- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
canım benim, çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbim onun ömrünü sana ve diğer kuzuna versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
slm kızlar çok kötüyüm anlatamam dokunsalar ağlayacam benim oğlan 20 mart doğumlu bugün kontrole gittik baş çevremiz boyumuz iyi ama kilomuz 6000gr bu ne ya aynı gün doğanlar 7-7,5 kilo benimki hala 6 doktorumuz tam bir mama düşmanı kesinlikle anne sütü diyor ama galiba bu çocuk doymuyo sizce durum nedir ne yapmalıyım doktoru dinlemeyip mamaya başlayayım mı ayrıca öyle çok sütlü bi annede değilim ucu ucuna yetiyo belkide yetmiyo
Merhaba kızlar bıkac gündür bakamadım geçmişi okumadım daha.... Kızımın kolundaki aşı yeri şişmiş yeni gördüm sivilce gibi kırmızı kabarmış şişmiş sizlerde varmı???