2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Şu an hangi kan ilacını kullanıyorsun canım. Ben de paraben içerikli ilaç kullanmak istemiyorum. Bir de sodyum benzoat var. O da kansorejen. Bu koruyucuların hiç sağlıklı olanı yok mu ya..

merhaba kızlar.bir süredir giremiyorum annemler geldi. onlarla uğraşıyorum. annemin huyu değişti sanırım yaa. eskiden geldiğinde evimi falan toparlardı yemek yapardı. şimdi sadece torunuyla ilgileniyor. onun dışında gezmekle meşgul:) çok sıkıldığından dolayı bir şey demiyorum gerçi...

Eki Görüntüle 740934 Eki Görüntüle 740935

cnm bu şekil yap...ben hep böyle yapıyorum hiç sürükle falan yazmıyor
resmi masaüstüne at ordan seç daha kolay oluyor...[/QUOTE]

yok cnm yine beceremedim bi zahmet adım adım yazarmısın yaaa sinir oldum kendime eşime diyorumki evlendik evleneli teknoloji özürlü oldum senin yüzünden çalışmayı bıraktım tüm teknloji işlerini sen yapıyosun ben kızıma ilerde yetişemicem alay edecek benle diyorum :))

Merhaba guzel anneler.artık yaz geldı.ankara da hava super.oglusumla pıknıge gdecez.cunku bugun benım dogum gunum en guzel hedıyeymıs evlat.annem derdı bana en guzel hedıye sızsınız dıye cok dogruymus.bende hala adet olmadım.beklıyorum bakalım..belırtılerım var ama gelmedi.dort gozle beklıyoruz

bende teknoloji özürlüyüm ama bunu becerebildim :))
tekrar anlatıyım
kk ya yükleyeceğin resmi masa üstüne al ordan seçip yüklemesi daha kolay olur

sırasıyla yapacağın şeyleri resimlerle anlatıyım inşallah bu sefer yapabilirsin

Eki Görüntüle 740983
Eki Görüntüle 740984
yükleyeceğin resime tıkla sonra aç yazan yere tıklıycan
en son eklentiyi yükle yazan yere tıkla ...kolay gelsin :)

Son düzenleme:

cnm benim saol ama yine olmayacak sanırım çünkü resim uzantısının yanında çarpı işareti varya benimkinde onun yanındada bi kırmızı ünlem işareti cıkıyo yükle kısmı aktif hale gelmiyo ( bide eşime soracam alay edecek yine eşek (ama el mahkum :)) yinede çok saol cnm teşekkür ederim

Şu an hangi kan ilacını kullanıyorsun canım. Ben de paraben içerikli ilaç kullanmak istemiyorum. Bir de sodyum benzoat var. O da kansorejen. Bu koruyucuların hiç sağlıklı olanı yok mu ya..

Vegaferon kullanıyorum canım.
Bugün de istemeye istemeye verdim.
Doktoruma sordum içeriğinde paraben var diye o da sağlıkbakanlığınca onaylı kullanabilirsiniz eser miktarda var dedi..
Kafam karıştı..
Bir sitede bitkisel içerikli ilaç buldum..
Acaba onu mu kullansam diye düşünüyorum :44:

Slm kızlar, benim oğlum 3.5 aylık.son 3-4 gündür gündüzleri memeyi bir iki emiyo.sonra ağlayarak kafasını çeviriyo.memeyi almak istemiyo.nerdeyse hiç emmiyor yani.geceleri emiyor sadece.sizce neden olabilir,bilgisi olan var mı??

