• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kizlar gecede yazdim ama bende hic kimseden fazla cvb alamiyorum ama olsun önemli degil

hayirlisi ile su zor zamanlari bi atlatsaydik kizlar ben cok kotuyum, inanirmisiniz benim kizim mis kokar onun kokusunu öyle severdimki ,simdi
kizim bile bana sarildikca kokusu öyle agir geliyorki onada bitanemede kiyamiyorum ,bu aralar yavrumuda ihmal etmekten cok korkuyorum bu bulantilar yuzunden onunlada ilgilenemiyorum
bugun sabahda artik kusmaya basladim :43:
ALLAhim yardimcimiz olsun

canim gecmis olsun.durumunu iyi bilirim.bende kizima hamisken cok kustum,:43::43:ama simdi farkli.cocuklarla zor.ALLAH bagislasin kizini kac yasinda.:26::26:benimki daha cok kucuk 20 aylik.bende daha baslamadi.insallah boyle devam eder.:18::18:

ahhh ahh gerçekten hepsi aynı ben ne yapsam acaba benmki de beni bıraktı istanbula ablasının yanına gezmeye gitti dün dün bişi yoktu ama bugün koymaya başladı sinir oldum:47::47:

Boşver ya bebekleri üzmemek lazım onlar yüzünden

ayyy senin koca da düşüncesizmiş yanii alem adam insan düşünmez mi bişeye ihtiyacı olur aman yanından ayrılmayım filan diye.tutmus bi de taa nerelere gitmiş.ama sen iyi düşünüyorsun bosver hiç sıkma canını

bu hafta ilk defa doktora gittiğimden sağlıkocağımdan hemen beni aradılar. ben aile hekimim ve hemşiremden çok memnunum. bana telefon açtı kuşlar bana çok güzel bir haber verdi. nasılsın diyor ya sağlık ocağım avcılarda ben beylikdüzüne taşındım ama değiştirmicem hasteneye gidince sağlık ocağıma hemen haber veriyorlar hiç kayıt yaptırmadım yani. düşük tehlikem için 12. haftaya kadar dikkat et kendine dedi. ondan sonra problem yok dedi. mide bulantısı için kahvaltılık. kabızlık için incir üserine süt önerdi. düşük tehlikesi olan kabızda olmaması gerekiyomuş. hemşirem moralimi düzeltti sağolsun. kan tahlili istedimi senden dedi. yok dedim iki hafta sonra bakcakmış dedim. düşük olabilir diye ileriye aatmış dedi. yat dinlen dedi. hiç ağır iş yapma dedi.

hayırdır inş. canım bi sıkıntın yok değil mi hersey yolundadır inş.

kizlar ben kizima hamisken 4 ayindan basladim krem ve yag surdum.gunde 3 4 defa.esim bana kafayi yedin diyordu.ama malesef yine catlak olusdu.:43:ustelik hic kasimadim ben.neden sizce:44::44:acaba krem azmi surdum:44::44:ve kizimin hatirasi catlaklarim hala karnimda:1::1:onun cani sag olsun:16::16:sizce bu bebisdede surmelimiyim.

canım sürmeli misin bilmiyorum ama bu catlama işi genetik de olabiliyormus.benim anamda catlak filan yoktu hiç maşallah ama bende ne olur bilmiyorum inş. catlamam.vücut tipinle de alakalı tabi yaglıysan catlama cok olmuyormus.

slm kizlar gecede yazdim ama bende hic kimseden fazla cvb alamiyorum ama olsun önemli degil

hayirlisi ile su zor zamanlari bi atlatsaydik kizlar ben cok kotuyum, inanirmisiniz benim kizim mis kokar onun kokusunu öyle severdimki ,simdi
kizim bile bana sarildikca kokusu öyle agir geliyorki onada bitanemede kiyamiyorum ,bu aralar yavrumuda ihmal etmekten cok korkuyorum bu bulantilar yuzunden onunlada ilgilenemiyorum

