2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayyy ne guzel bizde disarda uyumuyoruz bi cocuk aksam cok guzel uyuyup gunduz nasil uyumaz ya

Benim pamuk kizim disarida guzel uyuyup aksam uyumuyor...gece saka degil 3-5 nobeti tutuyorum...artik delirmek uzereyim neden bebekler gece uyumaz neden annesi kafasini yastiga koydugunda uyanir....

Benim pamuk kizim disarida guzel uyuyup aksam uyumuyor...gece saka degil 3-5 nobeti tutuyorum...artik delirmek uzereyim neden bebekler gece uyumaz neden annesi kafasini yastiga koydugunda uyanir....

Canim bizim bebisleri yantana getirelim benimki gece nasil uyunur onu anlatsin seninki gunduz nasil uyunur onu anlatsin biz napsak olmuyo belki ayni dili konusunca baslarlar uyumaya :)

Pasam arabada uyuyakaliyo emzikle bugun 6 7 saat disardaydik 2 saatini uyuyarak gecirdi arada sekerlemeler de yapti tabbi

Ayyy ne guzel vallahi biz zaten disari cikamiyruz benim prensesim disarda kiyamet kopariyo ya disarda uyuyamadigi icin uykuya bunalinca basliyo bagirmaya. bu arada naptin yarinmi sonuclari alicaksin biz topik olarak senden cok merak ediyoruz esinlede duzelmissinizdir ins tatlim ya

Nasılsınız kızlar bir iki haftadan bu yana internete giremedim,Adanadan teyzem ve kuzenim geldi,misafir olunca girmeye fırsatım olmadı,sizlerle yazışmayı özledim.Umarım sizler ve bebişleriniz iyidirKimi kafamı karıştırıyor kızın 5. aydan gün almış diye kızım 8 mart doğumlu ve biz 3,5 aylık bile olmadı derken 5 aydan gün alması pek mantıklı gelmiyor bizede,doktoruda 3,5 aylık dedi.Hemen doğar doğmaz 1 aylık olmazkiBiz rota virüs aşısı yaptırdık aşı olacak sandık ama damla halinde ağızdan verildi sevindim canı yanmadı diye ama yinede doktorda olduğunu anladı sanırımki ağladı korktu kızımTükrük çıkartıyor sürekli doktoru normaldir artık diş çıkartma zamanları yaklaşıyor dedi.Bu ay az kilo almışız ona biraz canım sıkıldı ama sağlıklı olsunda önemli olan oKusmasıda biraz arttı,kulaklarında kabuklanma oluşuyordu doktor alerjik olabilir mamaya karşı dedi ve özel mama aldırdı,inek sütüne karşı hassas olabilirmiş,bir hafta felan kullanın sonra gerek yok dedi,tadınımı begenmedi nedir kusması arttı.İnşallah düzelir bu sorunuda.Sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım,umarım bir sorun yoktur.Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle

Slm kizlar. Nasil gidiyor?
Ben de diyete devam ediyorum.
1 dk emzirmek 8 kalori yaktiriyormus. Gunde yarim saat emzirirsek 240 kaloriyi oturdugumuz yerden yakmis oluyoruz. yediklermizi de dikkat edersek gitsin kilolar

slm kızlar benim kızımın uyku düzeni var diyebilirim 10 da uyanır 11 30da öğle uykusu mutlaka ortalama 1 saat daha sonra yatma saatine kadar yani saat 22 ye kadar 2 sefer daha uyur 45 er dakika civarı dışarıda gezmeyi sever ama uykusu gelince mızmızlanır.akşam 17den sonrada zor çocuk uyuyana kadar hep mızmız

Slm kizlar. Nasil gidiyor?
Ben de diyete devam ediyorum.
1 dk emzirmek 8 kalori yaktiriyormus. Gunde yarim saat emzirirsek 240 kaloriyi oturdugumuz yerden yakmis oluyoruz. yediklermizi de dikkat edersek gitsin kilolar

maşallah canım :) bende dıyet yapıporum.bol su ıcıyorum.yaklasık bır litresıne karbonat ekleyıp ıçıyorum.bu ara alkalı dıyetler cok moda.ama tamamen uygulayamıyorum.cıkolata tatlı yumurta hayatımdan cıktı.cunku safra kesemde dogum sonrası bolca tas oldugunu ogrendım.cıkolata ve yumurta agrılarmı cok tetıklıyo.gunde 2 saate yakında bebegmı emzırıyorum.dogumda aldgm 13 kg yı dogum sonrasında vermıstım.bebısım 3,5 aylık 4 kg daha verdım.sutumde de bı azalma yok şukur.

