inşallah ateş yapmaz da kolay atlatırsınız aşıyı. kızımda yapmadı çok şükür. ben doğduğundan beri aptamil 1 veriyorum mama, sütüm o kadar az ki nerdeyse sadece mamayla besleniyor.
canım bizim kız hiç sallanmadı doğduğundan beri, sallayınca garipsiyor artık, kocaman açıyor gözlerini ne oluyor diye:) ilk zamanlar annem beşiğine yatırıp salladı bikaç kez, sanırım midesi bulandı, hep kustu sallanınca. bizde bidaha sallamadık ne beşikte ne ayakta. bizimki omzumuzda gaz çıkarma pozisyonunda uyuyor. karnını doyurunca gazını çıkarmak için omzuma koyuyorum, sırtını pışpışlarken bakıyorum uyumuş, bi 15dk felan dalmasını bekleyip yatırıyorum yerine.
dün gecede mamayı fazla kaçırdı, bayağı bir kustu, kusunca tabi mide boşaldı tekrar mama istemeye başladı. mamasını yedirdim, saat 2 oldu, baktım hala mama aranıyor, yine kusucak diye vermeyip yerine yatırdım, ışığıda kapadım. ağlarsa alırım dedim, kendi kendine bayağı bir oyalandı, sinirlenip hızlı hızlı nefes alıyor felan ama sonra kendiliğinden uyuyup kaldı:) bundan sonra karnını doyurunca ışığı kapatıp yatırıcam bakalım, inşallah öylede uyur.