2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya aslında ben de hem yemek istiyorum neden se yemeye de korkuyorum şu hurmayı :KK56::18: ben yersem yersem 1 adet yerim kesin :KK53: şifa olsun sana tatlım :KK54:

sagol canim.canim zaten sezeryan dusunuyorsan.bence birde bunun stresine girmeye degmez.:KK34::KK34::KK34:insanin kalbi bazen bazi seylere rahat etmiyor:KK54::KK54:

kizlar benim aklima kalbime yatan tek isim simdilik REYYAN.kaynanamlar begenmiycek kesin.bu tip isimleri begenmiyorlar.dogum sirasinda burda olacaklar.esime soyledim sizinlere soylesen kiz olursa bu ismi istiyoruz diye.oda simdi degil bebek dogunca soyleriz.o isi bana birak diyor.insallah tavir yapmazlar:26::26:
ayy uff sinir oluyorumm karışanlara hel de isim konusuysa :KK47::KK47::KK47: eşine güven canım o halleder inşallah hem kim etti gelin etti olmasın :KK34::KK15::KK16::KK16::KK16::KK16: inşallah içinize sinerek koyarsınız Reyyan ismi gerçekten güzel :KK28::nazar::KK31:

aynen aynen :) bı kez dedımkı galıba sancım var benı yerımden devındırtmedı ne olur ne olmaz dıee cok cok panık benım koca. kayınvalıdem panık atak hastası kendı annem strese dayaamayan bırı kocam zaten benden heyecanlı dıyorum bazen hıc bırınıze haber vermeden doguma gıdeyım dıye :)

buna cok gulsum:KK9::KK9::KK9::KK9:ben kizimda annemlere haber varmemisdim.dogumdan sonra aradim soyledim.zaten qurbetteyiz:KK14::KK14::KK14:

ayy uff sinir oluyorumm karışanlara hel de isim konusuysa :KK47::KK47::KK47: eşine güven canım o halleder inşallah hem kim etti gelin etti olmasın :KK34::KK15::KK16::KK16::KK16::KK16: inşallah içinize sinerek koyarsınız Reyyan ismi gerçekten güzel :KK28::nazar::KK31:

insallah canim.:KK16::KK16::KK16:biran onc:KK16: vakit gecsin istiyorum artik.beklemek cok zor.:KK55::KK55::KK55::KK55:hemde 30 haftayi gectinmi iyice zor

sagol canim.canim zaten sezeryan dusunuyorsan.bence birde bunun stresine girmeye degmez.:KK34::KK34::KK34:insanin kalbi bazen bazi seylere rahat etmiyor:KK54::KK54:
evet canım sezeryan olacağım kısmetse :KK28: :KK31: evet haklısın ikilemde kalabiliyoruz zaman-zaman :KK16:

buna cok gulsum:KK9::KK9::KK9::KK9:ben kizimda annemlere haber varmemisdim.dogumdan sonra aradim soyledim.zaten qurbetteyiz:KK14::KK14::KK14:
ahh tatlımm gurbetlik zordur ama bak şimdi bissürü teyzeleri oldu evlatlarının seninde kızkardeşleri :KK19::KK16: hepimiz yürekten aminlerle duacınız tatlım üzme lütfen kendini :KK19::KK19::KK19::KK19:

bende bildireyim bari doğum ücretini :KK3: ben Kayseri deyim kontrollerimi devam ettiğim ve de doğum düşündüğüm özel hastanede :KK28: mesai saatiyse eğer 400 tl mesai dışı saat se 500 tl hem normal hem sezeryan fiyatları aynı :2: dr. muayene ücreti ise 35 tl nst için extra ödeme yok :KK31: darısı başınıza

Guzelmis. Biz kaziklaniyoruz burda.
:44:
sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedi :KK34:

Benim hala sancim var. yatinca basliyor.

kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştim :KK39: :KK28: acaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:

Ben dun 5 tane yemistim. Sabah sancim yok yatinca basliyor.

