- 3 Nisan 2009
- 260
- 1
canım çok iyiysin zaten senin için demedim seni bazı bir kaç kişiyi biliyorum ayrım yapmıyosunuz sana kırgın filanda değilim yanlış anlaşılmasın sözlerim sedece biraz sitem ettim ve sitemimi dile getirmek istedim bende o minik kelebeği öpüyorum senide canım
alerji olduğunu kakayla anlamadım ben zaten benim oğlum kabız zor yapıyo kakasını kaka düzenimizi hala oluşturamadık bazen 10 günde bazen 5 günde yapıyo ve çok zorlanıyo
dün muallebi yaptım oğluma yerken yüzünün kızardığını fark ettim önce pek önemsemedim yedirmeye devam ettim yedirdikçe kızarıklık arttı hatta elini mamaya bulaştırdı gözünü kaşıdı gözünün etrafıda kıp kırmızı oldu sonra daha öncede aynı mamayı verdiğimde hafiften kızardığını hatırladım ve vermeyi kestim 10 dakika sonra bütün yediğini fışkırırcasına kustu hemen banyo yaptırdım sabaha kadar kızarıklık geçti ben acaba sütmü yoksa içindeki bi maddeyemi alerjisi olduğunu anlamadım ama aklımda hep acaba alerjisi neye diye geçiyo sürekli sabahta devam sütüyle kahvaltısını hazırladım yedirdim mamanın deydiği yerler az ama yinede kızardı hatta boynuna geldi biraz orası bile kızardı süt alerjisi olduğuna emin oldum o andan itibaren yinede doktora götürücem götürene kadarda sütlü hiç bir ürün vermicem 3 yaşına kadar gerileye biliyomuş süt alerjisi eğer gerilemezse ömür boyu kalıcı olabiliyomuş
benimde süte karşı alerjim var ben süt içince bağırsak sorunu yaşıyorum gerçi çocukluğumda sürekli süt içerdim hiç bişey olmazdı ama tuhaf bi durum bendeki
Gecmis olsun canim. Sut alerjisi zor ve zahmetli bir durum. İnsan bu bebek nasil kalsiyum alacak diye tedirgin oluyo en basta. Kizimda dort aylikken belli oldu. Simdi herseyi onun yeme programina gore ayarladik. Bir an once gecmesini bekliyorum ki akli erip dondurma istediginde onu geri cevirmeyeyim. . Yasak seyler insana hep cazip gelmistir. Alerjik bebekler peyniri yogurdu cok severmis yiyemedikkeri icin. Elimde sutsuz bebe biskuvisi tarifi var. Paylasabilirim.