- 25 Eylül 2008
- 615
- 11
ben naptıysam emziğe alıştıramadım annem takmış doğduğu hafta verseymişiz alışırmışız ben inat etmişim emzik alıştırmayalım demişim diye beni suçluyor .bebeğim çok ağlayan bi bebek değil aslında yani istediklerini verirsem ağlamıyor cingözama çok memeci oldu uykuya meme ağzında olmadan dalmıyor daldıktan sonra en ufak bi harekette ağzına meme bulamadımı uyanabiliyor bazen ve ağlamaya başlıyor .bu durum beni strese sokuyor kasıyor son zamanlarda boynum ağrır oldu kendimi ha uyudu ha uyucak diye kasmaktan ellerimde ağırmaya başladı artık ağır geliyor taşımak yoruyor e tombişte 7kg geçkiniz 2.5 aylığız eş konusuna gelince benim eşim bana karşı anlayış lı aslında başından beri birdediğimi iki ettimedi pek her ihtiyacımı hiç sualsiz aldı falan yani ama akşamları genelde yorgun olduğu için bir iki sevip birazda ayakta gezdirdikten sonra bana paslamaya çalışıyor bebişimi aramız genelde iyi ama bebek bakımının verdiği stresten dolayı aramız zaman zaman açılmadı değil birde ben doğumdan beri sık sık annemlere gider oldum gidincede 1 hafta kalıp öle geri gönüyorum bu durumda aramızda gerginlik yaratıyor biraz kıskançlık ediyor falan e napim diyorum anneannesi iyi bakıyor istemiyorsan gitmiyim senbak benim sabahtan akşama kadar neler çektiğimi biliyormusun sen yalnız başımayken diyorum susuyor bebeğim ilk aylara nazaran daha anneci mememiağzına almadan uyumuyor aktivite konusuna gelince sabahları baby tv izliyor karnı doyunca birde anakucağındakiobjelerle vakit geçiriyor yarımşar saatten 1 saat zamanım oluyor sabahları .kanguruyla geziyoruz bazen. daha bebek arabasını kullanmaya başlamadım.şu an annemdeyim.dedesi öğle güneşinden önce kangurusuyla çıkarıp gezdiriyor oturdukları sitede .şu an durumum ortaşeker yani inşallah zamanla yükümüz hafifler bir nefes alırız bebeğimin resmni eklemeye çalışayım