2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm arkadaslar tek tek bebekle ılgılı sorunlarınızı okudum genelde heppımız aynı problemlerle karsılasmısız
Bende gaz sancısını yasıyorum ama zınco dıye bır bıtkısel ılac var gercekten cok ıyı geldı ama her bebege ıyı gelırmı bılmıyorum bır arkadasımada omx dıye bır ılac cok ıyı gelmıstı kabızlıkta yasamıstık ılk zamanlar sagolsun kayınvalıdem cok ugrastı ve basardık poposuna bolca zeytınyagı surduk ve derecenın ucuyla hafıfce uyardık cıkısına yardım ettık cok sukur suan ıyı benım bebektede emme problemı yasıyorum emmıyor delırıyorum ama bır yudumda olsun mutlaka vermeye calısıyorum o ınat ben ınat bakalım kım galıp cıkacak bu arada ben ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın doktora gıttım bana antıbıyotık verdı ve kesınlıkle bebegı emzırmememı soyledı 5 gun sonra emzırecekmısım 1 gun kaldı ınsallah bebeısım emmeyı unutmaz zatende pek bayılmıyor emmeye..
gazı ıcın doktor ılk zzamanlar humana verdı 2 kutu bıtırdık bebegım zayıflamaya basladı dogdugunda 4 200 kılo kaybedınce ben mamayı bıraktım sımdı hero beyby kullanıyorum maşallah cok ıyı geldı bakalım 3.asısına gıdecez ebeler ne dıyecek RABBIM butun bebeklerımızı hayırlı eylesın saglıklı guzel gunlere İNŞALLAH..

Bugun idrar yollari enfeksiyonu icin tahlil verdilvcok sukur yokmus. ama cok gazimiz varmis. ama hic bacaklarini cekmiyo dedim siz nekadar anlamasanizda gazi olabilir dedi hemde cok gazli dedi. İlac basladi duzenli kullaj gecicek dedi. ins sonra sakinlicekmis kizim. kalca ultrasonu cektirdik cok sukur yine sorun yokmus. Sonra carsiya gezmeye gittik coooook iyi geldi. kizim hala uyanikken cok huzursuz ins gecicekmis. bende buraya kizimla cok guzel zaman gecirdik uyanikken hic aglamadi diye yazicam ins

Lolo canim bebisine sadece anne sütü verdiğini soylemissin.ben de veriyorum ancak gunde 3 kez mama veriyorum sma.benim de gogusler bosalinca yumusacik oluyor.sorum su beni oglum surekli emmek istiyor.artik doymadigindan mi bilmiyorum.doydugununasil anliyorsun.bos bos emdigi de oluyor benim bebegin ama cekince huysuzluk yapior ben de doymadi die mama veriyorum.offf bgn de sutum az.sut icin yaptigin bise varmi.gogusler e yumusacik olunca sut yok mu demek.

Inşaallah canim.problem olmadigina sevindim.bebegon disarda acikinca napiyorsun.emoyor mu mamai veriyorsun

Bizimkide cok gazlı ama doktor sadece ilacla olmaz masaj sart dedi ogün bugündür altinı acıorum bezi gevsek bırakıp masaj yapıorum enaz 2dk 4 yönlü toplam 8dk dedi iyi gelio durmayan aglamaları kesildi altını acincada gülücükler atiyo

Canim cok gecmis olsun insaallah ameliyata gerek kalmaz.Allah korusun bebisini ve tum bebisleri.dua edecem bebisine.Allahin iznie bisey cikmasin.aklinda bulunsun 170 ayetel kursi ya da yasin oku bebegine.Rabbimin izniyle iyilesecek bebegin

Bende sadece emziriyorum yumusak olunca süt gelmez diye düsünüyodum ama bazen yumusak oldugu halde akabiliyor.Kilo alımı iyiyse doyuyodur nekadar doysada emmek istiyor o refleksden kaynaklanıo sanırım

Arkalaslar bgn sutum cok azaldi.hemen humana still tee aldim.kullanan var mi.baska ne önerirsiniz bildigim yöntemleri denedim ama hala bombos göğüslerim.stres yaptım.

Rezene iciyorum yanında tatlı yiyorum sabahları maydanoz yiyorum humana iciyorum elma ve muz güzel süt yapıyor.bıde suyu siseye koyuyorum yanıma alıorum ozaman daha cok icmis oluyorum.irmik helvasıda cok süt yapıor.burda bi arkadas yazmıstı incir kompostusu denemedim ama bir dene istersen
Aslında kısacası sabahtan aksama kadar yiyorum

Gaz sancisindan uyumuyo yavrum hic boyle yapmazdi 40imiz cikacak nerdeyse uslu oglum huysuzlaasti

en az 3 - 5 tane bebek büyütmeyenlerin bebek kitabı yazmalarının yasaklanmasını istiyorum
oturdukları yerden ahkam kesiyorlar
şu şöyle olmalı
bu böyle olmalı
kolaysa gelin yapın bakalım
çok sinirliyim kızlar çok

2dakila 4 yoblu derken nasil canim bende bugun hemem basliyim bu gaza savas actim ilacla masajla yenicem gazi. sonuc mutlu bebisler ins

Inşaallah canim.problem olmadigina sevindim.bebegon disarda acikinca napiyorsun.emoyor mu mamai veriyorsun

Saol canim cok sukur iyi cikti. disari cikarken mamamizi yanima aliyorum biberonda aliyorum. ama cok zorda kalmazsam vermiyorum. dun avmdeydik. emzirdim. sen hazirlikli cik ama zaten cok gerek kalmiyo disariyi cok seviyolar benim bebegim surekli emmek istiyo aslinda dun sadece 1 kere emdi carsida etrafa bakti. uyudu. Korltugum kadar zor diilmis bebisle carsiya cikmak

