kızlar selam. dün doktora gittik, mercimeği gördük, kalp atışlarını dinledik. her şey yolunda çok şükür
ama size bi sorum var. doktor bana 2 sayfa dolusu test verdi, bunları yaptır, bi ay sonraya da şimdiden ikili test için randevu al dedi. test sonuçların çıkınca hemen gel bana göster bekleme dedi.
ama ben hem doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, yeni gideceğim özel doktor 10 gün sonra izinden gelecek. hem de gittiğim hastanede bu verdiği testlere 800 tl dediler! ben bu parayı vermek istemiyorum. ama sağlık ocaklarını da hiç bilmiyorum. bu testlerin listesini alıp herhangi bir sağlık ocağına gitsem bana bunları yaparlar mı? yoksa mutlaka aile hekimime mi gitmem lazım? ya da daha uygun nereler var yaptırabilecek sağlk ocağı gibi? :26: sizler yaptırdınız mı? bu daha önceden sizlerin bahsettiği toxoplazma ve idrar testi sanırım bu 2 sayfalık liste..
kızlar selam. dün doktora gittik, mercimeği gördük, kalp atışlarını dinledik. her şey yolunda çok şükür
ama size bi sorum var. doktor bana 2 sayfa dolusu test verdi, bunları yaptır, bi ay sonraya da şimdiden ikili test için randevu al dedi. test sonuçların çıkınca hemen gel bana göster bekleme dedi.
ama ben hem doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, yeni gideceğim özel doktor 10 gün sonra izinden gelecek. hem de gittiğim hastanede bu verdiği testlere 800 tl dediler! ben bu parayı vermek istemiyorum. ama sağlık ocaklarını da hiç bilmiyorum. bu testlerin listesini alıp herhangi bir sağlık ocağına gitsem bana bunları yaparlar mı? yoksa mutlaka aile hekimime mi gitmem lazım? ya da daha uygun nereler var yaptırabilecek sağlk ocağı gibi? :26: sizler yaptırdınız mı? bu daha önceden sizlerin bahsettiği toxoplazma ve idrar testi sanırım bu 2 sayfalık liste..
öyle valla canım haklısın ama benim eşim hep ilgi bekleyen bi tip. azcık yüzüne gülme suratın asık olsun hemen benden soğumakla tehtid eder beni böyle devam et der. mesela bazen işi anlatıyo tepki vermem gerekiyo tam o anda midem bulanıyo konuşamıyorum. aman bi sinir bi stres napcağımı şaşırdım dedim sen bana hiç sabırlı değilsin başkaları gibi peşimde koşturmuyorum ya ben canım şunu çekti bunu çekti diye.
canımın içi,sen kafanı bulandırma,
herkes aşı yaptırıyor ve bizde çocuklarımıza yaptırdık,ve bundan sonrada yaptırıcaz...
her şey onların sağlığı için....
evet çok çok masum olduklarını kimse iddia edemez ama bu çağda bu yöntem geçerli bizde bunu uygulamak durumundayız canım benim
o bahsettiğin hiç hiç önemli bişey değil tatlım.öyle uyumsuzluklar olur,doğaldır...
belki bi dahaki gidişine10+3 olması gerekirken 11+0 olacakbilemezsin...
bu bir sorun olduğu anlamına gelmez assla..
heleki 3-5 günlük farklar
kızlar genelde herkes mide bulantısından şikayetçi ama benim midem bulanmıyor aksine ekşime yapıyor :S o da genzimi yakıyor cok fena..benim gibi mide ekşimesi yaşayan var mı??
ben yaşıyorum canım beni,m ilk oğlumdan kalma bir durum bu çok saçlı doğdu ondan dediler ama dikkat ettim mayalı şeyler yiynce oluyor yanıyor mahwoluyorum
kızlar yürüyüşlere başlayan var mı aranızda. doktoruma da sormadım ne zaman başlasam diye. son bi kaç gündür belimde ve sırtımda ağrılar başladı bütün gün masa başındayım hareketsizim acaba ondan olabilir mi ki?
merhabalar bende 2012 mart annesi olacağım inşallah.beni de listeye eklermisiniz??? :)) 9+2 haftalık hamileyim 26 yaşındayım kalp atışlarını dinledim ilk bebeğim olacak Allah izin verirse inşallah..
olur tatlımm böyle problemler eşinle normal bizlerde yaşadık ben oğlumdayken eşimle yatmıyordum bile duştan çıkıyordu şampuan kokuyorsun diyordum yanıma yaklaştırmıyordum (ee adam duştan çıkınca ne kokacak) Allah'tan eşim dalgaya falan aldıda 3 ayı böyle atlattık şükürler olsun sende eşinle açık açık konuş geçecek bunlar de eskisi gibi olacağım ama biraz sabır elimdeki bişiy değil dee
sinir oluyorum erkeklerin bu hallerinee
kime naz yapcam yaa ben deee şurda çekeceğin 1-2 ay oda elimden gelen bişiy değil de yanii
geçicek bunlarrr canım sonunu düşünn güzel bi bebiş eşinde unutcak bunlarııı pişman olcakk
üzülme tatlım sen kendi kendine nazlannndik ayaklarını hawaya yat uzan bebişinle değmeyin keyfinizeee
erkeklerin hepsi mi böyle ya benimki de güya çok sevinçli hevesli ama öyle naz çekecek gibi değil iyi alıştın diyip duruyor ancaabir de sanki her gün hamileymişim de olağan bişeymiş de ben abartıyormuşum gibi yani o kadar zaman uğraşıp da tedaviyle olmasa anlayacağım tavrını ama bu hali sinir ediyor beni nazlanmak istiyorum şöyle ama nerdeee iş güç yapıyor yardımcı oluyor ama naz başka
ewet canım bende o g ile başlayan şuruptan içtim yarım saat geçti tekrar başladı kutu kutu bitirdimmm oğlumda aşırı saçlı doğdu bende ona yorumladım :)bizde küçükken hep aşılarımızı olduk.
