2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm arkadaslar tek tek bebekle ılgılı sorunlarınızı okudum genelde heppımız aynı problemlerle karsılasmısız:KK66:
Bende gaz sancısını yasıyorum ama zınco dıye bır bıtkısel ılac var gercekten cok ıyı geldı ama her bebege ıyı gelırmı bılmıyorum bır arkadasımada omx dıye bır ılac cok ıyı gelmıstı kabızlıkta yasamıstık ılk zamanlar sagolsun kayınvalıdem cok ugrastı ve basardık poposuna bolca zeytınyagı surduk ve derecenın ucuyla hafıfce uyardık cıkısına yardım ettık cok sukur suan ıyı benım bebektede emme problemı yasıyorum emmıyor delırıyorum ama bır yudumda olsun mutlaka vermeye calısıyorum o ınat ben ınat bakalım kım galıp cıkacak:KK9: bu arada ben ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın doktora gıttım bana antıbıyotık verdı ve kesınlıkle bebegı emzırmememı soyledı 5 gun sonra emzırecekmısım 1 gun kaldı ınsallah bebeısım emmeyı unutmaz zatende pek bayılmıyor emmeye..
gazı ıcın doktor ılk zzamanlar humana verdı 2 kutu bıtırdık bebegım zayıflamaya basladı dogdugunda 4 200 kılo kaybedınce ben mamayı bıraktım sımdı hero beyby kullanıyorum maşallah cok ıyı geldı bakalım 3.asısına gıdecez ebeler ne dıyecek RABBIM butun bebeklerımızı hayırlı eylesın saglıklı guzel gunlere İNŞALLAH..

Bugun idrar yollari enfeksiyonu icin tahlil verdilvcok sukur yokmus. ama cok gazimiz varmis. ama hic bacaklarini cekmiyo dedim siz nekadar anlamasanizda gazi olabilir dedi hemde cok gazli dedi. İlac basladi duzenli kullaj gecicek dedi. ins sonra sakinlicekmis kizim. kalca ultrasonu cektirdik cok sukur yine sorun yokmus. Sonra carsiya gezmeye gittik coooook iyi geldi. kizim hala uyanikken cok huzursuz ins gecicekmis. bende buraya kizimla cok guzel zaman gecirdik uyanikken hic aglamadi diye yazicam ins

günaydın kızlar bebeğim 62 günlük yazmışım 66 günlük yanlış hesaplamışım
yarın aşımız var 3 lü aşı olucak
oğlumun aşıdan sonra çok ateşi çıkardı bu bebişte abisine çektiyse baya bi ateşlenicek demektir
tırnaklarına fucidin krem kullanıyorum batma için
fakat anlamadığım niye sürekli oluyo ve genelde ayakta olan bişey bu neden elinde oluyo off çok canım sıkılıyo bu duruma
olmazsa başka bi doktoramı götürsem
benim oğlum hala sadece beni emiyo
acaba dışarı çıkarken mama yapsam olurmu gerçi şimdilik sütüm yetiyo gibi bu aralar göğüslerim fazla yumuşak süt azalıyo gibi sanki çok emdiği zaman özellikle süt kalmıyo çekip duruyo yalancı meme muamelesi yapıyo ağzında geveliyo bi saat
bebeğe ilk verdiğiniz mama hangisi
Lolo canim bebisine sadece anne sütü verdiğini soylemissin.ben de veriyorum ancak gunde 3 kez mama veriyorum sma.benim de gogusler bosalinca yumusacik oluyor.sorum su beni oglum surekli emmek istiyor.artik doymadigindan mi bilmiyorum.doydugununasil anliyorsun.bos bos emdigi de oluyor benim bebegin ama cekince huysuzluk yapior ben de doymadi die mama veriyorum.offf bgn de sutum az.sut icin yaptigin bise varmi.gogusler e yumusacik olunca sut yok mu demek.

