sen diyene kadar emziğin tadına bakmak aklıma gelmemişti.chicco kavuçuk emzik kullanıyorum.koku ya da herhangi bir tad yok bizim emzikte
tuhaf!! bizimkindemi gariplik var :))
demekki her emzikte koku olusmuyo.
sagol canim bilgim olmus oldu.
bende ondan alirim olmazsa:))
hangi emziği kullanıyosun ki? bizimki avent herhangi bişey olmadı koku yada bi gariplik yok.günde 2 sefer falan kaynar suda bekletiyorum 2 tane emziğimiz var dönüşümlü kullanıyorum.
magazadan alinmisti.markasi hatirlayamiyorum.
ama belli bir markasi yoktu sanirim.
her emzik ayni saniyodum.
oyuzden onemsemedim.
goruyorumki yanilmsim.
sonradan plastik gibi cok tuhaf bir tat olustu.
sahsen ben bole bisey emmezdim :))
zaten kizimda almadi dogru duzgun.
bizde 4 tane var hepside ayni.
baska bi tane alayim bari.
markasina dikkat ederek tabi fark ediyo demekki.
sogol hayatim.
Bebeğim iki ayı doldurdu, zaman zaman kakası belinden taşıyor, prima bez kullanıyorum, bezden midir sorun bilemedim, ama benim asıl sorunum atletindeki lekeleri çıkaramıyorum, deterjan tek başına çıkarmadı, kosla da kullandım sonuç yine aynı ( bi de o kadar reklam yapıyorlar) siz ne yapiyosunuz kaka lekesini çıkarmak için, ya da sizde de oluyor mu böyle ufak kazalar :) (atletler beyaz değil, renkli, resimli felan. çamaşır suyu da kullanamıyorum)
valla benim kizim bezi buyuk olmasina ragmen yinede disina tasiriyodu.yandan yada belinden.
cunku ben fazla siki bantlarini yapistirmiyodum sikar diye.
bizimkiside hareket ettikce yada daha kucukken kucagima falan alirken kayiyodu disina tasiyodu oooo!!!!!! hemde kaaac defa!!!
yaptim seyse cok basitti.
lavoboda sicak suyu aciyodum.once altinda bekletiyorum bir sure sonrada sivi deterjani var (eldede yikanabiliyo) onunlada bi guzel yikiyodum mis gibi tertemiz oluyodu.hiiic leke falan kalmadi.
1 gun falan beklese bile yine cikiyodu.
sonra makinedede yikiyorum istersem.
bikez bende attim direk makineye yikamadan tam cikmadi.
ole yapinca daha guzel cikiyo canim.