2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bebegime az once emzirirken verdim. Once ogurmee basladi sonra da midesinde ne var ne yok hepsini cikardi. Cok kotu olduk. Attim cope o ilaci. Artik vitamin vermiycem. Sanki biz vitaminle buyuduk:KK47:

Kiyamam kucuk bebise. bencede cnm verme bende artik vermyorum zaten gaz icin falan ilac kullanioruz cokta ilac kullanmamak daha iyi.

Yok arkadaş cocugumu bir haller oldu 2. Ay asisindan beri uyumuyor yaa. Tmm gündüzleri uyumuyordu da akşam uykusuna noldu anlamadimi kafayı yiycem valla... Artık napsamda eylesem çocuğu şaştım kaldım...

Yok arkadaş cocugumu bir haller oldu 2. Ay asisindan beri uyumuyor yaa. Tmm gündüzleri uyumuyordu da akşam uykusuna noldu anlamadimi kafayı yiycem valla... Artık napsamda eylesem çocuğu şaştım kaldım...
Ayyy deme ya sali gunu bizimde asimiz var korktum valla sen ole diyince zaten cok uykumuz yok olanida gitmesin yaa

Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize.rken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim oldu:KK5:Allah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...

çok geçmiş olsun.

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kanama ile ilgili soruma neden hiç cevap gelmiyo yaaaaaa siz hiç kanamadınızmı yada herkes benim gibi mi yoksa kimse beni okumuyorda ondan mı cevap gelmiyooo

valla küsecem artık siteye ve sizlereee :KK43:(

benim 35 . gün kanamam kesildi,hala tık yok..doktor da kontrolde herşey normal dedi..bazen yazılanlar araya kaynıyor,o yüzden cevap gelmemiştir,küsme:)

Merhaba.bebislerinize kalca ultrasonu cektirdinizmi

2.ay kontrolümüzde çektirdik..

herkese iyi aksamlar.uzun zaman oldu yazamadim.kizim kabizliktan hastanede yatiyordu hatirlayanlar olur belki.3gun yattik surekli ilaclarla bagirsak temuzligi yapildi filimler cekildi.3 gunun sonunda kizim kendi yapabildigi icin dr cikis verdi fakat kizim.hastaneden ciktiktan sonra tekrar yapamamya basladi 2-3gunde bir zor yapiyor.3 gunden fazla yapamazsa dr kesin ameliyat dedi.hastaneye yatmadan once 1hafta bile yapmadigi oluyordu.hakkimizda hayirlisi olur umarim.bu arada gecmis olsun dileklerini ileten teyzelerimize tesekkur ederiz.bi turlu cevap yazamadim.simdi kizimda yeni bisey cikti acaba sizin bebislerde de varmi merqk ediyorim yoksa benim kizimdami sorun var.kizim uyudugu zaman idrarini yapmiyor ve bobreklerine zarari olur diye cok korkuyorum.uyanik oldugunda normal yapiyor.dru normal dedi idrar tahlilindede bisey cikmadi.neden boyle yapiyor anlamadim.yine cok uzattim.telefonla yazi biraz kotu oldu kusura bakmayin.okuyqn herkese simdiden tesekkur ederim...

herkese iyi aksamlar.uzun zaman oldu yazamadim.kizim kabizliktan hastanede yatiyordu hatirlayanlar olur belki.3gun yattik surekli ilaclarla bagirsak temuzligi yapildi filimler cekildi.3 gunun sonunda kizim kendi yapabildigi icin dr cikis verdi fakat kizim.hastaneden ciktiktan sonra tekrar yapamamya basladi 2-3gunde bir zor yapiyor.3 gunden fazla yapamazsa dr kesin ameliyat dedi.hastaneye yatmadan once 1hafta bile yapmadigi oluyordu.hakkimizda hayirlisi olur umarim.bu arada gecmis olsun dileklerini ileten teyzelerimize tesekkur ederiz.bi turlu cevap yazamadim.simdi kizimda yeni bisey cikti acaba sizin bebislerde de varmi merqk ediyorim yoksa benim kizimdami sorun var.kizim uyudugu zaman idrarini yapmiyor ve bobreklerine zarari olur diye cok korkuyorum.uyanik oldugunda normal yapiyor.dru normal dedi idrar tahlilindede bisey cikmadi.neden boyle yapiyor anlamadim.yine cok uzattim.telefonla yazi biraz kotu oldu kusura bakmayin.okuyqn herkese simdiden tesekkur ederim...

