2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar nst demişken bşey sorcam size.medicalparka gidiyorum ben 87 tl muayne ücreti veriyorum ayrıca nst içinde 30 tl aldılar.ve nstye nekadar girersen herseferinde alacaklarmı.hergünde girsen yani.sizin hast öylemi.ne kadar veriyorsunuz
ben türkiye hastanesine gidiyorum kontrol 62 tl nst 25 tl canım

geldik dr dan. ayyy içim rahatladı valla. ilk baştan beri neden bu dr a gitmemişiz dedim. adam çok iyiydi. baya inceledi. daha önce başka hastaneye gidiyoduk memnun kalmadık artık dedik olsun olur öyle şeyler dedi :KK9: durumu iyiymiş bebişin rahatı da yerindeymiş suyu da normale dönmüş. ayın 20 si gibi yaparız ameliyatı dedi :) haftaya salı çağırdı tekrar gidicez
sen sezeryanmı olacaksın canım nasıl öle gün verdi?

SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?

her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.

Haftasonu randevuuz vardı dr umuzla, en iyi randevumuzda buydu sanırım.bebeğimizin boyu kilosu tam haftasoyla uyumlu gidiyor, 2000 gr ve 43 cm.dr benim göründe çok iyi gördüm seni, çantayıda önüne alınca hiç hamile olduğun belli değil yüzünde şişmemiş haöile gibi değildin dedi, kilon çok iyi filan.ama alıyorum çok dedim.ben sana çok aldın dedim önceki seferlerde çünkü eğer normalsin iyisin deseydim yemeyi abartır bu kilonun üzerine çok çok fazlasını katardın şuan gayet iyisin verdiğim aralıkla doğuma gireceğini düşünüyroum boyunda uzun kurtarıyosun filan dedi, tartıldım geçen ayla bu ay arası 700 gr vardı :)) bu kez tam doğru ölçtü geçen ay evden çıkış halimin 1,5 kilo fazlasını ölçmüştü.oğlumuz babasının küçük versiyonu olmuş :) yanakları tombik tombik :)) nst ye bağlandım ilkkez ve sancı çıkmadı çok iyi dedi, 3 hafta sonra randevumuz var.sonra 10 gün sonra yine gitcem ve doğum tarihimiz belli olcak eşime 5 marttan itibaren buralarda ol demiş.şükür güzel haberlerle geldik.

maşallah meriçine cnm. :nazar: hep böyle güzel haberlerini alırsın inşallah :)

kızlar 35 haftada muayeneye gidenler var aranızda. nts den bahsetmişsiniz. ama çatı muayenesi olan yok sanıırm. doktorunuz ne zaman yapacağı ile ilgili bişey dedi mi?
ben de 35te gideceğim muayeneye. sadece ntsye mi gireceğim?

bir de ben bu aralar neredeyse her gün bir bardak cola içmeye başladım :KK17: bişey olur mu acaba:44: canım .çok istiyo tutamıyorum kendimi

benim doktorum rahim ve çatıya 38.haftada bakarız dedi sonsy'cim..
34.haftada nst ye gitmeye başladım..
bide kola içmiyorum pek.asitli içecekleri doktorumda pek tüketme dedi en başından beri.zaten kolaylada aram yok..soda içiyorum genelde :)

Kızlar nst demişken bşey sorcam size.medicalparka gidiyorum ben 87 tl muayne ücreti veriyorum ayrıca nst içinde 30 tl aldılar.ve nstye nekadar girersen herseferinde alacaklarmı.hergünde girsen yani.sizin hast öylemi.ne kadar veriyorsunuz

cnm benimkide özel hastane.fiyatı 20 tl nst'nin.sık girmiyorum ben ama.
şimdilik 2 haftada bir..

