SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?
her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.
Haftasonu randevuuz vardı dr umuzla, en iyi randevumuzda buydu sanırım.bebeğimizin boyu kilosu tam haftasoyla uyumlu gidiyor, 2000 gr ve 43 cm.dr benim göründe çok iyi gördüm seni, çantayıda önüne alınca hiç hamile olduğun belli değil yüzünde şişmemiş haöile gibi değildin dedi, kilon çok iyi filan.ama alıyorum çok dedim.ben sana çok aldın dedim önceki seferlerde çünkü eğer normalsin iyisin deseydim yemeyi abartır bu kilonun üzerine çok çok fazlasını katardın şuan gayet iyisin verdiğim aralıkla doğuma gireceğini düşünüyroum boyunda uzun kurtarıyosun filan dedi, tartıldım geçen ayla bu ay arası 700 gr vardı :)) bu kez tam doğru ölçtü geçen ay evden çıkış halimin 1,5 kilo fazlasını ölçmüştü.oğlumuz babasının küçük versiyonu olmuş :) yanakları tombik tombik :)) nst ye bağlandım ilkkez ve sancı çıkmadı çok iyi dedi, 3 hafta sonra randevumuz var.sonra 10 gün sonra yine gitcem ve doğum tarihimiz belli olcak eşime 5 marttan itibaren buralarda ol demiş.şükür güzel haberlerle geldik.