Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben heykelde oturuyorum merkezde....
canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.
iste dun de konuslmutu bu sut ulser ve gastriti azdirdigi icin yasak bana. zaten bu reflu gibi de degil ya olcem. bildigin kazi calismasi var icerde:)))
hangi doktora gidiyosun arkadaşım
bende bursadayım
kafayı yicem ben eşim aradı akşamki mevzu devam ediyor durdu durdu o kadar düşündükten sonra işten çık madem diyor allahım yarabbim...
çözüm işten çıkmam değil senin daha anlayışlı olman huuuu anlıyormusunnn
medical park ahmet yılmaz....
nerde çalışıyosun ebah?
kafayı yicem ben eşim aradı akşamki mevzu devam ediyor durdu durdu o kadar düşündükten sonra işten çık madem diyor allahım yarabbim...
bendede 2 yıl once falan ıyılesmeye baslayan bı ulser gorulmustu canım ama gectı suan ıcın bı sıkıntım yok canım ama gece yatmadan cok dıkkat et yedıklerıne yoksa gece uykusu haram oluo ınsana tabı ulserden kaynaklanıosa bu durumun .. yumusak bulandırmıcak seyler yemeye calıs canım yatmadan patates hasla mesela ıyı gelıodu bana ama tabı suan hamılelıkte var sende yıne bı sor doktorunada yanlış bısı yapmayalım gecmıs olsun canım
benim son 1 ay vardı. gece 2 yastık üstüste koyuyordum kafamı iyi geliyordu. baharatlı mayalı yememen lazım.demin simit dedim simitte mayalı tüh.
zaten bi bildikleri o. kolaylarına geliyor işten çık demek. sanki aldığın parayı onlar verecekmiş ssknı yatıracakmış gibi.
haftaya kontrolum var. o zaman sorucam. anam cok zor ya bilemiyorum ki hani hamilelikten mi yoksa uslermi nuksetti. cok zordu o gunler. endoskopi falan ama o zaman diazem ile yaptirmistim simdi de hamileyim ulser nuksettiyse yaptiramam da valla. elimden geldigince dikkat ediyorum beki de bir sey yiyemedigim icin mideyi cok bos biramaktan da oluyodur..[/QUOTE
onunlada ılgılıdır tabı bos bırakmamaya calıs mıdenı patates muz bunlar bastırır bak canım aklında bulunsun
arkadaşımda onda doğum yaptı 7 ay önce
ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum medılıfe'e yakın sayılırım. kolan hastanesini buradaki başka arkadaşa sormuştum sadece. ben avcılar hospıtala devam etmeye başladım. sadullah yeseviye.
benim doktorum kızıma 4 boyutlu ultrasona kadar söylememişti garanti olsun diye. yani 20. haftada falan yanlış hatırlamıyorsam.
ben heykelde oturuyorum merkezde....
göbiş resmi yükledim fakat resmi düzeltemedim boynunuz ağrıcak biraz bakarken annişkolar kusura bakmayın olurmu?