• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kafayı yicem ben eşim aradı akşamki mevzu devam ediyor durdu durdu o kadar düşündükten sonra işten çık madem diyor allahım yarabbim...:47:
çözüm işten çıkmam değil senin daha anlayışlı olman huuuu anlıyormusunnn :57::57:

canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.

bendede 2 yıl once falan ıyılesmeye baslayan bı ulser gorulmustu canım ama gectı suan ıcın bı sıkıntım yok canım ama gece yatmadan cok dıkkat et yedıklerıne yoksa gece uykusu haram oluo ınsana tabı ulserden kaynaklanıosa bu durumun .. yumusak bulandırmıcak seyler yemeye calıs canım yatmadan patates hasla mesela ıyı gelıodu bana ama tabı suan hamılelıkte var sende yıne bı sor doktorunada yanlış bısı yapmayalım gecmıs olsun canım

iste dun de konuslmutu bu sut ulser ve gastriti azdirdigi icin yasak bana. zaten bu reflu gibi de degil ya olcem. bildigin kazi calismasi var icerde:)))

benim son 1 ay vardı. gece 2 yastık üstüste koyuyordum kafamı iyi geliyordu. baharatlı mayalı yememen lazım.demin simit dedim simitte mayalı tüh.

kafayı yicem ben eşim aradı akşamki mevzu devam ediyor durdu durdu o kadar düşündükten sonra işten çık madem diyor allahım yarabbim...:47:
çözüm işten çıkmam değil senin daha anlayışlı olman huuuu anlıyormusunnn :57::57:

nerde çalışıyosun ebah?

zaten bi bildikleri o. kolaylarına geliyor işten çık demek. sanki aldığın parayı onlar verecekmiş ssknı yatıracakmış gibi.:47:

bendede 2 yıl once falan ıyılesmeye baslayan bı ulser gorulmustu canım ama gectı suan ıcın bı sıkıntım yok canım ama gece yatmadan cok dıkkat et yedıklerıne yoksa gece uykusu haram oluo ınsana tabı ulserden kaynaklanıosa bu durumun .. yumusak bulandırmıcak seyler yemeye calıs canım yatmadan patates hasla mesela ıyı gelıodu bana ama tabı suan hamılelıkte var sende yıne bı sor doktorunada yanlış bısı yapmayalım gecmıs olsun canım

haftaya kontrolum var. o zaman sorucam. anam cok zor ya bilemiyorum ki hani hamilelikten mi yoksa uslermi nuksetti. cok zordu o gunler. endoskopi falan ama o zaman diazem ile yaptirmistim simdi de hamileyim ulser nuksettiyse yaptiramam da valla. elimden geldigince dikkat ediyorum beki de bir sey yiyemedigim icin mideyi cok bos biramaktan da oluyodur..

zaten bi bildikleri o. kolaylarına geliyor işten çık demek. sanki aldığın parayı onlar verecekmiş ssknı yatıracakmış gibi.:47:

tamam çıkayım da tek sorun iş değil ki....bişey oldumu çık o zaman diyor,bende ona senin işyerinde sıkıntın olduğunda ben sana çık işten diyormuyum diyorum ne yapıyorum destek olmaya anlamaya çalışıyorum...cevap yine hazır senin işinle benim işim aynı değil ayyyyyhhhhh :50::50:umutsuz bir vak'a
diyorum zaten annen seni karnında az daha tutsaymış çene olarak doğacakmışsın :52::52: çeneniz oldu :52::52:

haftaya kontrolum var. o zaman sorucam. anam cok zor ya bilemiyorum ki hani hamilelikten mi yoksa uslermi nuksetti. cok zordu o gunler. endoskopi falan ama o zaman diazem ile yaptirmistim simdi de hamileyim ulser nuksettiyse yaptiramam da valla. elimden geldigince dikkat ediyorum beki de bir sey yiyemedigim icin mideyi cok bos biramaktan da oluyodur..[/QUOTE

onunlada ılgılıdır tabı bos bırakmamaya calıs mıdenı patates muz bunlar bastırır bak canım aklında bulunsun

ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum medılıfe'e yakın sayılırım. kolan hastanesini buradaki başka arkadaşa sormuştum sadece. ben avcılar hospıtala devam etmeye başladım. sadullah yeseviye.

benim doktorum kızıma 4 boyutlu ultrasona kadar söylememişti garanti olsun diye. yani 20. haftada falan yanlış hatırlamıyorsam.

hımm canım yol üstündesin sen yaa.bende mermercilerde calısıyorum yakuplu.kolana gitmiştim gecenlerde ama devletten beter.tam 2 saat sıra bekledim randevusuz calısıyorlar ve cok karısık sacma bi sistemleri var.orda bekledikce deli oldum beklesem daha bi 2 saat daha görünüyordu onun için cıktım geldim.medilifeye gidiyorum aynur haanıma.ilk baslarda ona da alısamadım daha dogrusu sallama yaptı ama son gittiğimde iyidi bakalım inş. öyle olur. avcılar hospitalin muayene ücreti pahalıymıs ya.birisinden duymustum 40 tl diye.ben 25 veriyorum.sen ne kadar veriyorsun dogru mu 40 lira.doktora göre değişiyormu yoksa ? birde sen doktorundan memnun musun ?

göbiş resmi yükledim fakat resmi düzeltemedim boynunuz ağrıcak biraz bakarken annişkolar kusura bakmayın olurmu?:49:

anlamiyorum ben bu erkkeleri ya. benim de burada arkadaslrimin esleri ayni. hepsi erkek anasini satayim, kadinlar dir dir naz onlar icin. ve bundan bahsetmek de cok hoslarina gidiyo cunku biz naz icin yaratilmisiz. ben en bastan esime dedim valla. erkegin de sorumluluklari var bu surecte. nasil bunu anlayamazlar cok ilginc. canim bence yepman gerekn onu cok fazla suclamadan yani ben dilini fazla kullanmadan yasadigin sikintilari ve yasyacagin muhtemekl sikintilari ona sakin bi sekilde anlatmaya calis. erkekler cocuk gibi her an ilgi istiyorlar. bence hani onun icin de zor oldugunu bu donemin gecici oldugunu falan anlatmaya calis iste. ne bileyim tabi her insan karakteri farkli ama belki ise yarar be guzelim. cunku bu donem en buyuk destegi esinden bekliyo insan.

ben heykelde oturuyorum merkezde....

Eşime çok söylüyorum gel bursada yaşayalım diye ama izmirini asla bırakamıyor bende seviyorum izmir çok güzel bi yer işte ailemden uzak çok zor oluyor bide benim kayınvalidemde yok bebepğe annem bakmak zorunda artık gelip bizde kalıcaklar olmadığı yerdede bakıcı tutucam.
Artık bebişlerin cinsiyet zamanları gelsede hepimiz birbirimize söylesek:):emir_bebek:

Ya kızlar beni haftasonu arı soktu bebişe bi zararı olmaz dimi gerçi küçük bi arıydı ama şişti baya kızardı korktum bişey salmıştır kanıma karışmıştır diye:((:2:

Back