bende o anda çok güldüm:KK9: dıyorumkı eger yalancı sancıysa hareket ettıgım zzaman gecıcek, olsun dahada artarsa hareket edersın.. ondan sonra da bı kac defa kandırdı bızı melegım hıc bahsetmedım kocişe benden fazla heyecan yapıyor

evet canım sezeryan olacağım kısmetse :KK28: :KK31: evet haklısın ikilemde kalabiliyoruz zaman-zaman :KK16:

ahh tatlımm gurbetlik zordur ama bak şimdi bissürü teyzeleri oldu evlatlarının seninde kızkardeşleri :KK19::KK16: hepimiz yürekten aminlerle duacınız tatlım üzme lütfen kendini :KK19::KK19::KK19::KK19:

iyiki varsiniz canim.:KK16::KK16:gercekten basindan beri cok destek oldunuz.ben hastanedeyken hep yanimda hiss ettim sizi.:KK48::KK48:

Guzelmis. Biz kaziklaniyoruz burda.
:44:

Benim hala sancim var. yatinca basliyor.

Ben dun 5 tane yemistim. Sabah sancim yok yatinca basliyor.
evet ya sizler bayağı yüksek fiyat ödüyormuşsunuz ben okuyunca çok üzüldüm sizlere :KK5: neyse az kaldı keselerinize bereket :KK19: senin sancın nerende oluyor tatlım :KK28: ya bende şimdi kasığımda var ya aslında gün içinde hep bi yerlerim ağrıyor ama az önceki bahsettiğim oldukça farklı bi ağrı olunca korktum bi an için :18:

bende o anda çok güldüm:KK9: dıyorumkı eger yalancı sancıysa hareket ettıgım zzaman gecıcek, olsun dahada artarsa hareket edersın.. ondan sonra da bı kac defa kandırdı bızı melegım hıc bahsetmedım kocişe benden fazla heyecan yapıyor

cok komikler gercekten.benim kocis dogumuma girmisti.benim yerime o dogurmusdu zavallim.:KK9::KK9::KK9::KK9:annem diyorki damat ne zaman getireceksin torunlarimi bana.buda diyor once doguralim geliriz insallah.:KK53::KK53::KK53::KK53:

heykel gibi kalmanı sağlayacak eşin sancın geldiğinde :KK30::KK9:

iyiki varsiniz canim.:KK16::KK16:gercekten basindan beri cok destek oldunuz.ben hastanedeyken hep yanimda hiss ettim sizi.:KK48::KK48:
canım benim her zaman birbirimize hep destek-tam destek :KK15::13::KK19::KK19: bol bol dualarla gücümüze güç katıyoruz her daim burası çok huuzr veriyor hepimizin enerjisi toplaşınca :KK9::KK48::KK54:

Esim normalde uyurken uzaklasir arkasini doner yatar. Simdi de dibime kadar geldi uykusunda. Bir kere uyardim, simdi de kiyamiyorum ama bunaldim yani.:KK5:

bende vakti geciremeyenlerdenm yaa :) sankı yıllardır hamıleyiimm :)
yok beeee :KK49: her yaşın ayrı güzelliği vardır misali bence her haftamız ayrı güzel ayrı tecrübe bilgi sahibi oluyoruz :KK49::nazar::KK15::KK16::KK16::KK16: bak dikkat et çabucakkk geçiyoooo :KK76:

cok komikler gercekten.benim kocis dogumuma girmisti.benim yerime o dogurmusdu zavallim.:KK9::KK9::KK9::KK9:annem diyorki damat ne zaman getireceksin torunlarimi bana.buda diyor once doguralim geliriz insallah.:KK53::KK53::KK53::KK53:
koptum bunaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Esim normalde uyurken uzaklasir arkasini doner yatar. Simdi de dibime kadar geldi uykusunda. Bir kere uyardim, simdi de kiyamiyorum ama bunaldim yani.:KK5:
ateş basıyor zaten vücut ısıları da eklenince hamam mübarek bende dayanamıyorum eşim de ateşlendiğimi bildiği için uzak yatıyor sağolsun :KK16: eşine uykusunda seslensen belki beyni uyanıktır az kay öteyeee de :KK52::KK76::KK15::KK16::KK16::KK16:

heykel gibi kalmanı sağlayacak eşin sancın geldiğinde :KK30::KK9:

durum onu gösterıyor :))

