2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:) benim kizim kel oldugu icin ne hissettigini anliyorum. :) saatler olsun

Sağol canım önemli olan sağlığı uzar elbet nede olsa bir kez kesilecekti şimdiden kemiş oldum bir daha kesmem zaten böyle sıfıra sadece uçlarından keserim kedi tüyü gibi cansızdı dökülüyordu rahatladı kızım hem çirkin oldu dediğime bakma güzel oldu ben seviyorum kel bebeişleri ama ağladı baya kesilirken başlamış bulunduk bırakamadıkta

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr
boy kilo konuşulmuş bebeklerin
ben kendimizden örnek vereyim sizlere

ikizlerimi şimdiye kadar ne tek bebekle ne de ikiz bebeklerle kıyaslayamadım
çünkü etrafımda ikisi de yok
sadece buradan tek bebeklerin gelişimini takip ettim

4. ay aşısına gittiğimizde benim bebeklerimden 1 gün sonra doğan
bir kız bebek geldi sağlık ocağına
kızın annesi bana bebeklerin 2 aylık mı diye sordu
o sormasa ben de ona 6. ay aşısına mı getirdiniz bebeğinizi diye sorardım
bebek o kadar gürbüz göründü ki gözüme
maşallah diyeyim
bebek 63 cm ve 7.300 kg çıktı
benim oğlum ise 59cm 6800gr
kızım ise 57cm 5800gr çıktı
yani sizinkilerin yanında benimkiler minicik daha
ama üzülmeyin hepsi de büyüyecek

fazla kilom var ama
bebeklerime süt yetiştirebilmek için önüme ne gelirse yiyorum
sonradan vicdan azabı duymayayım diye

dün ek gıdaya başladım
karpuzu cam rendede rendeledim
tülbentten süzdüm çünkü tülbentten süzmeden önce içinde lifler vardı
biberonun ucunu tıkadı
20 şer cc verdim
öyle iştahlı yediler ki anlatamam
bitince ikisi de ağladı
dahasını istediler

bugün ise şeftali rendeledim
yine tülbentten süzdüm ve 30 ar cc içirdim
şapur şupur bayılarak içtiler

öğleden sonra da ev yoğurdu yedireceğim
ne kadar yedirdiğimi ve sevip sevmediklerimi buradan paylaşırım sizlerle

cnm neden üzülyrsun bebeklerinin kilosu çok iyi maşallah =) benimn ki tek bebek 6 kg kilosunada doktorumuz çok iyi dedi =))))

kızlar benim kızımda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. burda okuyup geçiyordum şimdi tek tek buluyorum o sayfaları okuyorum başımıza gelince:) nasıl olacak şimdi ne kullandınız sizler antibiyotik mi iğne mi. ne zaman geçecek bu.bu arada kızımın 370 gr almasının nedeni de buymuş.bide kahkahayı öğrendi bemim küçük kızım:)ha haaa haaaaa

kızlar benim kızımda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. burda okuyup geçiyordum şimdi tek tek buluyorum o sayfaları okuyorum başımıza gelince:) nasıl olacak şimdi ne kullandınız sizler antibiyotik mi iğne mi. ne zaman geçecek bu.bu arada kızımın 370 gr almasının nedeni de buymuş.bide kahkahayı öğrendi bemim küçük kızım:)ha haaa haaaaa

Biz antibiyotik surup kullandik suprax tabi bosa kullanmisiz o ayri:) sondayla aldir idrarini bizim posetle kultur uremecikmisti lokositten beter sindayla aldilar temizmis meger

ben uzun zamandır mamadan sonra su veriyorum benim kızımda ilk zamanlar sevmiyordu tadını şimdi içiyr ma içip bittikten onra yüzünü buruşturuyor yinede önceden hiç içmiyordu.arada benim kızımda çıkarıyor ben önemsemedim.

ben kaynamış suyu soğuttuktan sonra veriyorum oda sıcaklığında

kızlar ben de su vermeye başladım şapur şupur içiyo. bi kaç kere kaynatılmış verdim şimdi hazır su veriyorum. oda sıcaklığında hepsi. şimdi de hayat suyun bebe suyu var ondan alcam.

kızlar ben de su vermeye başladım şapur şupur içiyo. bi kaç kere kaynatılmış verdim şimdi hazır su veriyorum. oda sıcaklığında hepsi. şimdi de hayat suyun bebe suyu var ondan alcam.

bende bir dönem hayat bebek suyu aldım ama sonra nede olsa mamasınıda kaynamış sudan yapıyorum diye mama için kaynatığım içme suyundan ayırıyorum ondan veriyorum oda sıcaklığında.

gecmiş olsun...ben 2 aydır yazıyorum ama pek cevap gelmiyordu bu sıralar herkeste cıkmaya basladı bu enf. galiba....biz antıbıyotık kullandık gecti lökosit 10 -15 idi...şimdi her ay tahlıl yaptırıyoruz tekrarlama ıhtımali yüksekmş bunun :KK43:
gecen gun gene yaptırdık 5-6 cıktı lökosit daha doktora göstermedik ne der bılmıyorum....

