paylaşırım canım verdikçe. sırf bebek için katı meyve sıkacağı almıştık ama çok köpüklü çıkarıyor suyu, gaz yapar diye onunla uğraşmıyorum. zaten bir tane meyve için onu kirlettiğime değmez:) bide yoğurt yapma makinası almıştık, onu hiç denemedim daha, inşallah o da meyve sıkacağı gibi kenara atılıp kalmaz:)
ya bizim kız kollarını asla örttürmüyor uyurken, hep dışarda kollar. kolsuz çıtçıtlıyla duruyor evde, uyurkende onunla yatıyor ama sanki kolları üşür gibi geliyor bana. uzun kollu giydirsemde bu sıcakta çocuğu bunaltırım, zaten eşimde üşümez deyip giydirtmiyor. siz ne giydiriyorsunuz uyurken, hasta etmiyeyim bide çocuğu. gerçi tepinirken üstünüde açıyor, bacaklarda açık hep. eşimde bebekken böyle deli yatıp üstünde örtü tutmazmış, kayınvalidem hep beşiğin kenarlarına sıkıştırırdım örtüyü, yinede açardı diyor. hala yaz kış üstünü açıp, açıkta yatar öyle. kızımda babasına çekmiş galiba:)
canım ben satış kanalında çalışıyorum güney koreliler sahibi ordan tanıtmak için geldiler meyve sıkacağı yayınladık bende baya iyi bişey hayret dandirik meyve sıkıcağı değil dedim studyoya gidip inceledim çok güzel fiyatına bi baktım 950 lira almadım tabiki iyi alsam çok pahalı kötü alsan hiçbir işe yaramıyor bu gibi aletler neyazıkki üst konusunda ise ben gündüz kısa kollu çıtçıtlı badi altına pijama giydiriyorum dışarı çıkarsak elbise giyiyor genelde bacaklar kollar açıkta oluyor gece yatarken kolları buz gibi olduğu için uzun kollu giydiriyorum altına pijama üstünü örtüyorum çekiştirip duruyor suratını kapatır diye hala çorap giydiriyorum ben kızımın ayakları buz gibi ve terli oluyor