Bugun bizimde 3. gunumuz kaka yapmayali eger bu gecede yapmazsa yarin fitil vericem artik cok huzursuzda gorunmuyor cok cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin ins

Selamlar hanimlar,gecmisi cok okuyamadim umarim herkesler iyidir,ek mama vermekten bahsedilmis sanirim,bende sadece anne sutu veriyorum,bebegin kilo alimi iyi oldugu surece gerek yok yabanci maddeleri bu erken yasta vermeye bence,birde sutu arttirmanin en iyi yolu emzirmek,caylar corbalar hikaye,gogusler sutu talep kadar uretiyolar,bazen benim oglumda buyume donemine giriyo,gece gunduz hic durmadan emiyo,bir ikigun suruyo goguslerin uyum saglamasi bu artan talebe ama ucuncu gun bir artiyo sut aman Allah! Hani arkadas demis ya karsiya fiskiriyo diye iste aynen o hale geliyo:) son olarak hani aksamlari gogusum bosaliyo,yumusacik kaliyo,sutum bitti diyoruz ya,iste en kaliteli sut o zaman geliyo,gogusun en arkasindaki sut en kalorili,en kremali sut,cocuga kiloyu o aldiriyo,yani biraz sabir istiyo tabi ama her anne cocugu icin yeterli sutu uretiyo,isin sirri surekli emzirmekte,ben arada sagiyorumda,hani disari ciktigimda kolaylik olsun diye,gecende koydum biberona verdim,agzinda oynadi durdu:)arada agzina dokulunce sut sasiriyodu:)ama ac olunca emer diye dusunuyorum,bakicaz artik

bende sadece anne sütü veriyorum eskiden tek meme ile doyardı şimdi ikisini birden veriyorum anca doyuyor incir alıcam bi arkadaş yazmıştı zaten artsın diye rezene humana içiyorum tatlı yiyorum biraz azaltsam sütte azalıyor allahtan kilo almadım bukadar yemeye umarım dedigin gibi gögüsler uyum sağlar bide 70 gün sonra ilk defa gögsüm yara oldu çok feci acıyor:KK43:

2.ay aşısından sonra benimde bebegim çok huysuz oldu emiyor altını açıp masaj yapıyorum bi yarım saat iyiyiz sonra başlıyor ıhıldamaya hele uykuya geçmesi için yarım saat kucagımda gezdirmem gerekiyor malesef kucaga alıştırdın diolar ama alıştırmak söz konusu degil ilk geceden beri böyle bebegim napayım agırlaştıkça zorlaşıyo tabi ama idare ediyorum.

kabızlık için biz daha yaşamadık ama gaz için doktor demişti derecenin ucuna zeytinyağ sür poposunu uyar diye bi deneyin isterseniz

kanama konusuna gelince benim son günlerde kahve akıntı şeklini almıştı kesiliyor banyo yapıyorum 2gün sonra tekrar geliyor 70.günüm oldu hala temizlenemedim doktoru aradım normal gelmene gerek yok dedi hala bebegime kuran okuyamadım:KK43:

Kizlar bebegimi sakinlestiren bisey buldum google orkan osman kolik yazarsaniz bi video cikiyo kizim o muzigi dinlediginde sakinlesiyo belki sizin bebislerinizede fayda eder

Kizlar bebegimi sakinlestiren bisey buldum google orhan osman kolik yazarsaniz bi video cikiyo kizim o muzigi dinlediginde sakinlesiyo belki sizin bebislerinizede fayda eder

ev tipi anakucagı kullanan varmı yada salıncak kucakta taşımaktan yoruldum beşiktede yatmıyor böyle bişey rahatlatırmı beni 250 den aşagıda yok boşuna para vermek istemiyorum

slm kızlaarrr
kanamam sükür bitti inşallah yani tekrar başlamzsa :)) cevap veren herkese çok teşekkür ederiimm :))) mutlu oldum valla birileri sonunda cevap yazmış die :))

kızımı bugün ilk düğününe götürdüm kucaktan kucağa gezdi sıpa ve 3 saat içinde sadece 10 dk felan uyanık kaldı o gürültüde mışıl mışıl uyudu :)) 3 gündür uykusu çok güzel inşallah hep böyle gider

perşembe günü aşımız var ama bazı arkadaşlar aşıdan sonra huy değiştiriyo gibi yazmışlar korkutuyo valla bu yazılanlar

herkese iyi geceler gazsız ve bol uykulu bi gece olur hepimiz için inşallah :))

inşllh iyi geçmiştir :emir_bebek:

saol cnm..iyi geçti aslında..kızımın keyfi yerindeydi iğneyi yiyince neye uğradığını şaşırdı
o gün biraz sinirliydi ama çok şükür ateş veya huysuzluk yapmadı

