a.slm cnm ..çok üzüldüm
hayırlısı böyleymiş..rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
bende 3 ay önce düşük yaptım..dr kendiliğinden sonlandığına göre muhtemelen sağlıksız gebeliktir dedi
sende üzülme düşüğün arkasından çok çabuk hamile kalınabiliyor..
S.Aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. Insallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle.
canımm büyük geçmiş olsunRabbim sağlıklı bir bebekle yüzünü güldürsün bizimde dualarımız seninle ((
Amin insallah Rabbim nasip eder varligi tarfisiz bir mutluluk ve olmamasi ise tarifsiz bir aci Allah beterinden korusun
Benim doktor korunmana gerek yok istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi ama kafam karisti. Internette en az 2 ay bekleyin yaziyor. :26:
arkadaşlar merhaba.umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.aranızda CMV IGG VE RUBELLA IGM,RUBELLA IGG testlerini yaptıran vardır sanırım.bu tahliller hakkında bilgi, verecek arkadaşlar varsa hepinize teşekkür ederim.allaha emanet olun :)
kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek görmemiştir doktorun
yani içerde parça kalmamıştır, kürtaja gerek kalmamıştır herhangi bir operasyon geçirmediğin için korunma demiştir
banada hemen klomen verdi içerde parça kalmamış dedi
klomen kullandığım ay değil ondan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım
sen tedaviylemi hamile kalmıştın
ilk bebekmi ,ilk düşükmü
Banaburda ilac filan vermediler hatta lekelenme basladiginda bile hamilelere progestan baslanmiyor burda (newyorkda). Dedigin gibi kurtaja gerek kalmadigi icin heralde oyle dedi ben yinede tereddutluyum ama korunmayida dusunmuyorum.
Allah a sukur normal yolla hamile kaldim cok beklemedim, ilk bebegim ve ilk dusugum
kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek görmemiştir doktorun
yani içerde parça kalmamıştır, kürtaja gerek kalmamıştır herhangi bir operasyon geçirmediğin için korunma demiştir
banada hemen klomen verdi içerde parça kalmamış dedi
klomen kullandığım ay değil ondan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım
sen tedaviylemi hamile kalmıştın
ilk bebekmi ,ilk düşükmü
çok soru soruyorum ama kalp atışını görmüşmüydün
kendiliğinden hamile kalabilmen sağlıklı olduğun anlamına geliyor..inşallah yine olur
allahtan tek dileğim hamileliğim boyunca eşim böyle devam ederse yavrumuz doğduğunda değişmesigülüm ben hiç doktora gidiyorum gelecekmisin falan demem.hatta 5 haftalık olana kadarda sölemedim.o sorar.gelmek ister ama inan gelmezsede üzülmem.hele yavrunu bir al kucağına.yaşamdaki en büyük aşk evlat...rabbime sonsuz şükür ediyorum bana evladı tattırdığı için.bazen bizim evlerdede oluyor kuzum kavgalar ve inan yavrumun gözlerine bakınca öfke sinir herşey bitiyor.ama bak benim eşim harika bir babadır bebeğimi büyütürken en büyük desteğimdi.bilemezsin belki kuzun doğunca oda değişir....
iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
gunayyyddııınnnnn gunayyydınnn sizeee günaydııınnnnnn
iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
bende en son 25 temmuzda gittim gülüm doktora kalp atışlarını duyduk bebişimi gördük bidahaki kontrolüm 4 hafta sonra dedi gittiğimde 7+5 dim bugünde 8+5im 4 hafta sonra 13 hafta olcak ben duraman zaten ebe hanımda bana mutlaka 11 hafta olunca bi kontrole git hemde 2li testi ihmal ettirme dedi yani ben 11. haftada 2li test bahanesiyle gitcem hastaneye
kızlar dün akşam bahsetmiştim sağlık ocağından aramışlar fln die az önce aradım konuştum ben pazartesi gittiğim muayneden sonra normal gebelik olarak bildirildiği için aranmışım yanlız hamşirenin dediğine göre 15/03/13 doğumunuz gerçekleşecek dio eee özel hastanedeki drumda küçük küçük diyip duruyodu benim iyice kafam karıştı he
Amin insallah Rabbim nasip eder varligi tarfisiz bir mutluluk ve olmamasi ise tarifsiz bir aci Allah beterinden korusun
Benim doktor korunmana gerek yok istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi ama kafam karisti. Internette en az 2 ay bekleyin yaziyor. :26:
s.aleykum mart anneleri, cok uzulerek diyorum ki beni listenizden cikarin. 3 gundur kanamam vardi ve bugun hat safhaya cikarak muthis bir aciyla bebegimi benden aldi. Hastanede dusuk yaptim. ınsallah bir sonraki boyle sonuclanmaz. Allah bebeklerimizi saglik ve sihatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Allah yar ve yardimciniz olsun bol bol dua edin, sukredin hanimlar. Dualarim sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?