olduğunda ben sana çık işten diyormuyum diyorum ne yapıyorum destek olmaya anlamaya çalışıyorum...cevap yine hazır senin işinle benim işim aynı değil ayyyyyhhhhh :50::50:umutsuz bir vak'a
diyorum zaten annen seni karnında az daha tutsaymış çene olarak doğacakmışsın :52::52: çeneniz oldu :52::52:

ahhh ahh gerçekten hepsi aynı ben ne yapsam acaba benmki de beni bıraktı istanbula ablasının yanına gezmeye gitti dün dün bişi yoktu ama bugün koymaya başladı sinir oldum:47::47:

Boşver ya bebekleri üzmemek lazım onlar yüzünden

ne güzel göbeğin :nazar::nazar:
bugün takıntı haline getiricem göbeğimi neredesin sen diye içime kaçmış göbeğim benim :31:

canım çok sağol elbisenin darlığından zannediyorum öyle çıktı normalde 8.haftalarda göbek çıkarmı bilmiyorum ... genelde 9,10,11 . haftalarda olan arkadaşlar yüklemişler bizde işte böyle kendimizle oynuyoruz az bişi göbekde olsa heveslendiriyor resim çekmeye:1::1::1:

Yasemincim benim kan ile ilgi,li bi sorunum var benimde kanımd pıhtılaşma var bebeğe yeterince kan gidemiyor bu yüzden kan sulndırıcı iğne kullanıyorum ve 9 y boyunca hergün olucam şimdiden delik deşik oldumm bir gün herakşam iğne olacaksın deeler asla olamam derdim ama evlat iştee katlanıyosun onun için sende bebeğini kucağına alacağın anı düşün ve hiç üzme yorma kendini evladın için bunların hepsi canım
saol canım güzel dileklerin için gerçekten iğne vurulan arkadaşlarıma çok üzülüyorum Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...

kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..

zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))

günaydın canım..kolay gelsin..

amin canım günaydın...

biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...

günaydın şekerim..

hoşgeldin canım..

allah yardımcın olsun gülümk yaa.

hayırlı olsun hoşgeldin...

günaydın canım..şükür sen??

allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..

daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....

malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...

güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..

bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...

kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....

yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...

hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??

ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b

hoşbuldum canım.sağolasın sen??

Yasminim kuzumm aldınmı sonucunu???
sonuç falan alamadım canım kan değerlerimi işaretlemiş doktor beta hcg değil ağlıycaktım nerdeyse yarın konyaya götürüyor eşim canımmmm
günaydınlar herkese :3: :3: gününüzün güzel geçmesini dilerim :16:

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun :16:

ufak bir tartışma var galiba :44: topikte bende fikrimi söyleyeyim öyleyse ben sık girmeye çalışıyorum ama yazıyorum da çoğu zaman cevap yazan da var sallamayıp geçende bende takmıyorum girince selamı esirgemiyorum soru soruyoruz cevap verilsin istiyorlar ama yazınca hiç oralı olmayıp atlayıp geçiyorlar tamam yazmak zorunda değilsin ama beğenip de geçebilirsin en azından okuduğunu ve kaale aldığını blirim neyse... muhabbet ediliyor araya yazıyorum hiç yazmamışım gibi muhabbete devam edilip gidiyor artık bende çok yazmamaya başladım arada selam veriyorum ve geçmişi okuyorum benle alakalı bi durum varsa ya da bildiğim paylaşacağım yazıyorum o kadar :31:
yazdılklarım şahsi değil lütfen alınganlık yapıp da üzülmeyin genel gözlemlerim ve rahatsızlıklarımdır :34:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
içimdekileri yazmam iyi olmuş oku oku bitiremedi herkes herkese cwp wermiş :9::9::9: :46::46::46::46::46::46::46:

özel bir bankanın hukuk servisinde çalışıyorum....sen neredesin bursada ne iş yapıyorsun??doktorun kim??