Canım kızımında kulakları kuru kabuklaşmış gibi ,geçmezse bende bu kremden deneyim,ben sebamedin yüz kremini aldım onu kullanıyoruz ciltleri hassas oluyor genelde beyaz tenlilerde daha çok olurmuş.Allah bağışlasın kızını bu arada:nazar::emir_bebek:
saol cnm Allah razı olsun..hepimizin bebeklerini bağışlasın rabbim
tavsiye ederim kremi gerçekten mükemmel
Canim maşallah 14 yıllık evliymissin.kacinci bebisin bu
tşkr ederim ..2. bebek..ilk kızım 12 yaşında

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kanama ile ilgili soruma neden hiç cevap gelmiyo yaaaaaa siz hiç kanamadınızmı yada herkes benim gibi mi yoksa kimse beni okumuyorda ondan mı cevap gelmiyooo

valla küsecem artık siteye ve sizlereee :KK43:(
benim 1 aylıkken bitti kanama...hala adet falan olmadım
uzunca bir zamanda olmam 3 aylık iğne vuruldum..:KK43:
Kizlar bisey soricam ya benim bebegimin yuzu daha esmer elleri pamuk gibi beyaz. zamanlami oturacak rengi teninin hangisine donecek acaba rengi ve nezman donecek
bizimkide öyle :))

selam kızlar, bebişler uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz, oyuncaklara tepkisi ne oluyor, oyun minderi aldım o kadar para verdim; ooo hiç oralı değil hanfendi:) yüzüne bile bakmadı. kucaktan inmek istemiyo, yalnız şu müzikli peluş oyuncaklar varya ipini çekince müzik çalıyo; uyuyacağı zaman çok işe yarıyo.

ev tipi anakucagı kullanan varmı yada salıncak kucakta taşımaktan yoruldum beşiktede yatmıyor böyle bişey rahatlatırmı beni 250 den aşagıda yok boşuna para vermek istemiyorum

Ben fisher price salıncak kullanıyorum ve çok memnunum. Normal anakucağındansa sallarım diye salıncak aldım ve "ya sevmezse" korkusu ile 2. El aldım. Böyle şeyler eskimiyor zaten ve çocuğunu oturtamamış satan insanlar var. Ama şimdi kızım salıncakta bayağı vakit geçirince keşke sıfır alsaydım diyorum.

Bizde kraft dondy kullanıyoruz çok memnunum hem salıncak hem beşik hem mama sandalyesi oluo çok kullanışlı gündüzleri uyumayan oğlum artık uyuyor:) otomatik sallanıyor ve müzikli

Tatli annisler hem anne sutu hemde mama verenler gunde kac kere kac olcek veriyosuniz

canım benim kızım beni aparatif niyetine emiyor(fıştırıp taşmasada sıkınca baya baya geliyor olsada )bütün gün 2-3 saat araylada 3 ölçek içiyor 2 ölçek içiyordu şimdi 3 aylık oldu yetmiyor 3 ölçek içiyor üstüne bazen acıklı acıklı ağlıyor ağzını büze büze bi 2 tane daha içiyor zaten bellli ediyor kendini ona göre veriyorum ama geceleri 11 de yatıyor sabah 7-8 e kadar içmiyor mızırdanırsa emziriyorum o kadar sonra bir kalkıyor öğlen 12ye kadar yiyip yiyip duruyor doymak bilmiyor ama rutin düzeni 3 saatte 3 ölçek

Biz 2 gun sonra 2 aylik olucaz ama hic durmuyo kizim boyle olupta buyudukce iyiye giden varmi nolur iyi biseyler diyin 3 aylik olunca duzelicekmi

canım benim kızım 2 gün sonra 3 aylık oluyor bildiğin kolikti basbas bağıran yapmadığım masaj şurup falan kalmamıştı 2 buçuktan sonra kesildi evin ortasından fön makinası kalktı şimdi çok şükür çok çok nadir mızırdanıyor o zamanda kendiliğinden pırtlatıyor yada kakası olunca az tepiniyor sonra yapıyor uğraştırmadan aman maşallah çok şükür ya inşallah seninde kızın hergeçen gün düzelme göstericektir görüceksin az kaldı inşallah :)

X