Bugun idrar yollari enfeksiyonu icin tahlil verdilvcok sukur yokmus. ama cok gazimiz varmis. ama hic bacaklarini cekmiyo dedim siz nekadar anlamasanizda gazi olabilir dedi hemde cok gazli dedi. İlac basladi duzenli kullaj gecicek dedi. ins sonra sakinlicekmis kizim. kalca ultrasonu cektirdik cok sukur yine sorun yokmus. Sonra carsiya gezmeye gittik coooook iyi geldi. kizim hala uyanikken cok huzursuz ins gecicekmis. bende buraya kizimla cok guzel zaman gecirdik uyanikken hic aglamadi diye yazicam ins
Inşaallah canim.problem olmadigina sevindim.bebegon disarda acikinca napiyorsun.emoyor mu mamai veriyorsun

Bizimkide cok gazlı ama doktor sadece ilacla olmaz masaj sart dedi ogün bugündür altinı acıorum bezi gevsek bırakıp masaj yapıorum enaz 2dk 4 yönlü toplam 8dk dedi iyi gelio durmayan aglamaları kesildi altını acincada gülücükler atiyo:-)

Canim cok gecmis olsun insaallah ameliyata gerek kalmaz.Allah korusun bebisini ve tum bebisleri.dua edecem bebisine.Allahin iznie bisey cikmasin.aklinda bulunsun 170 ayetel kursi ya da yasin oku bebegine.Rabbimin izniyle iyilesecek bebegin

Lolo canim bebisine sadece anne sütü verdiğini soylemissin.ben de veriyorum ancak gunde 3 kez mama veriyorum sma.benim de gogusler bosalinca yumusacik oluyor.sorum su beni oglum surekli emmek istiyor.artik doymadigindan mi bilmiyorum.doydugununasil anliyorsun.bos bos emdigi de oluyor benim bebegin ama cekince huysuzluk yapior ben de doymadi die mama veriyorum.offf bgn de sutum az.sut icin yaptigin bise varmi.gogusler e yumusacik olunca sut yok mu demek.

Bende sadece emziriyorum yumusak olunca süt gelmez diye düsünüyodum ama bazen yumusak oldugu halde akabiliyor.Kilo alımı iyiyse doyuyodur nekadar doysada emmek istiyor o refleksden kaynaklanıo sanırım

Arkalaslar bgn sutum cok azaldi.hemen humana still tee aldim.kullanan var mi.baska ne önerirsiniz bildigim yöntemleri denedim ama hala bombos göğüslerim.stres yaptım.

Rezene iciyorum yanında tatlı yiyorum sabahları maydanoz yiyorum humana iciyorum elma ve muz güzel süt yapıyor.bıde suyu siseye koyuyorum yanıma alıorum ozaman daha cok icmis oluyorum.irmik helvasıda cok süt yapıor.burda bi arkadas yazmıstı incir kompostusu denemedim ama bir dene istersen
Aslında kısacası sabahtan aksama kadar yiyorum:-)

Gaz sancisindan uyumuyo yavrum hic boyle yapmazdi 40imiz cikacak nerdeyse uslu oglum huysuzlaasti:KK43:

en az 3 - 5 tane bebek büyütmeyenlerin bebek kitabı yazmalarının yasaklanmasını istiyorum
oturdukları yerden ahkam kesiyorlar
şu şöyle olmalı
bu böyle olmalı
kolaysa gelin yapın bakalım
çok sinirliyim kızlar çok

Bizimkide cok gazlı ama doktor sadece ilacla olmaz masaj sart dedi ogün bugündür altinı acıorum bezi gevsek bırakıp masaj yapıorum enaz 2dk 4 yönlü toplam 8dk dedi iyi gelio durmayan aglamaları kesildi altını acincada gülücükler atiyo:-)

2dakila 4 yoblu derken nasil canim bende bugun hemem basliyim bu gaza savas actim ilacla masajla yenicem gazi. sonuc mutlu bebisler ins

Inşaallah canim.problem olmadigina sevindim.bebegon disarda acikinca napiyorsun.emoyor mu mamai veriyorsun

Saol canim cok sukur iyi cikti. disari cikarken mamamizi yanima aliyorum biberonda aliyorum. ama cok zorda kalmazsam vermiyorum. dun avmdeydik. emzirdim. sen hazirlikli cik ama zaten cok gerek kalmiyo disariyi cok seviyolar benim bebegim surekli emmek istiyo aslinda dun sadece 1 kere emdi carsida etrafa bakti. uyudu. Korltugum kadar zor diilmis bebisle carsiya cikmak

ben bebeğimi sallamadan uyutuyorum yada şöyle söylim bi huzursuzluğu yoksa kesinlikle sallamıyorum
eğer fazla bi gaz sancısı varsa gerçi o zaman pek uyumuyo yada bazen anlayamadığım huzursuzluğu oluyo
o zaman kucağıma alıyorum fazla değil çok hafif sallıyorum uyuyo yada emziriyorum o ara uyuyo