( kocısım de benımle beraber kılo almaya basladı bunu farkedenlere de benım bahanemı kullanıyor :))bizimde kilo konusu acılınca hamileyiz biz dogumdan sonra vericez dioo

kızlar sanırım benim oğlum kafasında kaburgalarımın iziyle dünyaya gelecek
kafasından artık kaburgam ağrıyor yaaaaaaaa

Herkese iyi geceler canlar
Ebah canım ileri halletmişsiniz sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğine

Porselen bebek sen de sağlıcakla ve huzurla kavuşursun inşallah bebeğine

Adanammmm odaya bayıldıııkkkkkk . .( ama biraz büyük kızzzz ). Bi de kıyafet az diyodun
Daha ne olacak tatlım ... Daha bebek görmeye gelecek bir sürüüüü

waowwww ben bu odayaaa bayıldımm hayallerimin odasıııı :KK53:

değişelim miii odalarımızzzı nolur nolurrr :KK52::KK52:

Ay senin şu tepkilerine bayılıyorum :KK9:

kızlar bugun markette depend ultra emici kilot inceledim. acaba hastaneye giderken ondan mı alsak. belki orkid yerine onunla daha rahat ederiz. sitesinde ücretsiz numune gönderme linki var. ben doldurdum. bakalım güzelse alınabilir.

Evet ben de onu diyorum. Özellikle kanama yoğun olursa iyi olur

Kullan at külot da neyin nesi canım bi liraya al penye kilot sonra at. Kullan at külottan bile ucuz

selam canlar, nasılsınız?

Bir de kötü, negatif haberleri paylaşmayalım kızlar. Bu haftalarda daha cok morale ihtiyacımız var. Hayatta elbet olumsuzluklar var ama su an bu gebelik hallerinde, bu tarz bebekler ile ilgili olumsuz haberler psikolojimizi 10 kat fazla etkiler, hiç gerek yok daha fazla stres olmaya, değil mi?:KK34::KK34:

Evet canım katılıyorum
Favorim Çinli kadın hedefim de onun gibi doğurmak var pıt diye çıkar inşallah oğlum :KK55:

arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm :KK43:

Onlar hep değişik değişik şe onlara takma kafanı

ya kizlar hani yatak icin sunger pamuk muhabbeti varya...benim annem yatak yorgani kendi yapti yunden... yün olmaz mi yani?

Yün olur canım niye olmasın
Benim de yastık yün yorgan hemen örtülmezmiş annem öyle dedi bana
Yastık da çeyizime koyduydu annem bebe yastığı yün iki tane
Onlar var

canım benim de yorgan ve yastık yün
niye alerji yapsın ki
tenine temas etmeyecek ki zaten
bir de yün zaten çok sağlıklıdır

yaaaaaa arkadaşlar biz biraz abartıyoruz
ayyyyy biz kim bilir nerelerde yattık
eskiden bunlar mı vardı değil mi?
abartmamak lazım sanki fazla

Lafı ağzımdan aldın tatlım

durum onu gösterıyor :))

( kocısım de benımle beraber kılo almaya basladı bunu farkedenlere de benım bahanemı kullanıyor :))bizimde kilo konusu acılınca hamileyiz biz dogumdan sonra vericez dioo
:KK9::KK9::KK9::KK9: benim eşimde göbişlidir :KK9: diyor ki bende ikiz doğuracağım bekle :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar sanırım benim oğlum kafasında kaburgalarımın iziyle dünyaya gelecek
kafasından artık kaburgam ağrıyor yaaaaaaaa
ahh canım benimm kolaymı 2 bebiş :KK5: ağrıların hepimizinkinin 2 katı :KK30:

X