• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kizlar.:3::3::3:ben fazla gelmedim icin fazla taninyorum:43::43::43:

BENDE bursadaki büyük bir inşaat firmasının satış sonrasında çalışyorum muhasebe bölümünde

memnundu çok ama son aylarında doruktan bıkarak gelip bulmuştu bu doktoru.hastaneye bizde gitmiştik doğumdan sonra odası falan güzeldi çok

Bende bankada çalışıyorum ebah:)

mrb kızlar 2 gündür göbeğim ve sırtım kaşınıyor sırtım dediğim göbeğimin arkası sadece hepsi değil yani göbeğim önceden de vardı fark etmiyormuyum acaba büyüdüğü için mi kaşınıyor sizdede aynı mı??

canım bu durum bendede var ama göğüslerim ve göbeğim arada vücudumun farklı bölgeleri göbekden dolayımı bennde bilmiyorum:53:

canım bu durum bendede var ama göğüslerim ve göbeğim arada vücudumun farklı bölgeleri göbekden dolayımı bennde bilmiyorum:53:

Sırtı bilemiyorum ama göbek büyümeden dolayı kaşınır bu doğal hatta sakın kaşımayın tırnakla avuç içiyle kaşıyın çok kaşınırsa yoksa çatlak olur ve tırnak izi olur geçmez kızlar aman haa:)

kızz ben sana çok gülüyorum benim eşimde aynı ya kendimi okuyorum sanki hahah :9::9::9::9: bizimki de maçodur hala kabullenemedi hamilelik hallerime, kendine ilgi bekler bizim paşa, hemende küser... ayy şu otobüs mevzusu şimdi bile bindiğimde zannediyorum ki herkes biliyo hamile olduğumu niye yer vermiyolar diye sinir oluorum :52::52::52:

ben arabaya asıcam dikkat hamile var diye,dün minibüs yol vermedi kendi kendime söyleniyorum versen ölürmüsün hamileyiz şurada karnıma zarar gelmesin diye :49::49: şimdi iyide inşallah göbeğim çıkınca nasıl olucak bilmiyorum ya direksiyon çarparsa :18::18:

elam canım hoşgeldin senin daha yeniymiş bebiş hayırlı olsun duydun mu kalp atışlarını işallah hayırlısıyla duyarsın:emir_bebek:

slm cnm ben hatırlıyorum seni eminim hatırlıyanlarda vardır nisan annesisin sen benide aranıza alırmısınız demiştin yanlışmı hatırladım kuşum:52:

:46::46::46::46::46:evet dogru.pek fazla giremiyorum.malum kizim izin vermiyor.:55::55:yok canim daha duymadim kalp atislarini.biara pempe akintim oldu.sonra sari.:18::18:simdide beyaz.:1::1:

Sırtı bilemiyorum ama göbek büyümeden dolayı kaşınır bu doğal hatta sakın kaşımayın tırnakla avuç içiyle kaşıyın çok kaşınırsa yoksa çatlak olur ve tırnak izi olur geçmez kızlar aman haa:)

amannn korktum bir daha töbe kaşımam:)

bilgisi olan varmı acaba annelerrrr
ne kadar zamana kadar araba kullanabilicez?bazen çok trafikte bacaklarım kasılıyor özellikle akşam trafiğinde eve gelince korkuyorum ayaklarımı kastım bişey olurmu diye :18:
C.tesi kontrolde doktorumada sorucam o ne zamana kadar müsade edecek acaba??:44:

ben arabaya asıcam dikkat hamile var diye,dün minibüs yol vermedi kendi kendime söyleniyorum versen ölürmüsün hamileyiz şurada karnıma zarar gelmesin diye :49::49: şimdi iyide inşallah göbeğim çıkınca nasıl olucak bilmiyorum ya direksiyon çarparsa :18::18:

Ya biz hamilelerin ilgi bekleme olayı çok komik ya geçenlerde de bi müşteri geldi önüme işlem yaptıracak tek işlem değilde biraz fazla işlem yaptırdı diyorum ki içimden salak adam hamileyiz şurda insan birz anlayışlı olur tek işlem yaptırır gider diyorum adamcağız ne bilsin çok komik oluyoruz ya elime anlatıyorum gülüyor:):27:

