Cevaplar için teşekkürler kızlar bende 2 ay sonra neden şişti bu aşı yeri demiştim normalmiş meger
Tabi normal canim hatta bizim doktor eger sismezse kizarmazsa asiyi tekrarlamak zorunda kaliriz demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevaplar için teşekkürler kızlar bende 2 ay sonra neden şişti bu aşı yeri demiştim normalmiş meger
Cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin nasip degilmis demekki..
Cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin nasip degilmis demekki..
Hastaneedeyim suan dusuk yapmisim bitazdan kurtaja alacaklar cok uzgunum kizlar(
slm kızlar çok kötüyüm anlatamam dokunsalar ağlayacam benim oğlan 20 mart doğumlu bugün kontrole gittik baş çevremiz boyumuz iyi ama kilomuz 6000gr bu ne ya aynı gün doğanlar 7-7,5 kilo benimki hala 6 doktorumuz tam bir mama düşmanı kesinlikle anne sütü diyor ama galiba bu çocuk doymuyo sizce durum nedir ne yapmalıyım doktoru dinlemeyip mamaya başlayayım mı ayrıca öyle çok sütlü bi annede değilim ucu ucuna yetiyo belkide yetmiyo
bu durumu yaşayan bebek anneleri; ne gibi şikayetleriniz vardı, doktora götürecem ama yine de size de sormak istedim
kızım bikaç gündür çok huzursuz, hiç keyfi yok, emerken ağlıyo, ememiyor, çok terliyo sanki gazı varmış gibi, ama gaz değil sanırım
cam pencere açık olunca üşüdü mü acaba, yoksa bizde de bakterimi var bilemedim ki:44:
belirtiler, şikayetler, tedaviniz nasıl oldu, bebekleriniz şimdi nasıllar, rica etsem yazar mısınız
benim bebegim ilk 2 ay doymak bilmeyen cok istahli bir bebekti..oyleki 100 yapiyodum bitince agliyor vermeyince ortaligi ayaga kaldiriyordu..sonra 3.ayinda kabizlik basladi cok zorlandi taki 4.ayina kadar surdu..ve ardindan istahi gitti kuusmaya basladi sonra hastalandi..yasadigim olaylar hic kolay degil ve ben surekli mucadele icindeyim sadece karnini doyur altini al degil fiziksel gelisimini beyinsel gelisimini herseyi daha cok dikkat etmeye basladim..cunku dr.cikarken bisiy soyledi onu soylemek istemiyorum..o yuzden bebegime ceviz vermek istedim .. zatrn.kabak patates havuc veriyodum bide maydonoz katiyim dedim..ve o gun yavrumu kipir kipir gorunce heyecanimi hemen size aktardim..ve gercekten agir elestirildim..ben yavrusuna eziyet eden canavar bir anneye dondum..ve bu beni o gun uykusuz birakti..cokn uzdu sarstti..tabiki elestiri olacak oneriler olacak ama agir laflar edilmesi beni uzdu..biliyorum hepiniz iyi niyetlisiniz cogu kisi bana duar ettiniz yanimda oldunuz tekrar takrar allah razi olsun ne bana ne size rabbim yasatmasin ..yasamayan bilemez..ben karustirip verdim sebzeleri hepsini ayri tattirmam mumkun degil ki zaten ek gidaya alistirma gayem degil vitamin icin verdim tamamen
.artik bisiy yazmak istemiyorum..hala agir yazilar olmus kimseyede laf etmiyorum..birtek sey daha soyleemek istiyorum basa gelen bilemez..ben hicbirzaman eziyette etmedim yavruma..heerkese iyigeceler
tabi tabi ben Tekmile :)biz de seninkini görmek isteriz canım, adını söylersen
Kizlar bebegimin sol gozu devamli capaklaniyordu ben de gazli bez ve kaynamis sogumus suyla temizliyirdum. Gazli bezden tahris olmaya baslayinca ve gozu sulanip akmaya baslayinca makyaj temizleme beziyle temizlemeye basladim ama bebegimin gozu hala akiyor.
Benim yuzumden olmus gibi hissediyorum. cok uzuluyorum. Bugun doktora goturucez. Dua edin bize.