• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayyy canım bursam ama ayda bir kontrole geliyorum ben oraya arife günü kontrolüm var gene benim ilk bebekte problem olmuştu kaybettim o yüzden bursada yalçın kimya var prof çok met ettiler sorunlu gebelik doktoruymuş zaten ona gidiyorum izmirdede var doktorum ikisi ile ilerliyorum şimdilik en kime gidiyorsun bursada cnım?

yalçın beyi duymuştum ben sorunlu hamilelik doktoru Ahmet Yılmaz'a gidiyorum,Medical Park ilk hamileliğim dış gebelikti bugüne kadar benim takibimi yaptı hem tel.hem yüzyüze yeteri kadar her sorumu cevapladım bu kez Ahmet Beye devam ettim....

selam canim ben izmirli sayilirim, 7 yil yasadim izmirde universiteyi orda okudum. gercekte aydinliyim ama izmirliyim ben:)) cok severim izmiri. su an ise yurtdisindayim maalesef. sen sanirim izmir icin doktor paylasimi vs. icin soruyorsun bu konuda cokyardimci olamam ama yine de yazayim dedim:)

İyi yaptın canım benimde izmirden en iyi arkadaşım evlenip rusyaya gitti sen yurtdışından deyince ilgimi çekti:) Orlarda nasıl kontrol durumları çok ilginç şeyler duymuştum 3 ayda bir kontrole alıyolarmış falan doğrumu?

İyi yaptın canım benimde izmirden en iyi arkadaşım evlenip rusyaya gitti sen yurtdışından deyince ilgimi çekti:) Orlarda nasıl kontrol durumları çok ilginç şeyler duymuştum 3 ayda bir kontrole alıyolarmış falan doğrumu?

yok canim yaaa ben arnavutluktayim, evlenip geldim bende:) burda Turkiyeden pek farki yok cunku en yiy hastanesi Turk hastanesi ve doktorlarim da turk. Turkiyeye gore ilerliyoruz yani. sistem ayni.

yalçın beyi duymuştum ben sorunlu hamilelik doktoru Ahmet Yılmaz'a gidiyorum,Medical Park ilk hamileliğim dış gebelikti bugüne kadar benim takibimi yaptı hem tel.hem yüzyüze yeteri kadar her sorumu cevapladım bu kez Ahmet Beye devam ettim....

Ahmet beyi duymamıştım eminim iyidir oda.Ya insanın başına gelmeyince kimsede bişey yok gibi geliyor ben bebeğimi kaybettiğimde allahım neden ben demiştim ama meğper ne çok kişinin başında varmış busefer işallah hepimizin bebişleri sağlıklı olacak nur topu gibi doğacaklar allah hepimize nasip etsin aslında ben doğumu bursada yapmak çok istiyorum ama o haftalarda nasıl gidilir aniden sancım gelirse ne olur onu kestiremiyorum:)

Ahmet beyi duymamıştım eminim iyidir oda.Ya insanın başına gelmeyince kimsede bişey yok gibi geliyor ben bebeğimi kaybettiğimde allahım neden ben demiştim ama meğper ne çok kişinin başında varmış busefer işallah hepimizin bebişleri sağlıklı olacak nur topu gibi doğacaklar allah hepimize nasip etsin aslında ben doğumu bursada yapmak çok istiyorum ama o haftalarda nasıl gidilir aniden sancım gelirse ne olur onu kestiremiyorum:)

sen neredesin??burasaya uzak yerdemisin??

herkese selamla. gecmisi okuyodum anca geldim. ortalik karismis biraz. bence kizan arkadaslarin biraz haklilik payi var. ben de aksama kdar iste net basinda oldugumdan surekli acik sayfam. vakit buldukca yazmaya calisiyorum. ama son zamanlarda soyle hissettim ki sanki her konuya atliyomusum gibi, kimse sallamiyo. ha cok da onemli degil ben kendime fayda sagliyorum buradan, birilerine de ben fayda sagliyabiliyorsam cok sorun degil. ama gruplasmalar mutlaka olucak zaten baya kalabaligiz. bir kere hemseriler, yok doktor paylasimi vs. derken daha yakinlasiyolar.(bu durumda ben yalniz kalirim benim yasadigim yerden kimse yoktur iddia ediyorum:)))))

bunlar onemli degil kizlar ya, daha yolun basindayiz insaalh daha kac ayimiz var aksilikler olmazsa. neler paylasicaz, neler yasiyacaz. ben elimden geldigince cevap vermeye calisicam, eminim bu kadar insanin icinden herkesin sorusuna cevap verecek bi tane de insan cikar......