normalde akşam yatma vakti gelince (oğlumla aynı yatakta yatıyoruz ben olabildiğince geride yatıyorum ki kokuma fazla alışmasın diye)
ışığı söndürüyorum kaldığımız odaya bağlı ya televizyonu açık bırakıyorum bi süre
yada gece lambası olan odadaysam renk değiştiren lambamızı yakıyorum loj oluyo oda
bebeğimi emziriyorum gazını çıkarıyorum altına bakıyorum
sonra yanıma yatırıyorum üzerini örtüyorum
bazen hemen uyuyo bazende biraz ıkınıyo çok gazı var çünkü
bazende kendi kendine konuşmaya çalışır gibi sesler çıkarıyo bi süre sonra dalıyo
eğer ağlarsa hemen kucağıma alıyorum biraz daha emziriyorum çünkü bazen hemen uyumuyo memede uyumak istiyo memede uyutup yerine yatırıyorum
gecede uyandığında ihtiyacını giderip tekrar yanıma yatırıyorum hemen uyuyo

bazen bi işim varsa eşime yada oğluma veriyorum biraz bakmaları için
geçen gün bi baktım eşim ayağına koymuş hafiften sallıyo
sakına dedim kesinlikle ayağında sallama alışırsa sana sallattırırım sürekli ona göre dedim
o günden beri ayağına koymuyo artık
Cnm kucakta benimki de uyuyor memede de uyuyor. Ben kucaktan zor vazgecirdim. Oyle istemiyorum. Yataga birakayim uyusun istiyorum.
inşallah ateş yapmaz da kolay atlatırsınız aşıyı. kızımda yapmadı çok şükür. ben doğduğundan beri aptamil 1 veriyorum mama, sütüm o kadar az ki nerdeyse sadece mamayla besleniyor.

canım bizim kız hiç sallanmadı doğduğundan beri, sallayınca garipsiyor artık, kocaman açıyor gözlerini ne oluyor diye:) ilk zamanlar annem beşiğine yatırıp salladı bikaç kez, sanırım midesi bulandı, hep kustu sallanınca. bizde bidaha sallamadık ne beşikte ne ayakta. bizimki omzumuzda gaz çıkarma pozisyonunda uyuyor. karnını doyurunca gazını çıkarmak için omzuma koyuyorum, sırtını pışpışlarken bakıyorum uyumuş, bi 15dk felan dalmasını bekleyip yatırıyorum yerine.

dün gecede mamayı fazla kaçırdı, bayağı bir kustu, kusunca tabi mide boşaldı tekrar mama istemeye başladı. mamasını yedirdim, saat 2 oldu, baktım hala mama aranıyor, yine kusucak diye vermeyip yerine yatırdım, ışığıda kapadım. ağlarsa alırım dedim, kendi kendine bayağı bir oyalandı, sinirlenip hızlı hızlı nefes alıyor felan ama sonra kendiliğinden uyuyup kaldı:) bundan sonra karnını doyurunca ışığı kapatıp yatırıcam bakalım, inşallah öylede uyur.
Uyumuyordu mecbur salliyoruz. Seninki nasil uyuyor sallammadan masallah. Ben de sinirlenince mecbur salliyorum. Hep sinirli hep.
Yatagına nasıl alıstırdın benimki sadece omzumda uyuyor
Yataga birak. Ellerini hEeket ettiremesin sar. Emzigi zorla agzina tik alisir. Aglarsa kaldir sonra uyumasina firsat verme tekrar koy.
kızlar bebeği uyutmayı konuşmuşsunuz
bence uyuma şeklini bebek belirliyor
benim ikizlerimde durum şöyle
oğlum kucağı da sevmiyor, meme de uyumayı da sevmiyor
hatta sallanmaktan nefret ediyor
karnını doyurup, altını temizleyip, gazını çıkardıktan sonra yatağına koyuyorum emziği ile birlikte uykuya dalıyor kendi kendine

