2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

tabi herkesin bünyesi bir değil bazen bende zorlanıyorum ama sonra tutması çok zor oluyor neyse ki sıcaklar azaldı o yüzden zorlanmıyor inşallah rabbimin izniyle yavrularımız kucağımıza alırız ...

tabi herkesin bünyesi bir değil bazen bende zorlanıyorum ama sonra tutması çok zor oluyor neyse ki sıcaklar azaldı o yüzden zorlanmıyor inşallah rabbimin izniyle yavrularımız kucağımıza alırız ...

maşallah sana bende tutmak istiyorum fakat daha doktorlardan güzel bir şey duyamadım sağlıklı bir bebek görsem ortada tutacağım kendime güweniyorum

Son düzenleme:

maşallah sana bende tutmak istiyorum fakat daha doktorlardan güzel bir şey duyamadım sağlıklı bir bebek görsem ortada tutacağım kendime güweniyorum

bilmem ben diğer kızıma 8 aylık hamileydim sadece 10 tane yedim 20 tane tutmuştum o ontaneyide tediğime çok pişman olmuştum ben doktoruma sordum tutabilirin eğer dayanabiliyorsan dedi

annenmi? kayınwalidenmi genelde kayınwalideler yapar bunu ama

benimkide sürekli telefon açıp torunup napıyo diyo geliviiii göbek atıyooo kızıyorum valla ya olur olmadık yerde karnımı seviyo dik dik bakıyorum nolcakmış benim bitanem o diyo çıldırcam vallahi

Canim Allah razi olsun, Cok dikkat et yataktan kalkma. 3 gun kanama oldu ama ilk 2 gun agri cok az oldu, 3. gun ise yani dusecegi gun yarabbimmmm o agriyi hatirladikca gozlerim yasariyor feci bir agriydi oluyorum diye inledim, yerlerde surundum resmen benim normal haftasindan 3 hafta geriydi ve gelismiyordu Seninki cok kucuk degil bence sadece gec dollenme gibi Insallah saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin canim.

çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda wersin benimkide 3 hafta falan geride düşük yapabilirim bekliyorum öyle

benimkide sürekli telefon açıp torunup napıyo diyo geliviiii göbek atıyooo kızıyorum valla ya olur olmadık yerde karnımı seviyo dik dik bakıyorum nolcakmış benim bitanem o diyo çıldırcam vallahi

ben çok utanırdım öyle bi durumda anlıyorum senii

çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda wersin benimkide 3 hafta falan geride düşük yapabilirim bekliyorum öyle

Amin canim insallah butun isteyenlere versin, Allah saglik ve sihatle su mubarek gunlerin husu hurmetine. Insallah olmaz canim ya iyi dusun ve kendine dikkat et adet gibi kanaman geliyorsa korkmalisin digerleri icin cok endiselenme ve sadece yat

evet canım o yüzden iftarla sahur arasında 4 litreden az içmiyorum oda su ihtiyacımı karşıldığını düşünüyorum

Benim düşük riskim var. Oruç tutmayı çok isterdim. Oruç tutmadan ramazanı anlamak zor oluyor. Ramazan'ın bereketine sığınıp dua ediyoruz biz de bebisimize

dusuk yapabilirim bekliyorum deme oyle yaa. belli olmaz bu isler. negatif enerjiyi at ustunden . bilimsel olarak bu negatif dusuncenin kotu etkileri saptanmis biliyosun nazar gibi. olumsuzu cekme ustune. olacagi varsa olur allahtan ama oyle oturdum bekliyorum psikolojisine girme....

ben çok utanırdım öyle bi durumda anlıyorum senii
valla bi tanam ne çektiğimi tahmin bile edemezsin ölücem sinirden mesela benim teyzemin 14 yıldır çocuğu olmuyo çok hassas bu konuda yanında hamileliğimle ilgili bişey sorduklarında dahi çok çekine çekine cevap veriyorum geçenlerde oturmaya gittim eniştem felanda var annem yapıştı karnıma torunum bitanem nasılsın bakalım hadi kıpırdayı ver artık dik dik bakıyorum kadın oralı bile değil onlarında üzüldüğü yüzlerinden belli hala karnımı seviyo annem yarım saat olsada kaçsam diye saate baktım durdum

Annem bana çok karisiyooo. Bütün doktor kontrollerime gelmek istiyoooo. E tabi bu da beni bunaltiyooo