Cnm kucakta benimki de uyuyor memede de uyuyor. Ben kucaktan zor vazgecirdim. Oyle istemiyorum. Yataga birakayim uyusun istiyorum.
Uyumuyordu mecbur salliyoruz. Seninki nasil uyuyor sallammadan masallah. Ben de sinirlenince mecbur salliyorum. Hep sinirli hep.
Yatagına nasıl alıstırdın benimki sadece omzumda uyuyor
Yataga birak. Ellerini hEeket ettiremesin sar. Emzigi zorla agzina tik alisir. Aglarsa kaldir sonra uyumasina firsat verme tekrar koy.
Haklisin cocuklar farkli farkli uyuyor. Ben de Aliztirayim istiyorum.
Kucagimda uyuyunca yataginda uyaniyordu. Yataginda kendisi uyusun istiyorum.
Gecmis llsun cnm.
Agirlasincakucakta uyutmak zor olur cnm.
Ayak dazor en iyisi yatak.
Emzigi ben de sakinlestirmek icin veriyorum. Ama uyunca emzik dusunce uyaniyor.
Alicam ben bir kitap, okuycam bakalim.

Eki Görüntüle 705595
Kızlar dün bu yastığı aldığımı yazmıştım öğlen kızım çok rahat etmişti ama gece hiç memnun kalmadım ben kızım sürekli aşağı kaydı tavsiye etmiştim ama uyarmak istedim almayın

bebeklerimin ilk oyuncaklarını aldık dün
çıngırak
renkli ve sesli olunca çok ilgilerini çekti
sabah 5 ile 6 arası oynadık kuzularımla
acayip gülücükler atılar annelerin

Canım ben de müzikli dönencelerden aldım ve harika bir şey, hem bebekleri uyarıyor gelişim açısından (onunla konuşup yakalamaya çalışıyor) hem de anneye resmen dinlenme molası oluyor. Dün hiç bıkmadan yarım saatten fazla onunla oynadı. Senin ikizler için bire bir bence, belki biraz nefes aldırır sana

günaydın anneler ve kuzucuklar
ya bebeğinin saçında konak sorunu olan anneler, nasıl geçirdiniz?
sık banyo diyolar, yaptırıyorum. yarım saat önce zeytinyağı sürüyorum. yok.. geçmiyo konaklar

Arkalaslar bgn sutum cok azaldi.hemen humana still tee aldim.kullanan var mi.baska ne önerirsiniz bildigim yöntemleri denedim ama hala bombos göğüslerim.stres yaptım.
Dikkat ettim de süt sağıp bırakmama gerektiğinde hep sol göğsümü sağmışım.Solgöğsüm sağ tarafa nazaran sağsam da sağmasam da hep daha sert ve dolu. Sağmak ve göğsü tamamen boşaltmak süt üretimini tetikliyor. Bir de süt sağmayı deneyin. Asla stres yapmayın. Annem gittiğinde çok üzülmüştüm, göğüslerim pörsük pörsük olup sönmüştü.

Bir arkadaş maydonoz yediğini söylemiş süt artımı için. Ben maydonozun süt üretimini azalttığını duymştum. Hangisi doğru bilmem.

Ah ah. Emziğe alıştıramadım gitti. Belki de biz çok sabırsızız, hemen pes ediyoruz.

Bebeği hastaneye yatacak olana arkadaşa da acil şifalar diliyorum. İnşallah tez vakitte iyileşir.

Kabızlık durumuna gelince bebeğim kabız olunca bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Ertesi gün yapıyor kakasını. Yapası geldiğinden midir, yağ mı fayda ediyor bilmiyorum.

Önce Colica kullanmıştım sonra Metsil'e geçtik, şimdi Biogaiga. Bakalım hayrolsun.

Akşamları 6-10 bazen 4-12 koliklerimiz başlıyor. Masaj yapmalar, karnına havlular koymalar, nane-kimyon vermeler neler neler. Fayda etmiyor.Pilim bitiyor, tükeniyorum. Bebeğim de güçsüz düşüyor, o da dalıyor uykuya. Geçen sefer 4'de başladı 1'e kadar ağladı, bağırdı, feryat figan etti. Ara ara sakinleşip yine çığırından çıktı. O kadar geriliyoruz ki anlatamam. 1.30 gibi bebiş de uyumuş ben de sızmışım. Taa sabahın altısına kadar. Rüyamda eşime gaz ilacı siparişi veriyordum :) Bir de birinin çocuğuna 2 ay 3,5 milyar karşılığı bakacakmışım :)

Oğluşuuum, çabuk büyü, yoksa annenin gidişatı gidişat değil

Bilseydim ondan alirdim tuh neyse artik bi dahakine alirim cok tesekkur ederim cnm sen mamayi takviye mi veriyosun

Evet canim sütüm cok azaldi gündüz 1 kere gece 1 kere veriyorum bazen gündüz 2 oluyo dr gidince cok gazli mamanizi degistirin demisti hakikaten o ara kakasinida 3 gunde yapmaya baslamisti bu mamaya gecince düzeldi artik günde 1 yada 2 kere yapiyo

Canim sen simdi hamileyken dogum raporunu nerden aldiysan rapor bitince yada bitime yakin oraya gidip isbasi kagidi alcaksin onu muhasebeye ver sonra sana rapor alirken verdikleri kagitlarla bide cocugun dogum raporuyla sgkya gidip basvuruyosun onlar isbasi yaptigini bilgisayarda görüyolar 10 gün sonrada ziraat bankasindan aliyosun dogum parasini

Cok güldüm rüyana düsün artik nasil bi psikolojiyse bizimki :) insan nasil yatarsa onlar giriyo rüyasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…