kızımda ise durum çok daha farklı
kızımın gözlerini mutlaka kapatıyorum
şapkasını burnunun ucuna kadar indiriyorum
emzirir pozisyonu alıp hafif hafif sallıyorum
ya da ana kucağında sallıyorum öyle uyuyor
ikisi de ayakta ve bir bezin içinde sallanma olayından nefret ediyor
bas bas bağırıyorlar
karşıma alıp konuşuyorum
konuşmamı da seviyorlar, uyuyorlar bazen
Haklisin cocuklar farkli farkli uyuyor. Ben de Aliztirayim istiyorum.
uyku meselesi...
benim kızımın bir yöntemi yok o an hangi durum hoşuna giderse öyle yatıyor ya da hiç yatmıyor ne yaparsam yapayım
gece uyanınca emer ve tekrar meme de uyur
gündüz nadir meme de uyur gazını omzumda çıkarırken dalıverir arada
ya da saç kurutma makinası çalışır o da uyur
ya da azıcık dalar gibi olur beşiğe girince de az sallanır ve uyur
kısacası sürprizlerle dolu bebeğim:KK70:
bu arada başında yeni yeni çıkan iki tel saçın arasında konak denilen şeyler oluştu
doktor bir krem verdi bunu geceden sürün ertesi gün banyo yaptırırken ince bir tülbentle hafifçe başını ovun çıkar dedi ama çıkmadı:S
annemin klasik zeytinyağı sürme eylemi daha başarılı sonuç verdi:KK70:
Kucagimda uyuyunca yataginda uyaniyordu. Yataginda kendisi uyusun istiyorum.
herkese merhabalar.tatli kuzular ve guzel anneleri.gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.ben hic iyi degilim.kizim 1ayini doldurduktan sonra kabiz oldu ve bu hala devam ediyor.bugun 69 gunluk oldu.fitil bile care olmuyordu bazen 3-4 kez koymadan.doktor doktor gezdik.en son cocuk cerrahina goturun dediler.bugun gittik dr hemen yatis istedi.yarin hastaneye yaticak kuzum.drumuz arastirma yapicagini soyledi ama yuksek bi ihtimal ameliyat olcak kuzum bagirsaklarindan.Allah rizasi icin dua edin bize ne olur kizim sifa bulsun...hakkinizi helal edin....
Gecmis llsun cnm.
bende kızımın uyuma durumunu anlatayım.geceleri memede uyuyo omzuma alıp gazını çıkartıyorum orda uyumayı çok seviyo.gündüzleri banyo yaptırana kadar uyumuyo.banyodan sonra bazen sallıyorum ayağımda bazende yine omzumda uyuyo.ve gündüzleri karnın üstüne yatırıyorum öyle çok güzel uyuyo..
Agirlasincakucakta uyutmak zor olur cnm.
Benim oglum da keske ayakta sallanarak uyusa :)) ayagima koyunca bas bas bagiriyo karni tok gazi cikmissa kendi kendine uyuyo nereye koyuyosam ama midesi tam dolmadan uyumuyo ayakta sallaninca en azindan kucak istemez bzmki kucak delisi uyanik oldugu her dk gezmek istiyo spinal yerim artik koptu :))
Bu arada spinal anestezi olnlar sizin de beliniz kopacak gibi agriyo mu ?
Ayak dazor en iyisi yatak.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar bende uyku düzeniyle ilgili şunu paylaşmak istedim benim oğlumda 60 günlük oldu,gece uykuları 2 3 saattte bir memede uyuma halindeydi ama gündüz uykularımız çok dünensizdi ve 15 dak 30 dak kısa kısaydı. 50 günlükken emziğe alıştırdık elh.şimdi Gündüz yada gece karnı tok, altı kuruysa emZikle kendi yatağında uykuya dalıyor bazende kucağımızda emzikle dalıyor ve en önemlisi emzikle uyku sürelerimiz uzadı ve uykusunu alıncada uyanık kaldığı sürede kendi başına dahi kalsa mutlu huzurlu oyalanıyor, bunları emziğin ne büyük fayda sağladığını gördüğüm için yazdım emziğe alıştırmanızı tavsiye ederim ama denemeleri ağlarken değil, sakin zamanında yapmakta fayda var:) aciizane tecrübem...yavrular ve anneleri Allah a emanet.
Emzigi ben de sakinlestirmek icin veriyorum. Ama uyunca emzik dusunce uyaniyor.
en az 3 - 5 tane bebek büyütmeyenlerin bebek kitabı yazmalarının yasaklanmasını istiyorum
oturdukları yerden ahkam kesiyorlar
şu şöyle olmalı
bu böyle olmalı
kolaysa gelin yapın bakalım
çok sinirliyim kızlar çok
Alicam ben bir kitap, okuycam bakalim.

