2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese merhabalar.tatli kuzular ve guzel anneleri.gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.ben hic iyi degilim.kizim 1ayini doldurduktan sonra kabiz oldu ve bu hala devam ediyor.bugun 69 gunluk oldu.fitil bile care olmuyordu bazen 3-4 kez koymadan.doktor doktor gezdik.en son cocuk cerrahina goturun dediler.bugun gittik dr hemen yatis istedi.yarin hastaneye yaticak kuzum.drumuz arastirma yapicagini soyledi ama yuksek bi ihtimal ameliyat olcak kuzum bagirsaklarindan.Allah rizasi icin dua edin bize ne olur kizim sifa bulsun...hakkinizi helal edin....
Allah sifa versin insallah ameliyat olmadan cözülür

Benim oglum da keske ayakta sallanarak uyusa :)) ayagima koyunca bas bas bagiriyo karni tok gazi cikmissa kendi kendine uyuyo nereye koyuyosam ama midesi tam dolmadan uyumuyo ayakta sallaninca en azindan kucak istemez bzmki kucak delisi uyanik oldugu her dk gezmek istiyo spinal yerim artik koptu :))
Bu arada spinal anestezi olnlar sizin de beliniz kopacak gibi agriyo mu ?

bende kızımın uyuma durumunu anlatayım.geceleri memede uyuyo omzuma alıp gazını çıkartıyorum orda uyumayı çok seviyo.gündüzleri banyo yaptırana kadar uyumuyo.banyodan sonra bazen sallıyorum ayağımda bazende yine omzumda uyuyo.ve gündüzleri karnın üstüne yatırıyorum öyle çok güzel uyuyo..

kızlar benim kız iki gündür kendini çok kasıyo.baston gibi oluyo resmen bu gaz göstergesi mi?aynı dırımu olan var mı?

Benim oglum da keske ayakta sallanarak uyusa :)) ayagima koyunca bas bas bagiriyo karni tok gazi cikmissa kendi kendine uyuyo nereye koyuyosam ama midesi tam dolmadan uyumuyo ayakta sallaninca en azindan kucak istemez bzmki kucak delisi uyanik oldugu her dk gezmek istiyo spinal yerim artik koptu :))

olmazmı benimde çok ağrıyor belimi geriye doğru esnetip kasamıyorum bide kızımı kucağımda gezdirdikten sonra yatağına koyacağım sırada eğilince ağrı giriyor inşallah geçer ya:KK43:(

merhabalr.. bugün 2 ay doldu ve sabah aşılarımızı olduk,kızım cok agladı gözyaşları aktı ilk defa...eve geldik ateşi henüz yok fakat çok huzursuz durup durup ağlıyor bagırıyor....
doktor kontrolümüze de gittik kilo alımı gene az 800 gr almış yaklaşık olarak,çok kusmamız oluyor arada dedim onun için ilaç verdi şurup birde aptamil ar mama verdi günde bir defa kullan dedi ek besin olsun diye...fazla kilo alamıyor benim bebeğim kusmadan herhalde mama kullanmakistemiyorum ama mecburum galiba :KK43:

selam canim.bizde geldik.kizim 1 ay icinde 600 qram almis.ek qidaya gerek yokmus.aslinda vermek istiyorum gunde 1 kez.doktorum bir sey demedi diye de kafam karisti.:44::44::44:

olmazmı benimde çok ağrıyor belimi geriye doğru esnetip kasamıyorum bide kızımı kucağımda gezdirdikten sonra yatağına koyacağım sırada eğilince ağrı giriyor inşallah geçer ya:KK43:(

Aynen canim bnm de oyle oluyo 2 3 kez egilip kalkayim sanci giriveriyo zmanla gecer umarim yoksa belimi koparip aticam :KK52:

Kızlar yazlık kiyafetleegectiniz mi ne giydiriyosunuz gectiyseniz. Ben cahil bir anne olarak ne giydirilir bilmiyorum :) birde eşim markette esmer toz şeker almis. Sabah bir bakayım dedim nasıl bir şeymiş böyle kum gibi değil sanki taneler birbirine yapis yapis. Daha önce kullanmadim. Normalmi acaba böyle olması bozulmusmudur yoksa . Son kullanması 2015... Bir şey daha sorucaktim sanki unuttum valla.... Bugün kuaföre gittim çok şükür saçlarımı boyattim kestirdim. Kızım ağladı tabi allahın emri kuaforum ve yanındaki 2 elamanı illallah etti :KK9: sonra eşim geldi bizi aldı. Çok guzel olduğumu söyledi:) kendimi çok özel hissettim kendime geldim. Aynaya bakmak istemiyordum artık. Bir şey daha soracaktım kızım uyurken arada sanki nefessiz kalmış gibi nefes alıp ses çıkarıyor hani suda uzun süre yuzersinde çıkınca nefes alirsinya pek benzetemedim ama neyse normalmi acaba ... Geçmişi okumadım ma gozume bel ağrısı takıldı bendede var sezeryandan mi bilmiyorum uzun süre kucagimda durunca atagina koyarken ağrıyor. Eğer altını bizim yatağın üstünde degirtireceksem ve oturmadiysam dogrulurken kilitleniyor sanki...