Kani sabahtan vercem ogleden snra da sncunu alcam canim

cnm suya karbonat neden ekleliyosun anlamdım zayıflamaya yardımcımı oluyo benim hala 8kilo fazlam var 11kilo verdim kaldım tık yok valla gitmior

canım sabırla bebeğini emzirmeye devam etmelisin emdikçe sütün de gelir burda bunu başaran çok arkadaş oldu Allahın izniyle... benim oğlum 1 haftadır sağ memeyi almamakta direniyor şekilden şekile girerek veriyorum zorla 3 dk da emze kar diyorum... yastığa yatırıp ağzına dayıyorum sende dene istersen Allah yardımcın olsun...

kızlar oğlum emziği alıyor.2-3 dk emip geri atıyor.tekrar verdiğimde gene alıyor. sorum şu; bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız?bebeğiniz emziği verdiğinizde ne kadar süre ağzında tutuyor.bir de ayaktayken emzik ağzında durabiliyor mu?

2-3 dk ağzında duruyorsa iyi :) Ben 10 sn de bir veriyorum. Benimki emziksiz uyuyamaz. Onun uyku arkadaşı emzik, gözler küçülür minnacık kalır, uyku gözlerinden akar, ağlar da çokça ama ağzına emzik vermeden o gözler kapanmaz. Ne var ki emziği ağzında tutmayı da beceremez, sürekli düşürür.Düşürünce gözler açılır, önce ağzıyla emziği geri almaya çalışır,alamayınca ağlar.Sürekli ağzına emziği vermek zorunda kalırım, iyice uykuya dalana kadar o düşürür emziği ben veririm, o düşürür ben veririm. Onlarca defa bazen saatler boyu tekrarlanır. :)

kızımda sürekli çıkarttı verdim sabırla bi ara öğğğğ bile dedi ara verdim yine denedim şimdi her türlü emiyo tabi istedigi sürece emiyo istemiyorsa tutmuyo
Arkadaşlar ek gıdaya başladınız mı ?

geçenlerde kirazın tatına baktık biz 5 sefer yaladı devam etmek istedi ağladı bağırdı emzirdim sustu sevdi kirazı

bende çok istiyorum emmesini ama emmiyor işin ilginci biberonu önceden emiyordu artık onuda emmiyor acıkıyor ağlıyor açlıktan ama 5-6 saatte aç kalsa uyanıkken emmiyor ne mememyi ne biberonu biberonu uyuyunca uyku arasında veriyorum sadece öyle alıyor mememyide uykuluyken dedniyorum almıyor ama uyanıkken mümkün değil biberonada memeyede ağlıyor almıyor

Canim mamasini rezeneyle falan yap biraz daha farkli oluyo daha tatli oluyo belki ole alir meme icinde napabilirsin bilmiyorum amaazicik recel falan sursen belki alir kolay gelsin canim

Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz

Ben gündüzleri ayagımda sallıorum gece zaten emip devam edio uyumaya carsıda emzikle arabasında uyuyor ama oda yeni yeni eskiden omzumuzda uyurdu öyle yatırırdık

Ek gıdayada doktor 5.ayda daha erken dedi bize

Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz

canım bizm cadı bebek arabasında uyuyor hiç sıkıntı çıkarmıyor kangurusuda var geçen salı annemlere kanguruyla gidiyim dedim ilk defa dışarı çıktık çok güzel bakındı durdu sevindim tramvaya bindikten bi 5 durak sonra bastı çığlığı uykusu geldi Allahım gidene kadar akla karayı seçtim tramvaydan kısa bir süre sonra kucağımda sızdı bende çok yoruldum dönüşte yine aynı bindikten bi süre sonra yine ağlaya ağlaya uyuyakaldı herkes baktı öyle bi daha tövbe ettim kanguruya arabasında karnı aç olmadğı sürece hiç ağlamıyor yol boyu uyur

Cnm gece 10 dan sabah 10 a kadar uyanmiyor mu masallah. O kadar acloga nasil dayaniyor. Ama iyi duzeni olusmus masallah.

Bende birtek benim pamugummu bibero almiyor diyordum iyi oldu okudugum....onceden biberon aliyordu bir birakti simdi akla karayi seciyorum...bende gece uykuda veriyorum ama artik onuda hissediyor uykusunda agliyor yeni yontem basinin altina yastik koyuyorum bir haftadir oyle bberon aliyor ama artik gece almiyor bende gece ac kalmasin diye 2 aksamdir yarim olcek pirinc mamasi veriyorum gece ileriki saatte uyaniyor emziriyorum oyle idare ediyorum bu arada asla emzik emmedi...her marka her cesit ldim evde 12 tane emzik var oylece duruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…