demekki sayfalar hızla ilerlediği için problem. ben ilk geldiğim zamanlar bak ben yeni geldim benim yazıma bakmıyorlar diyordum. meğersem ilk gelende son gelende aynı konudan muzdarip. ben artık kimsenin sallamadığını zanetmiyorum. hem hamilelik hem sayfalar çabuk ilerliyor. yazı yazmakta baya zaman alıyor kızlar bakmayın o sıradada sayfalar ilerliyor. olumlu yanından düşünün kızlar birbirimize ihtiyacımız var. ebbekler doğana kadar soğumayalım buradan gerçi bebekler doğuncada çok sorulacak sorular var birbirimize yanlız bırakmıyalım birbirimizi.

evet canım başka kim var beylikdüzünde artık karıştırıyorum kendimize gelelim görüşelim yavaş yavaş havaların sıcaklığı düşünce.

canım benim bildiğim tek sen varsın baska da kimseyi bilmiyorum.ben çalısıyorum onun için hiç boş zamanım olmuyor ama bebiş büyüdükten sonra işten ayrılmayı düşünüyorum.o zaman bol bol görüşürüz inş. sen ne tarafta oturuyordun ? hangi hastaneye gidiyordun ? kolan gibi bişey var aklımda ama dogru mu hatırlıyorum aceba emin olamadım.

canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.

kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet??? ben bu hafta (10.hafta) test için gidicem,bayramdan sonraki c.tesi (12.hafta) ense ölçümü için gidicem....3 haftadır doktora gitmiyordum o kadar tatile gittim geldim bebeğim ne alemde acaba?? birkez kalp sesini duyduk mesanem boş diye göremedik şimdi nasıl görücez acaba??zaten böbeğimde yok :52::52::52:

13 haftada falan diye biliyorum ben

canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.

2 yudum süt mide yanmasına iyi geliyormuş tatlım

canım benim bildiğim tek sen varsın baska da kimseyi bilmiyorum.ben çalısıyorum onun için hiç boş zamanım olmuyor ama bebiş büyüdükten sonra işten ayrılmayı düşünüyorum.o zaman bol bol görüşürüz inş. sen ne tarafta oturuyordun ? hangi hastaneye gidiyordun ? kolan gibi bişey var aklımda ama dogru mu hatırlıyorum aceba emin olamadım.
ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum medılıfe'e yakın sayılırım. kolan hastanesini buradaki başka arkadaşa sormuştum sadece. ben avcılar hospıtala devam etmeye başladım. sadullah yeseviye.
yinede simit falan ye ben ilk hamileliğimde öyle yapıyordum işyerinde biraz peynir simir bide uludağın şekersiz limonatası varya bayılıyordum ona hep onu tüketiyordum. ama mide kazınma konusunda al benden okadar habire canım bişiler istiyo yama sebzeleri görmeye adını duymaya tahammülüm yok( et,tavuk,soğan,birber) koku alma duyum çok fazla . bidem dönüyor sadece. hee bide elevit kullanan varsa oda mide bulantısı yaparmıiş doktorum söylemişti. elevitim var kullanıyımmı dedim daha sonra dedi miden bulanıyorsa kullanma sakın dedi.
13 haftada falan diye biliyorum ben

benim doktorum kızıma 4 boyutlu ultrasona kadar söylememişti garanti olsun diye. yani 20. haftada falan yanlış hatırlamıyorsam.

5 yıldır tedavi görüyorum sivasta özel hastaneler dahil gitmediğim denemediğim dr kalmadı
en son bu doktora tavsiye üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım
bende sabredemiyorum..hayırlısı bakalım
perşembe gidecem tam 9 haftalık olacam :) kaplumbağa hızında ilerliyorum :1:

divinity doktorun kim en son gittiğin ?

Back