Son düzenleme:

ben genel anestezi ile sezereyan oldum ve 40 gün oldu ama benimde belim kopucak gibi ağrıyor ve sık sık eğilince tutuluyor. doğumdan sonra oldu hala gemedi bende acaba hamllelikte bel fıtığımı oldum diye düşünüyorum:44:

yaa kızlar bişi sorucam şimdi benim 25 mayısta doğum raporum bitiyor işe başlıcam tekrar gerekli raporları muhasebecimize vermiştim özel sektörde ssklı çalışanım 25 mayısta biticek olan rapot-ru muhasebeci bittiği gün bildirices dedi.bu durumda benimde sgkya gidip başvuru yapmam gerekiyormu? gerekiyorsa raporum bir-tmeden mi bittikten sonramı başvuru yapıcam? birde başvuru sırasında verilmesi gereken evraklar neler? bir bilen varsa beni aydınlatabilirmi acaba...internette herkes kafasına göre yazmış aklım karıştı:S

selam canim.bizde geldik.kizim 1 ay icinde 600 qram almis.ek qidaya gerek yokmus.aslinda vermek istiyorum gunde 1 kez.doktorum bir sey demedi diye de kafam karisti.:44::44::44:

doktorun bişey dememiş o zaman sorun yoktur bence bızım doktorda günde bir öğün mama ver dedi,kızım 800 gr civarı almış genede mama verdi kusma için şurup verdi bizim kusmamız oldugu için fazla kilo alamıyor diye düşündü dokto gerçi bence çokta az degıl kilo alımı önemli olan kilo alması zaten ne kadar aldıgı bünyesine göre değişebilir...doktor size normal mi dedi 600 gr için?

Recsn di sanırım kullanıcı adı... Arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim bebisine şifa versin inş. Ameliyata gerek kalmaz.Eger olursada inş. Sağlığına kavusur bebisinin sıkıntılarıbiter. Zor tabi hiç kolay değil sizede güç versin.. Sol kürek kemigimin sağ tarafı agriyordu emzirmeden cocugu uzun süre kucaklamaktandir dedim. Suan soluma yatinca sırt üstü yatayi dedim felaket ağrıyor.kilitleniyor resmen. Eşim övdü biraz kulunc olmuş dedi ama çok kotuyum.

Son düzenleme:
ben genel anestezi ile sezereyan oldum ve 40 gün oldu ama benimde belim kopucak gibi ağrıyor ve sık sık eğilince tutuluyor. doğumdan sonra oldu hala gemedi bende acaba hamllelikte bel fıtığımı oldum diye düşünüyorum:44:

hamileyken belimde cok agrılar oluyordu benımde şimdi eğilip kızımı beşikten alırken agrım oluyor yada cok ayakta kalıp yürüyünce...gecermi zamanla bilmiyorum,alışık olmadıgımız yük bindi belimize aylarca belki o yüzdendir...umarım geçer

doktorumuz kusmalar için reflü olabılır dedi ve şurup verdi 2 aylık bebek daha böyle ilaç içtiginde ben çok üzülüyorum sanki kendimi suçlu hissediyorum ve herkeste beni sucluyormuş gibime geliyor :KK43:

Arkalaslar bgn sutum cok azaldi.hemen humana still tee aldim.kullanan var mi.baska ne önerirsiniz bildigim yöntemleri denedim ama hala bombos göğüslerim.stres yaptım.

Bunu basarabilen varsa lutfen anlatsin.
Simdilik yataginda uyutmaya alistirabildim sadece.
Sallamadan da uyutmak istiyorum ve haril haril arastirma yapmaya basladim.
Yardimlarinizi bekliyorum.
basarirsan bana da soyleee:KK52:

herkese merhabalar.tatli kuzular ve guzel anneleri.gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.ben hic iyi degilim.kizim 1ayini doldurduktan sonra kabiz oldu ve bu hala devam ediyor.bugun 69 gunluk oldu.fitil bile care olmuyordu bazen 3-4 kez koymadan.doktor doktor gezdik.en son cocuk cerrahina goturun dediler.bugun gittik dr hemen yatis istedi.yarin hastaneye yaticak kuzum.drumuz arastirma yapicagini soyledi ama yuksek bi ihtimal ameliyat olcak kuzum bagirsaklarindan.Allah rizasi icin dua edin bize ne olur kizim sifa bulsun...hakkinizi helal edin....
Allah sifalar versin cnm ins ameliyata gerek kalmaz

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar bende uyku düzeniyle ilgili şunu paylaşmak istedim benim oğlumda 60 günlük oldu,gece uykuları 2 3 saattte bir memede uyuma halindeydi ama gündüz uykularımız çok dünensizdi ve 15 dak 30 dak kısa kısaydı. 50 günlükken emziğe alıştırdık elh.şimdi Gündüz yada gece karnı tok, altı kuruysa emZikle kendi yatağında uykuya dalıyor bazende kucağımızda emzikle dalıyor ve en önemlisi emzikle uyku sürelerimiz uzadı ve uykusunu alıncada uyanık kaldığı sürede kendi başına dahi kalsa mutlu huzurlu oyalanıyor, bunları emziğin ne büyük fayda sağladığını gördüğüm için yazdım emziğe alıştırmanızı tavsiye ederim ama denemeleri ağlarken değil, sakin zamanında yapmakta fayda var:) aciizane tecrübem...yavrular ve anneleri Allah a emanet.

X