Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar SMA mamanın yeni tarihli olanından bulamıyorum her yerde ü.t.2011 s.t.2013 olan mamalar var.Piyasada Yeni tarihli olanı varmı?bilgilendirirseniz sevinirim...
Kizlar biz bugun 4. Ay asimizi olduk saat 11 de bu saate kadar ates yapmadi acaba gece yaparmi ateslenen bebisler gunduz ateslendimi yoksa gecemi basladi
merhaba hanımlar :) yeni üye oldm , bebeğim 4 gün sonra beşinci ayını dolduruyor. 7,250 gr . ek gıdalara başladınız mı ? neyle başlamayım , günde ne kadar mikter vermeliyim bilemedim. tecrübesi ve bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Kizlar biz bugun 4. Ay asimizi olduk saat 11 de bu saate kadar ates yapmadi acaba gece yaparmi ateslenen bebisler gunduz ateslendimi yoksa gecemi basladi
Gun boyu tulumba tatlisi yedim sonuc;
300 cc anne sutu
Normalde 150 cc cikiyor
Buna da sukur oglumun gece emmesini de sayarsak 3 ogunn anne sutu almis olcak
Gun boyu tulumba tatlisi yedim sonuc;
300 cc anne sutu
Normalde 150 cc cikiyor
Buna da sukur oglumun gece emmesini de sayarsak 3 ogunn anne sutu almis olcak
kızlar SMA mamanın yeni tarihli olanından bulamıyorum her yerde ü.t.2011 s.t.2013 olan mamalar var.Piyasada Yeni tarihli olanı varmı?bilgilendirirseniz sevinirim...
merhaba canım,
ben de bu hafta elma,havuç,üzüm suyu vermeye başladım içiyo üçünü de ama bizde de tükürükle kusmayla çıkıyo gibi, olsun tadına alışsın...
kızım da dönüyo,koltuk üstünde uzun süredir bırakmıyorum zaten de yatağın üstünde bile bırakmaya korkuyorum artık yaptıklarını gördükçe :)
biraz önce beni aile hekimliğinde hemşiremiz aradı aylık boy-kilo-aşı bilgilerini aldı, bir de doktorumuzun demir damlasına başlatıp başlatmadığını sordu, bazı doktorlar 4.ayda başlanmasını uygun görüyormuş bir dahaki kontrolde söyler dedi, daha önce hiç duymadım, aranızda bu damlaya başlayan var mı...
Canım sağarak mı veriyorsun bilmiyorum ama burda çok önceden bir arkadaş yazmıştı doktoru söylemiş eğer sağarak 30cc çıkıyorsa bebek 80 cc emer diye.. Tulumbanın işe yaramasına sevindim..