canlar ben geldim iyi haberler getirdim :) doktorumuz tebrik etti beni ne yaptınsa faydası olmuş suyumuz yükselmiş biraz. Bu sefer niyese başından atmak ister gibi bi hali vardı ama iyi haberler alınca çokda umursamadm. Kocisim şehir dışında olduğu için kayınpederim kayinvalidemle gittim dönüşte hadi sana doğum hediyesi alalım dediler takı takmayı çok sevmememe ragmen elmas yüzük beğendi kayinvalidem deneyince Bende bayıldım tabi biraz pahalı oldu ama torunlarına değermis öyle dediler. Süper bi keyifle eve döndüm bide kocacm gelseydi artıkk. Benden haberler böyle şimdi geçmişe bakayım biraz neler kaynamis:)

maşallah size :nazar: herşeyin güzel gidiyor olmasına sevindim.. :)

geldik dr dan. ayyy içim rahatladı valla. ilk baştan beri neden bu dr a gitmemişiz dedim. adam çok iyiydi. baya inceledi. daha önce başka hastaneye gidiyoduk memnun kalmadık artık dedik olsun olur öyle şeyler dedi :KK9: durumu iyiymiş bebişin rahatı da yerindeymiş suyu da normale dönmüş. ayın 20 si gibi yaparız ameliyatı dedi :) haftaya salı çağırdı tekrar gidicez

sevindim senin adına cnm.içine sindiyse ne mutlu...aynı 20'sinede pek bişi kalmadı.hayırlısı olsun inşallahh :)

SANADA BAY YANAK BEBİŞİNEDE MAŞALLAH.:nazar::nazar:KENDİ İÇİN OLMASA DABÖYLE GÜZEL HABERLER ALINCA İNŞ MUTLU OLUYOR.NE GÜZEL SENİN KOCİŞ DÜŞÜNCELİ BİRİ YEMEK FALAN.BENDE Bİ KOCİŞLE Bİ SİNEMAMI YAPSAM NE YAPSAM KISKANDIM ŞİMDİ:)) ONUN DÜŞÜNECEĞİ YOK BEN YÖNLENDİREYİM BARİ

tşk ederim cnm..bende sizlerden güzel haberler alınca seviniyorum.hepimiz ne hayallerle yaşıyoruz şu dönemde..
hepimiz kucaklıyalım kuzucukları sağ salim... :) hep beraber gün sayıyoruz sonuçta...az kaldı vallaa :)

evet cnm aman nazar değmesin düşüncelidir eşim..bide bizde gurbetteyiz.ailelerden uzaktayız diye belkide bizde çok bağlıyız...
allah hepimizi sıcacık yuvalarımızda mutlu etsin ailemizde...
haklısın sende valla eşine çıtlat biraz başbaşa bişiler yapıp kafa dağıtın tavsiye ederim :))

Son düzenleme:
Merhaba anneler
Benim bi sorum var 33.haftadayım 3 gündür ağrım var. Yeri nasıl tarif etsem bilemedim. tam iç çamaşırımın bacaklarımla birleştiği yerde iki yanda ağrı var yürürken sanki çok spor yapmışım ve hamlamışım gibi. Ne yapsam doktora gitsem mi? Bunu yaşayan var mı?

ben türkiye hastanesine gidiyorum kontrol 62 tl nst 25 tl canım

sen sezeryanmı olacaksın canım nasıl öle gün verdi?

evet canım sezeryan benim 2. gebeliğim. ilki sezeryan olunca bu da mecbur sezeryan

Merhaba anneler
Benim bi sorum var 33.haftadayım 3 gündür ağrım var. Yeri nasıl tarif etsem bilemedim. tam iç çamaşırımın bacaklarımla birleştiği yerde iki yanda ağrı var yürürken sanki çok spor yapmışım ve hamlamışım gibi. Ne yapsam doktora gitsem mi? Bunu yaşayan var mı?

hiç bilmiyorum bi görüş istersen dr unla garip biyerdeymiş. çok ayakta durdun da o yüzden mi ağrın var acaba?

Çalışmıuorum ama evde çok hareketliyim bilmiyorumm. Yarın doktor komtrolüm var ama şimdi evham yaptım gitsem mi acaba hemen

bende çok hareketliyim.ve benimde bacaklarımda ağrı oluyor genelde..bebek ağırlaştıkça bunlar normal demişti doktorum..
düzenli yürüyen biri olduğum için ondandır diye düşündüm bende.daha çabuk yoruluyor vücut son aylarda
ama senin için rahat etsin doktoruna sor biran önce..önemli birşey değildir inşallah..

Son düzenleme:
Merhaba anneler

Benim de oluyor ayni anlattigin gibi hamlamis gibi oluyor. Yeri tam orasi degil ama. Ve ozel bolgemde buyume var.

