- 31 Temmuz 2011
- 11.100
- 93
Pazartesiye randevu aldik canim. Bakalim hayirlisi olsun..
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz düzelmiştir bence benide haberdar edersen sevinirim özel mesajla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesiye randevu aldik canim. Bakalim hayirlisi olsun..
arkadaslar bu ek gidalara ocuymus gibi yaklasanlari anlamiyorum ek derken bebege urfa adana kebap filan verilmiyor herhalde yine onlarin ayina uygun olanlari veriyoruz ufaktan..bir bebek eger anneyi emiyorsa isterse 5 yasina kadar emzirsin o cocuga yeter ama emmiyosa mama yada cok dusmmemek kazim ayida uygunsa sayet baslanmali..eee hormonlu napcaz?! nasil yani sen yemek yediginde sutune de hormon gecmiyormu..yani bu bebeklerin malesef oyle boyle ilerde yemesj gerekenlere alistirmaliyiz tabiki onlar icin uygun yerlerden almaliyiz sebze meyve ve etleri..bu cocukkar hep bebek kalmiycak ve insan onlarda her nekadar kucuk olslr bile miktarida kucuk vermeliyiz..az verio alerji durumunu kontrol edilil deneniyir..bagirsaklarinda bisiy olmaz merak etmeyin sizinkinin minyaturu var onda da..bukadr korku yaparak ay bisiy olmasin amann amann dersek o bebekler ilerde yasinda olduklarinda ayni sofraya oturmak icin bin takla atarsiniz..4 aydan itibaren mama iciyosa israrla verilmelu diyorum..
okadar sacmalamiski yazdiklarnin hicbir gecerliligi yok 1 yasina kadar diyor yuhh diyorum..avokado diyor kendi cok begeniyor herhalde..ben bebegime avakado verecegim en son seydir herhalde..eger emmiyossa formul mama diyor ok tek mamayla neolur o cocugun hali?!ki formul mama veren biri olarak cok rahatsizim ne oldugu belli degil..bence sirf islenmis yapay suttozundan baska bisiy degil..ama malesf mecburuz..bence bu yazan kisi mantigiyla degil hisleriyle yazmis ve zaten bilimsel kanit vs.yook teori ssdece..bircok dr.4 aydan itibaren diyor neden bebeklerin anneden aldiklar vit.ve kan degerleri dusmeye basliyor bu yuzden de bunun yerine konmasi icin ufaktan baslaniyor..
Ben de Konyalıyım :)
Bende konyaliyim:) dogma buyume İstanbul olsa da ozluyorum orada ailemle gecirdigim guzel vakitleri...
Ben de Konyalıyım :)
Bende konyaliyim:) dogma buyume İstanbul olsa da ozluyorum orada ailemle gecirdigim guzel vakitleri...
ben de konyalıyım
Ya kizlar bebegim bi hafta sonra 4 aylik olucak ama biseylere uzanmiyo hala zaten oyuncaklarda oyle cok ilgisini cekmiyo yani cingirak salliyorum ole cok heyecanlanmiyo eline verirsem tutuyo ama aliyim diye bi cabasi yok
ben de konyalıyım
merhabalarben de konyalıyım
guzelim dusuncelerimi iletmem tepkimi sana gore?ayrica okumadigim birsey hakkinda yorum yapmak hic adetim degilarkadaşım niye bu kadar gereksiz tepki verdiğini anlayamadım
anlaşılan sen bu yazıyı iyi okumamışsın, sadece istediğin yerleri cımbızla çekip almışsın; ki benim de bazı katılmadığım noktalar var,
ama yararlı gördüm, okudum ve belki arkadaşlara faydalı olur diye de paylaştım, hepsi bu kadar,
beğenirsin veya beğenmezsin, gerisi senin bileceğin şey
Aynen canim bizimkide ayakta duruyo adim atar gibi yapiyo kucagimda kafasini dik tutuyo ama yuz ustu yatarsa kafasini tam kaldiramayip dusuyo kafasi her bebek farkli
normalde ilk 1 yıl anne sütüdür ama çocuk çiğnemeyi yutmayı öğrenmesi için 6. aydan sonra destek verilirki aslında bunun adı ek gıda bile değildir.. ve tadımlık verilir normalde doyurucu şekilde değil.. yani avrupanın heryerinde öyle.. o mamalar anne sütünde yapılan inceleme sonucunda bebeğin alması gereken maddeler konularak özel olarak üterilmiştir.. yani bir havuz bir patatesten daha faydalıdır.. ama anne sütü olmadığı zaman zaten yapacak bişey yok.. mecbur biraz mama biraz ek gıda o şekilde ilerlenecek.. ama normali ilk 1 yıl anne sütüdür.. ayrıca avakado araştır istersen en faydalı bebekler için ek gıdadır bende kızıma çok vermiştim..
Facedeki grubun cogu burda degil galiba bi edlini tanidim hehe :)o da utkanin sayesinde cok tatli isirmalik tam :)
Ben de ankaradayim komsuyumm olmaz mi? beni de alin araniza kuserim bak
burdanda cok arkadas var :)) örnegın masalımmm olduolacak zeynepahsen bunlardan bazıları.. dahıl olduguna sevındım ama kimsin sen :)))))
evet kimsin sen ???