Topigimiz cok yavas ilerlemeye basladi kizlar yaa okuyup cikanlarin bebisleri yaramaz mi yoksa tembellik yapmayin da yaziverin iki kelamhepinizi cok merak ediyorum neler yapiyosunuz bebisler nasil?
Bi de tontiklerle ne oyunlar oynuyosunuz? Benim oglan cok egoist aynada kendine bakip kahkaha atiyogun gectikce tatlilasiyor kollarindan tuttugumda kendini cekip oturma pozisyonu aliyo bi de artik yuzustu 15 dk kafa dusmeden tv izliyo baby tvye bayiliyo memeyi kulbundan cekip tekrar agzina sokuyo emerken knsunca emmeyi birakip kahkaha atiyo bayiliyorum oglusuma cok seviyorum onu tekrar icime sokasim geliyo ama sevgimden
Hanı büyüdükce düzene girecekti gittikce daha zor uyuyor gözleri kapanıyor uyumamak icin direniyor uyusada zaten hemen uyanıyor:-(
Bebis de yaramaz anneler de yorgun cnm. Ben oyleyim. Neyse ki oyun halisi almisim biraz vakit geciriyor da rahatliyorum.tv ye benim ki de merakli. Bir arkadas yazmis ya otizmi tetikleyebilirmis diye artik ben de izletmiycem.Topigimiz cok yavas ilerlemeye basladi kizlar yaa okuyup cikanlarin bebisleri yaramaz mi yoksa tembellik yapmayin da yaziverin iki kelamhepinizi cok merak ediyorum neler yapiyosunuz bebisler nasil?
Bi de tontiklerle ne oyunlar oynuyosunuz? Benim oglan cok egoist aynada kendine bakip kahkaha atiyogun gectikce tatlilasiyor kollarindan tuttugumda kendini cekip oturma pozisyonu aliyo bi de artik yuzustu 15 dk kafa dusmeden tv izliyo baby tvye bayiliyo memeyi kulbundan cekip tekrar agzina sokuyo emerken knsunca emmeyi birakip kahkaha atiyo bayiliyorum oglusuma cok seviyorum onu tekrar icime sokasim geliyo ama sevgimden
Dr lar nasil ir care bulamiyorlar ki cnm. Cok uzuluyorum sana. Bebegin ac olmasini bilirim. Insan cok uzuluyor bebege.Kelebeks ben henuz baktiramadim inan bizimkine amnerdeyse 24 sat yemek yedirmekle mesgulum bisyyemiyor bu cocuk resmen ac yasiyor cildircam artik haystim sefil oldu ac birakiyorum bazen 12 saat dusun yine yemiyor ne kasikla ne biberonla ne uykuda .. dr.a giturdum kan tahlikumm normal dedi idrar normal eee sorun?kasiklarimda pit pit bisiyler atiyor anneme gosterdim sasirdi..dunde kustum .. hayirlara vesile yarin kesin alkah nasip ederse baktircamm..ya bu asi yavrumu perisan etti cocugun surati kucucuk kaldi zaten ufakti..her turlu mama,biberon,kasik mamasi aldim evde degisik corbar hesi copee..sasirdim artik bu gidisle serumla beslenecek cocuk haa bitek su iciyorr
Canım ne güzel şeyler yazmışsın. Bende aşka geldim yazayım dedim :) iliklerimde hissediyorum o sevgiyi. Allahım ben ne yaptımda beni böyle ödüllendirdin diye soruyorum sürekli. Ve iddia ediyorum benim diyen ateist doğursun imana gelirneyse uzatmayayım bizde denize soktuk kızımızı allahım o kadar şirindiki.
Kelebex bu arada tebrik ederim seni. Allah kolaylıklar versin bebeğinle birlikte. Bir konuda keyfini kaçırmak gibi olmasın ama bir kaç arkadaşta daha okumuştum tv konusunu. Ben doktorumuza sordum bakıyor varmı sakıncası diye. Otizmi tetikleyebilir baktırmayın lütfen dedi. Benimde çok işime yaryordu ama içime kurt düştü çok baktırmıyorum artık.
haklısın canım. en azından gece uyandığında emerken memede uyurdu. gazını çıkarır yatağına koyardım. şimdi ne mümkün. kalktımı yatmak bilmiyor. geçen hafta dr ye gittiğimizde salıncağa otutturuyorum yatmak istemiyor bir zararı olurmu demiştim. dr yok bişey olmaz daha iyi bu aydan sonra zaten uyumakta zorlanacak alıştırırsan salıncağa daha rahat edersin demişti.böylee kaldım. bende sabret, kızım büyüyor artık düzene girecek diye kendime telkinler verirdim. nafile
biz az önce bakkala gittik kızımla. hemen yanımızda bakkal. kızım etrafa baktı çok hoşuma gitti. ilk defa yalnız bir yere çıktım kızımla 2 dakika sürmüş olsadadün oturma odasındaki kanepeyi açtım raht rahat yatsın dönmeyi öğrensin diye. kızım perdeyi keşfetti. tam elinin ulaştığı yerde bitiyor. tutmaya çalıştıkça elinden kaçtı perde. çok tatlıydı. 15 dakika oynadı perdeyle... biz hala dönemiyoruz. bazen çok güzel sesler çıkarıyor dün hiç konuşmadı sadece sessiz sesiz gülücük saçtı.
kızımın uyumuşken pilates yapayım göbişim kocamaann. kurtulmak istiyorum artık.