evet bende kızımda 36 haftalıkken 35 demişti ama 1 hafta sonra bakıldı 37 haftalık çıktı.
ilk kızımda son 1 ay mide yanması olmuştu baharatlı falan tüketmemek gerekiyor mayalıda öyle bide doktor g ile başlayan bi şurup vermişti adını hatırlamıyorum. gerçi çok işe yaradığını hatırlamıyorum. gerçi bende işe yaramad. diye başkasında işe yaramıyacak diye bir kaide yok. dr reflü diyodu ama kızım saçlı doğdu onada yorumladım.
yürümek iyidir bencede eşinle iftardan sonra yürüyün onada iyi gelir.
hoşgeldin
bende ağzın kokuyor diyordum ilk hamilelikte mide bulantım tavan olduğundan yıkattıyordum dişini fırçalattıyordum öyle yanında duruyordumne çekti benden gık çıkarmadı ama görüyordu klozetten kafamı kaldıramıyordum
şükürler olsun eşim 2. bebişe hamilemiyim ilgisiz gibi görünür ama 1-2 hareketiyle ne kadar ilgilendiğini gösterir üzerime düşer ama ben sertimdir ağır konuşurum laflarım ağırdır suratım çenem hiç çekilmez ondan yapıyor büyük ihtimalleerkeklerin hepsi mi böyle ya benimki de güya çok sevinçli hevesli ama öyle naz çekecek gibi değil iyi alıştın diyip duruyor ancaabir de sanki her gün hamileymişim de olağan bişeymiş de ben abartıyormuşum gibi yani o kadar zaman uğraşıp da tedaviyle olmasa anlayacağım tavrını ama bu hali sinir ediyor beni nazlanmak istiyorum şöyle ama nerdeee iş güç yapıyor yardımcı oluyor ama naz başka
benim kocam koca bir bebek onu hep sevicen küçük çocuktan farkı yok. anasıda hala bebekmiş gibi sever alışmış ilgi görmeyeneyse az kaldı dediğin gibi biraz kendime geleyimde...
hee katılıyorum bide yalandan yapıyomuşum gibi bi surat ifadesi oluyor yüzünde, deli ediyor benibizimki çorabını kaldırmaz şu dönem kendi işlerimi yapabiliyorumda ilerleyen zamanlarda yapar heralde çünkü binde bir halı cam sildiği olmuştu
hayırlı olsun tatlım doğumdan sonrada spor için çok yarayışlı
teşekkür ederim canım benim hep birlikte doğurcaz inşallahhh
inşallah canımm
benim bebek gelişirse nisan annelerine atanabilirimm
o ne ya ole 800 tl bn maltepe unıversıtesı hastanesıne gıdıorum ozel olmasına ragmen gercı ssk gecıo ama bn butun bu dedıgın ıdrar ve kan testlerıne toksoplazma ve rubellada dahıl olmak uzere baska seyler de vardı kapsamlı baya dedıgın gıbı 2 sayfa falan 100 tl odedım 800 tl ne demek o paraya dogum yapılıyor
canım o testleri bende yaptırdım ama gittiğim özel hastanede ama 45 tl verim 800 çok değil mi yabi arkadaş sağlık ocağında yaptırmıştı o testleri mutlaka yaptır canım önemli çünkü
2 sayfa dolusu ne testi verdi canım ya.. benden ilk kan tahlili, idrar tahlili kan grubu vs. bunları istemişti. 2li ve 3lü testler varmış ya onlara daha sıra gelmedi bende. ama bi ön araştırma yaptım hastaneleri arayıp sordum bilgi veremiyoruz telefonda dedi. bence sen kendi doktorunu bekle ona git. bu verilen kan testleri varsa içinde sağlık ocağnda beklemeden git yaptır. ama diğer dedğin 2li testler malasef heryerde ücretliymiş. en son burda kızlar 196 tl diyorlardı....
3. hamileliğim hiç bana böyle testler wermedi hiç bir doktor 350 ye özelde doğum yaptırıyorlar bırakın testi kraliçeler gibi
başka bi hastaneye git canım yarın bebeğiniz olcak sağlık için paraya acınmaz ama o parayla bebişine ne ciciler alırsın
kızlarrr yaa ben ayaklarımın ağrısından duramıtorum kıvırıyorum olmuyo uzatıyorum almuyo ayağa kalkcak dermanım yok gecede kalkamamışım nasıl uyuduysam eşim de aç oruç tuttu midem karışıyo fena oldum ben yaaa
saol gülüm ya bende öyle yapıyorum yükseğe kaldırıyorum ama indirdiğim an dökülüyo ağrıdan ayaklarım bide bi yorgunluk var ki aldı başını gidiyo yerimden kıpırdayasım gelmiyo göz kapaklarım ağırlaşıyo sürekli hamile olduğumdan beri ilk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum:18:canım benimde gecen hafta ayaklarım çok şişiyodu öyle ki bi ayağım 4 ayak gibi oluyodu ve ağrıyodu basamıyodum ama geçti dr bana havalardan dedi yükseğe uzak ayaklarımı ben 4-5 gun öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?