Eki Görüntüle 705595
Kızlar dün bu yastığı aldığımı yazmıştım öğlen kızım çok rahat etmişti ama gece hiç memnun kalmadım ben kızım sürekli aşağı kaydı tavsiye etmiştim ama uyarmak istedim almayın :KK45:

bebeklerimin ilk oyuncaklarını aldık dün
çıngırak
renkli ve sesli olunca çok ilgilerini çekti
sabah 5 ile 6 arası oynadık kuzularımla
acayip gülücükler atılar annelerin:nazar::nazar::nazar:

Canım ben de müzikli dönencelerden aldım ve harika bir şey, hem bebekleri uyarıyor gelişim açısından (onunla konuşup yakalamaya çalışıyor) hem de anneye resmen dinlenme molası oluyor. Dün hiç bıkmadan yarım saatten fazla onunla oynadı. Senin ikizler için bire bir bence, belki biraz nefes aldırır sana :KK66:

günaydın anneler ve kuzucuklar :KK16:
ya bebeğinin saçında konak sorunu olan anneler, nasıl geçirdiniz?
sık banyo diyolar, yaptırıyorum. yarım saat önce zeytinyağı sürüyorum. yok.. geçmiyo konaklar :KK43:

Arkalaslar bgn sutum cok azaldi.hemen humana still tee aldim.kullanan var mi.baska ne önerirsiniz bildigim yöntemleri denedim ama hala bombos göğüslerim.stres yaptım.
Dikkat ettim de süt sağıp bırakmama gerektiğinde hep sol göğsümü sağmışım.Solgöğsüm sağ tarafa nazaran sağsam da sağmasam da hep daha sert ve dolu. Sağmak ve göğsü tamamen boşaltmak süt üretimini tetikliyor. Bir de süt sağmayı deneyin. Asla stres yapmayın. Annem gittiğinde çok üzülmüştüm, göğüslerim pörsük pörsük olup sönmüştü.

Bir arkadaş maydonoz yediğini söylemiş süt artımı için. Ben maydonozun süt üretimini azalttığını duymştum. Hangisi doğru bilmem.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar bende uyku düzeniyle ilgili şunu paylaşmak istedim benim oğlumda 60 günlük oldu,gece uykuları 2 3 saattte bir memede uyuma halindeydi ama gündüz uykularımız çok dünensizdi ve 15 dak 30 dak kısa kısaydı. 50 günlükken emziğe alıştırdık elh.şimdi Gündüz yada gece karnı tok, altı kuruysa emZikle kendi yatağında uykuya dalıyor bazende kucağımızda emzikle dalıyor ve en önemlisi emzikle uyku sürelerimiz uzadı ve uykusunu alıncada uyanık kaldığı sürede kendi başına dahi kalsa mutlu huzurlu oyalanıyor, bunları emziğin ne büyük fayda sağladığını gördüğüm için yazdım emziğe alıştırmanızı tavsiye ederim ama denemeleri ağlarken değil, sakin zamanında yapmakta fayda var:) aciizane tecrübem...yavrular ve anneleri Allah a emanet.

Ah ah. Emziğe alıştıramadım gitti. Belki de biz çok sabırsızız, hemen pes ediyoruz.

Bebeği hastaneye yatacak olana arkadaşa da acil şifalar diliyorum. İnşallah tez vakitte iyileşir.

Kabızlık durumuna gelince bebeğim kabız olunca bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Ertesi gün yapıyor kakasını. Yapası geldiğinden midir, yağ mı fayda ediyor bilmiyorum.

Önce Colica kullanmıştım sonra Metsil'e geçtik, şimdi Biogaiga. Bakalım hayrolsun.