doktor ne dedi size kültürde üreme yoksa antıbıyotık önermiyor bazı doktorlar,sizin lökosit kaç??

selam herkese.:KK3::KK3::KK3:nasilsiniz kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:size sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:

selam herkese.:KK3::KK3::KK3:nasilsiniz kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:size sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:

Hayir cnm sabaha kadar degistirmiyorum yaklasik 9 saat falan ustelik gece dolduruyo ama rahatsiz etmiyo oglumu

Hayir cnm sabaha kadar degistirmiyorum yaklasik 9 saat falan ustelik gece dolduruyo ama rahatsiz etmiyo oglumu

cevab icin sagol canim.buyuk kizim nasildi unutmusum.:26::26:ama benim kiz cisi az yapiyor.neden ola bilirki:26::26::26:gun icindede bezleri dolup tasmiyor.:26::26:

Son düzenleme:
Maşallah canım bebeklerine, bence kiloları çok yerinde onlar ikiz. Kıyaslamalara bende hiç yer vermiyorum görünüşü bana yeterli geliyor kızımın, çok şükür sağlığı da yerinde daha ne isterim. 14 temmuzda 4. ayımızı bitireceğiz bu haftaki ölçümde 5900 gr 63 cm geldi, baş çevresi çok hızlı büyümüş 3 haftada 3.5 cm normal gelmedi pek, 4. ay kontrollerinde yine artarsa doktora soracağım artık. Biz yoğurda başlayalı bir hafta oldu, kızım sevdi. Ben vereceklerimi kaşıkla yediriyorum hep biberon daha vermedim hiç alıştı kaşığa, bir çay kaşığı veriyorum şimdilik. Meyveleri ise emiyor :) Sağlık ocağındaki ebe çok erken dedi ama kesmek istemedim. Sen doktor tavsiyeli mi veriyorsun besinleri canım?

yok canım doktor ile değil
kafama göre, ana ata usulü yani
yavaş yavaş az az her şeyden
yarın elma suyu vereceğim inşallah

Benim bebeğimde uzun zamandır geceleri yapmıyor ama sabahları gecenin intikamını alıyor:) korkulacak bir durum yok inşallah.

Merhaba canlar.bu 5.gunum hastanedyım.safra kesem beklemedı persembe gunu agrılar ıcınd hastandym.ıltahap yapmıs pankreasımda safra kesemdekı taslar.4 gun ıltıhabı kuruttular 5.gun amelıyat oldum.cok ıyıym sukur.ama oglumla ayrı kaldık 5 gun.allahtan süt sagıp koymusum zamanında buzluga.5 gundur onla beslenıyor yavrum.sebepsız mıde ve karın agrınız varsa,sırtınıza vuruyosa mutlaka doktora gıdın.benım gbı cekmeyın acıları

Çok geçmiş olsun. Artık bebeğinle sağlıklı bol bol zaman geçirirsin inşallah.

Benim bebeğimde uzun zamandır geceleri yapmıyor ama sabahları gecenin intikamını alıyor:) korkulacak bir durum yok inşallah.

icim rahatlatdin tatlim.:KK48::KK48::KK48:buyuk kizim 9 aydan sonra kesin yapmiyordu.ama oncesi hic aklimda kalmamis.belkide yapmiyordu.ama tuvalet egitimimiz cok kolay oldu cok sukur.:KK16::KK16::KK16:gece yapmadigi icin gunduz egitimi ile bitrdik.belki bebislermiz Nazlim gibi kolay ogrenicekler:KK9::KK9::KK9::KK9:

icim rahatlatdin tatlim.:KK48::KK48::KK48:buyuk kizim 9 aydan sonra kesin yapmiyordu.ama oncesi hic aklimda kalmamis.belkide yapmiyordu.ama tuvalet egitimimiz cok kolay oldu cok sukur.:KK16::KK16::KK16:gece yapmadigi icin gunduz egitimi ile bitrdik.belki bebislermiz Nazlim gibi kolay ogrenicekler:KK9::KK9::KK9::KK9:

:) umarım öyle olur. Bir de gece acıkmamayı öğrense. Kurulu saat gibi 3 te klkıyoruz. Sonrasındaysa en geç 2 saatte bir.

cevab icin sagol canim.buyuk kizim nasildi unutmusum.:26::26:ama benim kiz cisi az yapiyor.neden ola bilirki:26::26::26:gun icindede bezleri dolup tasmiyor.:26::26:

Bizim bebislerin arasinda bikac gun var sanirim canim ben su veriyorum cisini az yapmasinin sebebi susuz kalmasi bu da bobreklere zarar veriyor anne sutu veren annelere drlar onermiyor sen sdce anne sutuyle besliyodun sanirim ben mama da veriyorum yine de suyun zarari olmaz bol bol ictigi kadar veriyorum sen su verriyo musun ttlim

X