Ben okuyorum sadece çok uykum var gece 1 saatte bir uyandı düzen dedikleri şey bebeklerde yok
Yarın havuza gidicektim bebegi sokmıcaktım tabi ama ben gircem mikrop kapar diye vazgeçtim

Ben okuyorum sadece çok uykum var gece 1 saatte bir uyandı düzen dedikleri şey bebeklerde yok
Yarın havuza gidicektim bebegi sokmıcaktım tabi ama ben gircem mikrop kapar diye vazgeçtim

Evet drlar onermiyor havuzu ama denize sokablirsin canim gunes kremini unutma bebisinn

Plani yapmissin zqten cnm olmasa da yapiver ikinciyi her hamilelik farkli gecer derler belki ikincide rahat edersin allah buyuk

doğru diyosun canım. birincide elimize ayağımıza dolanan yoktu. işten gelip yatıyordum. inş.ilerde ikinci olduğu zaman daha rahat bir hamilelik geçiririm.

Okadar alıntıya sadece 10 haziranda evlendik mi yazdın

allah iyliğini versin emi güldürdün beni çok hoştu...

tatlım kızın mı oldu ? anneler kızlarının kızı olunca biraz kıskanıyorlar sanırım. hem çok seviniyorlar hem de kızları torunla ilgilernirde kendisini unutur diye ister istemez biraz tavır alıyorlar. benim ki biraz öyle yaptı. aramayı biraz geciktirsem artık beni unuttun tabi kızın var diyo. halbuki onun yeri bambaşka... biz arkadaş gibiydik. beraber gezer tozardık sinemalara alışverişlere giderdik. şimdi biraz duygusal düşünüyor.

Eki Görüntüle 740934 Eki Görüntüle 740935

cnm bu şekil yap...ben hep böyle yapıyorum hiç sürükle falan yazmıyor
resmi masaüstüne at ordan seç daha kolay oluyor...

yok cnm yine beceremedim bi zahmet adım adım yazarmısın yaaa sinir oldum kendime eşime diyorumki evlendik evleneli teknoloji özürlü oldum senin yüzünden çalışmayı bıraktım tüm teknloji işlerini sen yapıyosun ben kızıma ilerde yetişemicem alay edecek benle diyorum :))[/QUOTE]

bazen bende korkuyorum kızıma ayak uyduramıycam. daha doğrusu o genç kızken onun dönemini anlayıp ona göre davranamıycam diye. dün gezmeye gitmiştik. 3 tane genç kız vardı liseli daha. evin kızı odasına aldı diğer ikisini. bir ara kızım ağlayınca gidip kızlara takılayım dedim. adını bile yazamıycağım grupların şarkıcıların posterleri havada uçuşuyordu. hele de jastin bieber posterlerine hayran hayran bakıyorlardı. durdum düşündüm yarın benim kızım kimbilir kime hayran olacak. saplantılı bir hayranlık yaşayacak belkide boş hayallere kapılacak. aslında şuan en güzel günlerimiz o yaşlarda nasıl yaklaşıcaz çocuklarımıza. biraz derin oldu sanırım ana yüreği işte..

doğum günün kutlu olsun canım. rabbim ailenle nice mutlu ve sağlıklı yıllar yaşamanı nasip etsin

4 ve 7 aylarda böyle şeylerin olması normalmiş sen sakın bırakma canım vermeye devam et memeni acıkınca ister istemez alacak. geçer. dün arkadaşta söyledi 4 aylıkken meme istemedi hiç bir şey vermedim bir kaç gün sadece anne sütü verdim 2. günü alıştı dedi. uyardı benide.

bende havuza gitmemek için kendimi zor tutuyorum hemen evimin yanında var bir tesis . balkondan baktıkça içim gidiyor. ama cesaret edemiyorum dikişlerim sızlar sütümü üşütürüm bebişim sancılanır diye. yaz sonuna doğru giderim ama. tatile sanırım gidemem. daha düzeni yokki bir gün iyi bir gün kötü. oralarda mahveder beni. evde oturayım daha iyi. uyutur eşime bırakır 1 saatte olsa ark.larla havuzda takılırı stres atarım daha mantıklı.

gezmeye gidicez ya benim cadı uyuyor kalkası yok. tuhaf bu çocuklar .. içine doğuyor sanki işime gelmeyecek zamanda uyuyor. uyusun diye göz dikiyorum cin gibi bakıyor yerim ben tostosumu

sende mi 10 haziranda evlendin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…