Akşamları 6-10 bazen 4-12 koliklerimiz başlıyor. Masaj yapmalar, karnına havlular koymalar, nane-kimyon vermeler neler neler. Fayda etmiyor.Pilim bitiyor, tükeniyorum. Bebeğim de güçsüz düşüyor, o da dalıyor uykuya. Geçen sefer 4'de başladı 1'e kadar ağladı, bağırdı, feryat figan etti. Ara ara sakinleşip yine çığırından çıktı. O kadar geriliyoruz ki anlatamam. 1.30 gibi bebiş de uyumuş ben de sızmışım. Taa sabahın altısına kadar. Rüyamda eşime gaz ilacı siparişi veriyordum :) Bir de birinin çocuğuna 2 ay 3,5 milyar karşılığı bakacakmışım :)

Oğluşuuum, çabuk büyü, yoksa annenin gidişatı gidişat değil :KK66:

Bilseydim ondan alirdim tuh neyse artik bi dahakine alirim cok tesekkur ederim cnm sen mamayi takviye mi veriyosun

Evet canim sütüm cok azaldi gündüz 1 kere gece 1 kere veriyorum bazen gündüz 2 oluyo dr gidince cok gazli mamanizi degistirin demisti hakikaten o ara kakasinida 3 gunde yapmaya baslamisti bu mamaya gecince düzeldi artik günde 1 yada 2 kere yapiyo

yaa kızlar bişi sorucam şimdi benim 25 mayısta doğum raporum bitiyor işe başlıcam tekrar gerekli raporları muhasebecimize vermiştim özel sektörde ssklı çalışanım 25 mayısta biticek olan rapot-ru muhasebeci bittiği gün bildirices dedi.bu durumda benimde sgkya gidip başvuru yapmam gerekiyormu? gerekiyorsa raporum bir-tmeden mi bittikten sonramı başvuru yapıcam? birde başvuru sırasında verilmesi gereken evraklar neler? bir bilen varsa beni aydınlatabilirmi acaba...internette herkes kafasına göre yazmış aklım karıştı:S

Canim sen simdi hamileyken dogum raporunu nerden aldiysan rapor bitince yada bitime yakin oraya gidip isbasi kagidi alcaksin onu muhasebeye ver sonra sana rapor alirken verdikleri kagitlarla bide cocugun dogum raporuyla sgkya gidip basvuruyosun onlar isbasi yaptigini bilgisayarda görüyolar 10 gün sonrada ziraat bankasindan aliyosun dogum parasini

Dikkat ettim de süt sağıp bırakmama gerektiğinde hep sol göğsümü sağmışım.Solgöğsüm sağ tarafa nazaran sağsam da sağmasam da hep daha sert ve dolu. Sağmak ve göğsü tamamen boşaltmak süt üretimini tetikliyor. Bir de süt sağmayı deneyin. Asla stres yapmayın. Annem gittiğinde çok üzülmüştüm, göğüslerim pörsük pörsük olup sönmüştü.

Bir arkadaş maydonoz yediğini söylemiş süt artımı için. Ben maydonozun süt üretimini azalttığını duymştum. Hangisi doğru bilmem.

Ah ah. Emziğe alıştıramadım gitti. Belki de biz çok sabırsızız, hemen pes ediyoruz.

Bebeği hastaneye yatacak olana arkadaşa da acil şifalar diliyorum. İnşallah tez vakitte iyileşir.

Kabızlık durumuna gelince bebeğim kabız olunca bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Ertesi gün yapıyor kakasını. Yapası geldiğinden midir, yağ mı fayda ediyor bilmiyorum.

Önce Colica kullanmıştım sonra Metsil'e geçtik, şimdi Biogaiga. Bakalım hayrolsun.

Akşamları 6-10 bazen 4-12 koliklerimiz başlıyor. Masaj yapmalar, karnına havlular koymalar, nane-kimyon vermeler neler neler. Fayda etmiyor.Pilim bitiyor, tükeniyorum. Bebeğim de güçsüz düşüyor, o da dalıyor uykuya. Geçen sefer 4'de başladı 1'e kadar ağladı, bağırdı, feryat figan etti. Ara ara sakinleşip yine çığırından çıktı. O kadar geriliyoruz ki anlatamam. 1.30 gibi bebiş de uyumuş ben de sızmışım. Taa sabahın altısına kadar. Rüyamda eşime gaz ilacı siparişi veriyordum :) Bir de birinin çocuğuna 2 ay 3,5 milyar karşılığı bakacakmışım :)

Oğluşuuum, çabuk büyü, yoksa annenin gidişatı gidişat değil :KK66:

Cok güldüm rüyana düsün artik nasil bi psikolojiyse bizimki :) insan nasil yatarsa onlar giriyo rüyasina

X