Ayyy ne guzel bizde disarda uyumuyoruz bi cocuk aksam cok guzel uyuyup gunduz nasil uyumaz ya
Benim pamuk kizim disarida guzel uyuyup aksam uyumuyor...gece saka degil 3-5 nobeti tutuyorum...artik delirmek uzereyim neden bebekler gece uyumaz neden annesi kafasini yastiga koydugunda uyanir....
Pasam arabada uyuyakaliyo emziklebugun 6 7 saat disardaydik 2 saatini uyuyarak gecirdi arada sekerlemeler de yapti tabbi
Slm kizlar. Nasil gidiyor?
Ben de diyete devam ediyorum.
1 dk emzirmek 8 kalori yaktiriyormus. Gunde yarim saat emzirirsek 240 kaloriyi oturdugumuz yerden yakmis oluyoruz.yediklermizi de dikkat edersek gitsin kilolar
Ayyy ne guzel vallahi biz zaten disari cikamiyruz benim prensesim disarda kiyamet kopariyo ya disarda uyuyamadigi icin uykuya bunalinca basliyo bagirmaya. bu arada naptin yarinmi sonuclari alicaksin biz topik olarak senden cok merak ediyoruz esinlede duzelmissinizdir ins tatlim ya
maşallah canım :) bende dıyet yapıporum.bol su ıcıyorum.yaklasık bır litresıne karbonat ekleyıp ıçıyorum.bu ara alkalı dıyetler cok moda.ama tamamen uygulayamıyorum.cıkolata tatlı yumurta hayatımdan cıktı.cunku safra kesemde dogum sonrası bolca tas oldugunu ogrendım.cıkolata ve yumurta agrılarmı cok tetıklıyo.gunde 2 saate yakında bebegmı emzırıyorum.dogumda aldgm 13 kg yı dogum sonrasında vermıstım.bebısım 3,5 aylık 4 kg daha verdım.sutumde de bı azalma yok şukur.
2-3 dk ağzında duruyorsa iyi :) Ben 10 sn de bir veriyorum.kızlar oğlum emziği alıyor.2-3 dk emip geri atıyor.tekrar verdiğimde gene alıyor. sorum şu; bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız?bebeğiniz emziği verdiğinizde ne kadar süre ağzında tutuyor.bir de ayaktayken emzik ağzında durabiliyor mu?
kızımda sürekli çıkarttı verdim sabırla bi ara öğğğğ bile dedi ara verdim yine denedim şimdi her türlü emiyo tabi istedigi sürece emiyo istemiyorsa tutmuyokızlar oğlum emziği alıyor.2-3 dk emip geri atıyor.tekrar verdiğimde gene alıyor. sorum şu; bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız?bebeğiniz emziği verdiğinizde ne kadar süre ağzında tutuyor.bir de ayaktayken emzik ağzında durabiliyor mu?
Arkadaşlar ek gıdaya başladınız mı ?
canım sabırla bebeğini emzirmeye devam etmelisin emdikçe sütün de gelir burda bunu başaran çok arkadaş oldu Allahın izniyle... benim oğlum 1 haftadır sağ memeyi almamakta direniyor şekilden şekile girerek veriyorum zorla 3 dk da emze kar diyorum... yastığa yatırıp ağzına dayıyorum sende dene istersen Allah yardımcın olsun...
bende çok istiyorum emmesini ama emmiyor işin ilginci biberonu önceden emiyordu artık onuda emmiyor acıkıyor ağlıyor açlıktan ama 5-6 saatte aç kalsa uyanıkken emmiyor ne mememyi ne biberonu biberonu uyuyunca uyku arasında veriyorum sadece öyle alıyor mememyide uykuluyken dedniyorum almıyor ama uyanıkken mümkün değil biberonada memeyede ağlıyor almıyor
Benim pamuk kizim disarida guzel uyuyup aksam uyumuyor...gece saka degil 3-5 nobeti tutuyorum...artik delirmek uzereyim neden bebekler gece uyumaz neden annesi kafasini yastiga koydugunda uyanir....
Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz
Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz
slm kızlar benim kızımın uyku düzeni var diyebilirim 10 da uyanır 11 30da öğle uykusu mutlaka ortalama 1 saat daha sonra yatma saatine kadar yani saat 22 ye kadar 2 sefer daha uyur 45 er dakika civarı dışarıda gezmeyi sever ama uykusu gelince mızmızlanır.akşam 17den sonrada zor çocuk uyuyana kadar hep mızmız
bende çok istiyorum emmesini ama emmiyor işin ilginci biberonu önceden emiyordu artık onuda emmiyor acıkıyor ağlıyor açlıktan ama 5-6 saatte aç kalsa uyanıkken emmiyor ne mememyi ne biberonu biberonu uyuyunca uyku arasında veriyorum sadece öyle alıyor mememyide uykuluyken dedniyorum almıyor ama uyanıkken mümkün değil biberonada memeyede ağlıyor almıyor