Allah yardımcın olsun canım.valla bende eşime yanasamıyorum hiç.hem sıcak hem kokuyor aslına duş alıp geliyor ama duş jeli kokuyor o zamanda tuhaf bişey yanii

bilgisi olan varmı acaba annelerrrr
ne kadar zamana kadar araba kullanabilicez?bazen çok trafikte bacaklarım kasılıyor özellikle akşam trafiğinde eve gelince korkuyorum ayaklarımı kastım bişey olurmu diye :18:
C.tesi kontrolde doktorumada sorucam o ne zamana kadar müsade edecek acaba??:44:

ben hic kullanamiyorum daha ama halsizlik ve mide bulantisindan galiba araba cok tutuyor beni ,ama burda son aya kadar kullaniyorlar ,tabi turkiyeyle bizim buranin trafigi bir degil ,burasi cok sakin

ayyy senin koca da düşüncesizmiş yanii alem adam insan düşünmez mi bişeye ihtiyacı olur aman yanından ayrılmayım filan diye.tutmus bi de taa nerelere gitmiş.ama sen iyi düşünüyorsun bosver hiç sıkma canını

hayırdır inş. canım bi sıkıntın yok değil mi hersey yolundadır inş.

canım sürmeli misin bilmiyorum ama bu catlama işi genetik de olabiliyormus.benim anamda catlak filan yoktu hiç maşallah ama bende ne olur bilmiyorum inş. catlamam.vücut tipinle de alakalı tabi yaglıysan catlama cok olmuyormus.

Allah yardımcın olsun canım.valla bende eşime yanasamıyorum hiç.hem sıcak hem kokuyor aslına duş alıp geliyor ama duş jeli kokuyor o zamanda tuhaf bişey yanii

aynen canim bu aralar esimi örmek dahi istemiyorum gecenlerde daha o odaya girmeden kokusu geldi inanirmisin icim disima cikti solugu lavobada aldim ..oda ne yapacagini sasirdi

canım hosgeldın bnde 9+1 ım aynı zamandayız senınle bnmde bı dahakı randevum 11+5 te bayram haftasında :) bn en son sendende once gttım ıkı hafta once bana 4 hafta sonraya randevu verdı işte 25 agustosa bnde senın gıbıyım ıyımı bebegım bı aksılık varmı gıtsemmı doktora dıe ama evham yapmayalım doktorumuzu dınleyelım sorunlu bır gebelık yasamıyorsak eger tabı.. cunku en son gıttıgımde 7 haftalıktım hersey yolundaydı sımdı 4 hafta senı gormeme gerek yok dedı yapıcagımız bısı yok dedı son folık asıt kutuna baska bıtır dedı sanırım bundan sonra vıtamıne ve demıre gecıces

canım ben deişte 7. haftayı bitirdiğimde gittim seninki gibi folik asit verdi 1 ay sonra bulusalım dedi..ama burda okuyorum tahliil isteyenler olmuş bazı doktorlar benimdoktorum hic birsey istemedi :S senin doktorun verdimi tahlil falan_? yoksa benim doktorda mı var bi gariplik_? bide 1 ay sonra gel deyince cok uzun geldi arası :(

ben hic kullanamiyorum daha ama halsizlik ve mide bulantisindan galiba araba cok tutuyor beni ,ama burda son aya kadar kullaniyorlar ,tabi turkiyeyle bizim buranin trafigi bir degil ,burasi cok sakin

canim sende almanyada yasiyorsun qaliba.nereye yakinsin.:26::26:koblenz sehrini duydunmu biz oraya yakiniz.