Bence bunalmamalısın... ne var ne kadar güzel yaaa annen bebeği olarak gördüğü senden bir bebek bekliyor ... tamam biraz sıkılabilirsin bu kadar ilgiden böyle duygularının yoğun oldu bir dönemde ama bence çooook güzelll sende ileride annen gibi olacaksın unutma şekerim...

az evvel doktordan geldim. devam et ilaca ve sadece yat dedi. sadece yine hala kese göründü. 10 gün sonra gel dedi. progesteronum 2.99 çıktı. 20 lerde olması gerekiyo dedi. bakalım beliycez. zaten 6 gündür yatıyorum. sağlık ocağından aramışlardı gittim form doldurdum. hemşirelere de anlattım. geç döllenme olmuştur hiç canını sıkma dediler. çok tatlılardı. ayrıca 1 kilo vermişim. 46 ya düşmüşüm. iştahım da kesildi... canım inanki hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşünmek lazım. ben inayorum en eç 2 ay sonra sen mayıs anneleriyle sohbet ediyor olacaksın...çektiğin acılar için çok üzüldüm.

Son düzenleme:
ayyyy kızlar öle sinirlendimki şimdi anlatamam bnm bu kaynanamın ağzı yokmu birşeyi saklamaya gelmiyor daha yeni köyden geldi benim hamileliğimi köydeyken öğrenmişti sevgili eltim kayınpedere sölemiş oda kaynanaya ağızlarında birşey durmuor yemin ediyorum herkese yaymışlar önce köyde birilerine sölemiş hamileyim die sonra burda mahalledeki kadınlara kadına ben söyleme diyorum ne olcak dio ya üff be kadın zaten düşük yapmışım 2 ay önce tam da 7 haftalıkken neden millete yayıyosun tut be ağzını ben söylersem söylerim ya sana ne oluyor heyyy allahım daha bnm sadece annem ve babam biliyor ne sinirlendim şimdi kadında beni dışarıda görmüş akıl veriyor bak hamilesin böyle yap die sanane be kadın diesim geldi resmen

merhaba kızlar:)
benim bugun kontrolum vardı dr yolunda dedi
bir ay sonra geldi
benim anladığım kese ve kalp atışı oluşunca ayda bir çağıracağı zamana geliyoruz

yazılanların tamamını okuyamasam da gebeliği yolunda gidenlere maşallah diyorum
kanaması olan arkadaşlarıma tez zamanda ayağa kalkarlar geriye kalan haftalarını çoook rahat geçirirler diliyorum.
düşen bebekleri olan arkadaşlarım Allah her şeyin doğrusunu güzelini billir nolur üzülmeyin
zaten derler ya bebek düşüyorsa hastadır zaten diye öyle düşünün hem eğer hamile kaldıysanız yine kalırsınız
bu açıdan bakın nolur

diğer yazmak istediğim konu özel devlet hastaneleri ben devlete gidiyorum ne bir test istediler ne başka bir şey
özelde istenen testlerin kesinlikle para için olduğunu düşünüyorum
evet tabiki test istenir ama ilk 10 haftada ne testi istenir bilemedim
ilerleyen zmnlarda protein hormonlar gerekli onu biliyorum sadece

yine de özelde renkli ultrasonlar için istiyorum allah nasip eder de gebelik ilerlerse gitmek istiyorum
istanbuldakiler bakırköy civarında önerdiğiniz dr var mı? küçükçekmece medicana nasıl bilginiz var mı?

ha bir de stres mevzusu ben çoğu zmn eşime bağırıyorum:) ondan alıyorum sinirimi
bebeğe geçmez insallah bu zmnlardaki stresim die umuyorum:)

sen onu bırak ben daha vahim durumdayım. sadece ailelere söyledik. kimseye söyemeyin dedik. düşük tehlikem olduğu için kardeşimin düğününe gidemeyeceğim. beni soran herkes öğrenecek. senin sadece köy öğrenmiş benim koca şehir öğrenecek:))) dert etme..

Son düzenleme:

canim bosver sikma canini ya. buyukler oyle iste hevesten mi heyecandan mi. ben de annemlere bile 2 gun once soyledim. kimsye soylemeyin dedim.tebrik mesajlari yagiyo:))
icini ferah tut sen. hic bi seyi kafana takma. gelicek o bebis gor bak :)))
ben de gorumceden yana dertliyim. benim cocugum olunca onun oglu ikinci plana dusecekmis diye dertleniyo.birak tebrik etmeyi kiskanclik ifadesni net bi sekilde gordum suratinda. kem gozelrden korusun allah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…