Herkese merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür yazılanları okumaya çalışıyordum ama :17: 10. haftamın içindeyim (9+2).En son geçen hafta Salı günü dr. a gittim.
Bir sonraki randevum bayramdan sonra 11+5 te ense kalınlığı için 3 hafta sonrasına randevu verdi.Ama bende bugün kendi kendime evham halindeyim 3 haftaya kadar ben napıcam iyi olduğunu nerden bilicem diye :44:

bu hafta ilk defa doktora gittiğimden sağlıkocağımdan hemen beni aradılar. ben aile hekimim ve hemşiremden çok memnunum. bana telefon açtı kuşlar bana çok güzel bir haber verdi. nasılsın diyor ya sağlık ocağım avcılarda ben beylikdüzüne taşındım ama değiştirmicem hasteneye gidince sağlık ocağıma hemen haber veriyorlar hiç kayıt yaptırmadım yani. düşük tehlikem için 12. haftaya kadar dikkat et kendine dedi. ondan sonra problem yok dedi. mide bulantısı için kahvaltılık. kabızlık için incir üserine süt önerdi. düşük tehlikesi olan kabızda olmaması gerekiyomuş. hemşirem moralimi düzeltti sağolsun. kan tahlili istedimi senden dedi. yok dedim iki hafta sonra bakcakmış dedim. düşük olabilir diye ileriye aatmış dedi. yat dinlen dedi. hiç ağır iş yapma dedi.

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

ayyy cnm 7+4 yanlış yazmışım :)))ne farkedicekse sanki:1::1::1:iç karın dar nasıl oluyor pek anlamıyorumda:))

öle diyolar işte iç karnı geniş olanın karnı dıştan geç belli olur da o bakımdan

çok stresli siz para dağıtıyorsunuz ben toplamaya çalışıyorum kavga kıyamet hergün dişlerimi sıka sıka bir hal oluyorum :41::41:

aman stres bize zararlı ebah ona göre

kizlar ben kizima hamisken 4 ayindan basladim krem ve yag surdum.gunde 3 4 defa.esim bana kafayi yedin diyordu.ama malesef yine catlak olusdu.:43:ustelik hic kasimadim ben.neden sizce:44::44:acaba krem azmi surdum:44::44:ve kizimin hatirasi catlaklarim hala karnimda:1::1:onun cani sag olsun:16::16:sizce bu bebisdede surmelimiyim.

slm kizlar gecede yazdim ama bende hic kimseden fazla cvb alamiyorum ama olsun önemli degil

hayirlisi ile su zor zamanlari bi atlatsaydik kizlar ben cok kotuyum, inanirmisiniz benim kizim mis kokar onun kokusunu öyle severdimki ,simdi
kizim bile bana sarildikca kokusu öyle agir geliyorki onada bitanemede kiyamiyorum ,bu aralar yavrumuda ihmal etmekten cok korkuyorum bu bulantilar yuzunden onunlada ilgilenemiyorum
bugun sabahda artik kusmaya basladim :43:
ALLAhim yardimcimiz olsun

Herkese merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür yazılanları okumaya çalışıyordum ama :17: 10. haftamın içindeyim (9+2).En son geçen hafta Salı günü dr. a gittim.
Bir sonraki randevum bayramdan sonra 11+5 te ense kalınlığı için 3 hafta sonrasına randevu verdi.Ama bende bugün kendi kendime evham halindeyim 3 haftaya kadar ben napıcam iyi olduğunu nerden bilicem diye :44:

canım hosgeldın bnde 9+1 ım aynı zamandayız senınle bnmde bı dahakı randevum 11+5 te bayram haftasında :) bn en son sendende once gttım ıkı hafta once bana 4 hafta sonraya randevu verdı işte 25 agustosa bnde senın gıbıyım ıyımı bebegım bı aksılık varmı gıtsemmı doktora dıe ama evham yapmayalım doktorumuzu dınleyelım sorunlu bır gebelık yasamıyorsak eger tabı.. cunku en son gıttıgımde 7 haftalıktım hersey yolundaydı sımdı 4 hafta senı gormeme gerek yok dedı yapıcagımız bısı yok dedı son folık asıt kutuna baska bıtır dedı sanırım bundan sonra vıtamıne ve demıre gecıces

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

öle diyolar işte iç karnı geniş olanın karnı dıştan geç belli olur da o bakımdan

aman stres bize zararlı ebah ona göre

hımmm okey anladım şimdi... benim kesin dardır iç karnım çok zayıf bişeyim zaten:1::1::1:

kizlar ben kizima hamisken 4 ayindan basladim krem ve yag surdum.gunde 3 4 defa.esim bana kafayi yedin diyordu.ama malesef yine catlak olusdu.:43:ustelik hic kasimadim ben.neden sizce:44::44:acaba krem azmi surdum:44::44:ve kizimin hatirasi catlaklarim hala karnimda:1::1:onun cani sag olsun:16::16:sizce bu bebisdede surmelimiyim.

canim bendede kizimin hatirasi catlaklar var ,bende gec basladim sürmeye ama burdan bi arkasdan duymusdum ona ablasi önceden sürmesini önermis,hamile kalmadan baslamis catlak kremi kullanmaya simdide hc catlagi yok diyorlar ,ama bende biraz fazla

Back