sabahları bişey değilde akşam trafiği berbat bazen bacaklarım kasılıyor.emniyet kemerini alttan takmaya çalışıyorum zarar vermesin sıkışmasın diye ama sanırım karnım büyüdükçe biraz zorlaşacak durum

canim gecmis olsun.durumunu iyi bilirim.bende kizima hamisken cok kustum,:43::43:ama simdi farkli.cocuklarla zor.ALLAH bagislasin kizini kac yasinda.:26::26:benimki daha cok kucuk 20 aylik.bende daha baslamadi.insallah boyle devam eder.:18::18:

canim insALLAHda hic baslamaz cok zor oluyor benim kizimdada vardi böyle kusmalarim ,kizimda daha 3 bucuk yasinda ,ALLAHdan bu ayin 20sinde anasinifina baslayacak biraz rahat eder yavrum

allah yardımcın olsun canım.inş geçer

canım ben deişte 7. haftayı bitirdiğimde gittim seninki gibi folik asit verdi 1 ay sonra bulusalım dedi..ama burda okuyorum tahliil isteyenler olmuş bazı doktorlar benimdoktorum hic birsey istemedi :S senin doktorun verdimi tahlil falan_? yoksa benim doktorda mı var bi gariplik_? bide 1 ay sonra gel deyince cok uzun geldi arası :(

tabı canım kan ve ıdrar tahlılı ıstedı baya bı test yaptırdım onları ıstemesı lasım ama senden hıcbısımı ıstemedı kan ıdrar ??onların sonucunu gordu ondan nsra tamm hersey normal sımdı 4 hafta sonra goruselım dedı oda ıste 25 agustos 11. hafta sanırım o zmnda ıkılı testı ıstıcek

nasil doktorundan memnunmusun bazen almanlar cok soguk kanli oluyor ,ben kalp atisini bile buyuk bi merakla beklerken kadin hic birsey olmamis gibi umursamiyor bile ..

kizimda gittigim doktor sanki mesafeli gibiydi.iyi doktor oldugunu biliyordum.ama bu yetmiyor.soguk kanliydi.:23:doktoru degistim.bu doktorun yanina bir kere gittim.cok begendim sicak kanli kadin.:21::21:dogum yaptigim hastanedende memnunum.doktorlari cok iyi:16::16:

oylemi.bizden koblenze 18 km.ama hic gitmedim

kizimda gittigim doktor sanki mesafeli gibiydi.iyi doktor oldugunu biliyordum.ama bu yetmiyor.soguk kanliydi.:23:doktoru degistim.bu doktorun yanina bir kere gittim.cok begendim sicak kanli kadin.:21::21:dogum yaptigim hastanedende memnunum.doktorlari cok iyi:16::16:

bende hastanemden cok ama cok menunum bakalim 3 seneden sonra neler degismis kismetse goruruz

insallah degismemisdir.:16::16:ben daha 20 ay once dogum yaptim:17::17:kismet olursa kizim 28 aylikken dogucak kardesi:emir_bebek::emir_bebek:

tabı canım kan ve ıdrar tahlılı ıstedı baya bı test yaptırdım onları ıstemesı lasım ama senden hıcbısımı ıstemedı kan ıdrar ??onların sonucunu gordu ondan nsra tamm hersey normal sımdı 4 hafta sonra goruselım dedı oda ıste 25 agustos 11. hafta sanırım o zmnda ıkılı testı ıstıcek

hayır hiç bir sey istemedi:( sadece kanda hamilelik testi yapmıstık işte o kadar:(:(

hayır hiç bir sey istemedi:( sadece kanda hamilelik testi yapmıstık işte o kadar:(:(

canim ben sana daha once de yazmistim ama bilmiyorum gordun mu? yapilmasi gerekn bazi onemli kan ve idrar testleri var ve onemliler. hepsini sayamiycam simdi ama hepatit b, toksoplazma, anemi ozellikle toksoplazma erken donemde tanisi onemli. idrar testleri de enfeksiyon v,s icin. mutlaka doktoruna bunlari sor eger yapmiyors sen bi labarotuvarda yaptir derim ben

Back