Selamlar hanimlar,gecmisi cok okuyamadim umarim herkesler iyidir,ek mama vermekten bahsedilmis sanirim,bende sadece anne sutu veriyorum,bebegin kilo alimi iyi oldugu surece gerek yok yabanci maddeleri bu erken yasta vermeye bence,birde sutu arttirmanin en iyi yolu emzirmek,caylar corbalar hikaye,gogusler sutu talep kadar uretiyolar,bazen benim oglumda buyume donemine giriyo,gece gunduz hic durmadan emiyo,bir ikigun suruyo goguslerin uyum saglamasi bu artan talebe ama ucuncu gun bir artiyo sut aman Allah! Hani arkadas demis ya karsiya fiskiriyo diye iste aynen o hale geliyo:) son olarak hani aksamlari gogusum bosaliyo,yumusacik kaliyo,sutum bitti diyoruz ya,iste en kaliteli sut o zaman geliyo,gogusun en arkasindaki sut en kalorili,en kremali sut,cocuga kiloyu o aldiriyo,yani biraz sabir istiyo tabi ama her anne cocugu icin yeterli sutu uretiyo,isin sirri surekli emzirmekte,ben arada sagiyorumda,hani disari ciktigimda kolaylik olsun diye,gecende koydum biberona verdim,agzinda oynadi durdu:)arada agzina dokulunce sut sasiriyodu:)ama ac olunca emer diye dusunuyorum,bakicaz artik