BENDE bursadaki büyük bir inşaat firmasının satış sonrasında çalışyorum muhasebe bölümünde

memnun muydu peki??kontroller sırasında gayet iyi açıklayıcı yüzyüze veya tel.istediğim zaman ulaşabiliyorum 2 aydır da iyiyiz ama bundan sonra nasıl olacak acaba??

memnundu çok ama son aylarında doruktan bıkarak gelip bulmuştu bu doktoru.hastaneye bizde gitmiştik doğumdan sonra odası falan güzeldi çok

canım bnde eklemek ıstıorum resım ama nasıl yapıoruz yardım edersen cok sevınırım

canım konuya cevap ver yazan yer varya orayı açtıktan sonra boş yazı duvarının üstünde ki simgelerin olduğu yerde küçük bir ağaç simgesi var tıklıosun resmi oradan yükleyip kaydediyorsun ve yazı duvarına eklemiş oluyorsun daha sonrada cevapla diyosun biraz karışık oldu ama :))))

BENDE bursadaki büyük bir inşaat firmasının satış sonrasında çalışyorum muhasebe bölümünde

memnundu çok ama son aylarında doruktan bıkarak gelip bulmuştu bu doktoru.hastaneye bizde gitmiştik doğumdan sonra odası falan güzeldi çok

ben medical parkta dış gebelik yüzünden 3 gün yattım,hemşireleri,hastabakıcıları v.s. gayet iyi,ahmet bey yani doktorum hiç beni bırakmadı sürekli doğum katındaydı.akşam 23.30 da son ziyarete gelip iyi geceler dileyip giderdi sabah erkenden yine gelirdi....hem hastane hem doktor olarak gözlemlerimizde bir daha hamile kalırsam ahmet beye devam ederim medical parka gelirim demiştim....

bu hafta ilk defa doktora gittiğimden sağlıkocağımdan hemen beni aradılar. ben aile hekimim ve hemşiremden çok memnunum. bana telefon açtı kuşlar bana çok güzel bir haber verdi. nasılsın diyor ya sağlık ocağım avcılarda ben beylikdüzüne taşındım ama değiştirmicem hasteneye gidince sağlık ocağıma hemen haber veriyorlar hiç kayıt yaptırmadım yani. düşük tehlikem için 12. haftaya kadar dikkat et kendine dedi. ondan sonra problem yok dedi. mide bulantısı için kahvaltılık. kabızlık için incir üserine süt önerdi. düşük tehlikesi olan kabızda olmaması gerekiyomuş. hemşirem moralimi düzeltti sağolsun. kan tahlili istedimi senden dedi. yok dedim iki hafta sonra bakcakmış dedim. düşük olabilir diye ileriye aatmış dedi. yat dinlen dedi. hiç ağır iş yapma dedi.

bu hafta ilk defa doktora gittiğimden sağlıkocağımdan hemen beni aradılar. ben aile hekimim ve hemşiremden çok memnunum. bana telefon açtı kuşlar bana çok güzel bir haber verdi. nasılsın diyor ya sağlık ocağım avcılarda ben beylikdüzüne taşındım ama değiştirmicem hasteneye gidince sağlık ocağıma hemen haber veriyorlar hiç kayıt yaptırmadım yani. düşük tehlikem için 12. haftaya kadar dikkat et kendine dedi. ondan sonra problem yok dedi. mide bulantısı için kahvaltılık. kabızlık için incir üserine süt önerdi. düşük tehlikesi olan kabızda olmaması gerekiyomuş. hemşirem moralimi düzeltti sağolsun. kan tahlili istedimi senden dedi. yok dedim iki hafta sonra bakcakmış dedim. düşük olabilir diye ileriye aatmış dedi. yat dinlen dedi. hiç ağır iş yapma dedi.

kiz korkutma insani ben kabiz mabiz olmadim hic. gayet normalim yani dusuk tehlikem mi var simdi:18:

kiz korkutma insani ben kabiz mabiz olmadim hic. gayet normalim yani dusuk tehlikem mi var simdi:18:

mrb kızlar 2 gündür göbeğim ve sırtım kaşınıyor sırtım dediğim göbeğimin arkası sadece hepsi değil yani göbeğim önceden de vardı fark etmiyormuyum acaba büyüdüğü için mi kaşınıyor sizdede aynı mı??

ne güzel maşallah karnın çıkmış bebek size ben buradayım diyor:nazar:
allahım benim bebeğim nerede :44::44: birgün otobüse binersem yer vermeyecekler bana:47::47:

kafayı yicem ben eşim aradı akşamki mevzu devam ediyor durdu durdu o kadar düşündükten sonra işten çık madem diyor allahım yarabbim...:47:
çözüm işten çıkmam değil senin daha anlayışlı olman huuuu anlıyormusunnn :57::57:

kızz ben sana çok gülüyorum benim eşimde aynı ya kendimi okuyorum sanki hahah :9::9::9::9: bizimki de maçodur hala kabullenemedi hamilelik hallerime, kendine ilgi bekler bizim paşa, hemende küser... ayy şu otobüs mevzusu şimdi bile bindiğimde zannediyorum ki herkes biliyo hamile olduğumu niye yer vermiyolar diye sinir oluorum :52::52::52:

Back