Topigimiz cok yavas ilerlemeye basladi kizlar yaa okuyup cikanlarin bebisleri yaramaz mi yoksa tembellik yapmayin da yaziverin iki kelamhepinizi cok merak ediyorum neler yapiyosunuz bebisler nasil?
Divinity teyzesive kızımı merak eden tüm teyzoşlara gelsin
cnm 3 aylıkken bebekler memeyi bırakmak istermiş..yılmadan bıkmadan vermeye devam et...
bir ara benim kızımda yaptı..ben kucağımda gezdire gezdire verdim... ilk başta akıyorya süt,biraz akıttım ilk gelen sütü vermedim sonra zorla tıktım ağzına
Kelebex cim, canım inş. iyisindir. Hamileliğin güzel ilerliyordur. Kalp atışlarını duydun mu bebişinin, ne zaman gidecektin hastaneye?
Benim yavruşum bazen çok uslu bazen ömür törpüsükafamız çok terliyor yastık ve kılıf değiştirmekten gına geldi. Eymen de terleme ne durumda birde çok saçı dökülüyor yavrumun kafasını öpmeye korkuyorum. Gece uykularımız çok düzenli 23:00 gibi 90 ml mama+ anne sütü verip yatırıyorum sabah 06:00 gibi kalkıyor gündüz asla uyuyamadığım için gece uykusu da beni çok rahatlatıyor. Canım bebişini tv ye baktırma doktorumuz mongolizmi tetikliyor demişti. 1 yaşından sonra. Birde bebişin yanında sürekli ayna bulunsun motor gelişimi için çok etkiliymiş. Bizimki bayılıyor aynalara, birde burundan nefes alması çok önemliymiş dikkat edin denildi. Biz oyun halısı kullanıyoruz en az yarım saat geçiriyor içinde ve çok seviyor oyunaklarını.
Birde bu hafta sonu tatile çıkıyoruz. Memlekete gideceğiz. (Ayvalık) Eşim illa sokalım denize diye tutturdu. Bende istiyorum aslında belki terlemesi durur diye. Bebişini denize sokanlar nasıl önlemler aldı acaba? Güneş kremi vs..
Canım ne güzel şeyler yazmışsın. Bende aşka geldim yazayım dedim :) iliklerimde hissediyorum o sevgiyi. Allahım ben ne yaptımda beni böyle ödüllendirdin diye soruyorum sürekli. Ve iddia ediyorum benim diyen ateist doğursun imana gelirneyse uzatmayayım bizde denize soktuk kızımızı allahım o kadar şirindiki.
Kelebex bu arada tebrik ederim seni. Allah kolaylıklar versin bebeğinle birlikte. Bir konuda keyfini kaçırmak gibi olmasın ama bir kaç arkadaşta daha okumuştum tv konusunu. Ben doktorumuza sordum bakıyor varmı sakıncası diye. Otizmi tetikleyebilir baktırmayın lütfen dedi. Benimde çok işime yaryordu ama içime kurt düştü çok baktırmıyorum artık.
şifacım maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevimli bir kızın var grubumuzun bebişleri hepsi birbirinden tatlı zaten tam ısırmalık oldu hepsi şimdi bende benim fıstığımın bi kaç resmini eklicem teyzişleri bizimki accık keltoş sizinkilerin maşallahı var yakında toplarsınız bu gidişle vallahiEki Görüntüle 741949 Eki Görüntüle 741952 Eki Görüntüle 741953 Eki Görüntüle 741954
kocamannnnn masallahhhh kuzularaaaaaDivinity teyzesive kızımı merak eden tüm teyzoşlara gelsin
çok teşekkür ederiz teyzesiMaşallahhh nazar değmesin çoook tatlı maşallah.......
canım benim çok sağol amin amin aynen bu duamız tüm bebişlereşifaaa kızın çok tatlı maşallahaynı sana benziyor dermişim seni görmedimki
Allah nazarlardan esirgesin ,uzun sağlıklı ömür versin
annesine ,babasına ,vatanına ve milletine hayırlı evlat olsun inşallah
topikteki bütün bebekler için bu temennim...
çok sağol tatlım evet kızım saçlı-başlı doğdu ve sık-sık yıkıyoruz uzamasına yardımcı oluyoruzşifacım maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevimli bir kızın var grubumuzun bebişleri hepsi birbirinden tatlı zaten tam ısırmalık oldu hepsi şimdi bende benim fıstığımın bi kaç resmini eklicem teyzişleri bizimki accık keltoş sizinkilerin maşallahı var yakında toplarsınız bu gidişle vallahiEki Görüntüle 741949 Eki Görüntüle 741952 Eki Görüntüle 741953 Eki Görüntüle 741954
çok sağol teyzesiMasallah yerim ben o tatliyi.
çok sağol tatlım senin bebeğini de hatırlayamadım eklemiş miydinkocamannnnn masallahhhh kuzularaaaaa
Bence birileri bizi kandırıo 3ay 5ay diyerek büyütceklervalla ayagımda sallıyorum onda bile zor uyuyor
Tv de kurtarıcı oluyodu bende izletmeyim
Oyun halısı aldım ama artık dönüyor sıkılıyor aslında dönüncede oynayabilir ama daha bilmiyor
Bu arada yüksek yere koyma bianda dönmeye baslayabiliyolar dikkat et
Bebeklere spor yaptırmakta cok faydalıymıs kasları gelisirmis