Çalışmıuorum ama evde çok hareketliyim bilmiyorumm. Yarın doktor komtrolüm var ama şimdi evham yaptım gitsem mi acaba hemen

bende de oluyor o agrıdan cok korkma bence o catı kemiği ağrısı catı kemiklerinin genişlemesinden dolayı oluyor internettende bakabilirsin çatı kemiği agrısı diye sanırım tam tarif ettiğin şeyi anlatıyor... yarın doktoruna sorarsın genede

ben hıç nts ye gırmedım nasıl bısey nasıl bakılıyor? doktor mu uygun gördugunde buna karar verıyor acaba

benim bacak ve karın kasılmalarım oluyor dediğimde doktorum nst ye girmemi istedi 34.haftamdaydım
ama doktora göre değişiyormuş.kimileri son haftalarda nst ye gönderiyor..istersen sor doktoruna nezaman nst isticek senden.

Son düzenleme:
bu günlerin tadını çıkar tatlım doğduktan sonra hastalığıydı gazıydı gece ağlamalarıydı uğraşırken acaba karnıma geri mi soksam dedeiğin zamanlar olucak :KK9:

2. anneliğini yaşıyacak biri olarak seni ciddiye alıyorum doğurmamaya karar verdim :KK9:

benim bacak ve karın kasılmalarım oluyor dediğimde doktorum nst ye girmemi istedi 34.haftamdayım
ama doktora göre değişiyormuş.kimileri son haftalarda nst ye gönderiyor..istersen sor doktoruna nezaman nst isticek senden.

anladım canım belki ultrasonda bebgın durumuna göre asagı inme durumuna göre bakıyordur anlamadım,hastanedevdegıl özel doktor bide....peki rahim acıklığını ölçüyormu bende onada bakmadı hiç, bazıları bakıyormuş galiba kontrollerde

anladım canım belki ultrasonda bebgın durumuna göre asagı inme durumuna göre bakıyordur anlamadım,hastanedevdegıl özel doktor bide....peki rahim acıklığını ölçüyormu bende onada bakmadı hiç, bazıları bakıyormuş galiba kontrollerde

benim bebeğim 30.haftada başaşağı dönmüştü.kasılmalarımda olunca nolur nolmaz diye istedi nst.rahim açıklığını ölçmedi bendede.
bugün sordum kontrolüm vardı.. 38.haftada bakıcaz rahim kaç cm açılmış dedi..

canım portakal suyu, pekmez çok kilo aldırıyomuş bebeğe.sola yatmakta kan akışını artırdığı için beslenmesini hızlandırıyomuş ve birde elevit sanırım.

canım bende dr a sordum sağdamı başı diye yok aşağıda ama sağdan en net görüntüyü alıyorum dedi, ve bende hem sağ hem soldan hareketlerini hissediyroum.tahmini kollarını 2 yana açıyodur ondan hissediyorumdur diye düşündüm.

k.valide işte illa bi yerde belli edecekler :)) güle güle kullan canım.[/QUOTE
Tesekkur ederim cnm

benim bebeğim 30.haftada başaşağı dönmüştü.kasılmalarımda olunca nolur nolmaz diye istedi nst.rahim açıklığını ölçmedi bendede.
bugün sordum kontrolüm vardı.. 38.haftada bakıcaz rahim kaç cm açılmış dedi..

anladım banada hıç bakmadı ben kasılma falan dmeyınce herhalde... bu kasılmalar nasıl oluyor onuda bılmıyorum kı arada bı olmuyo sanki ama bebegın hareketiylemı karıstırıyorum anlamadım.. acı agrı tarzında uzun süren bişeymi?

anladım banada hıç bakmadı ben kasılma falan dmeyınce herhalde... bu kasılmalar nasıl oluyor onuda bılmıyorum kı arada bı olmuyo sanki ama bebegın hareketiylemı karıstırıyorum anlamadım.. acı agrı tarzında uzun süren bişeymi?

ya benim hala devam ediyor kasılmalarım ama nst de önemli bişi çıkmadı..
karnım taş gibi oluyor hareket edemiyorum bir kaç dakika sorna yavaş yavaş normale dönüyor..
ağrı olmuyordu ama son bir iki gündür hafiften ağrılarda başladı.adet sancısı gibi bi ağrı.yalancı sancılarmış bunlar.. :)

Merhaba anneler

Aynı ağrı bendede var 30.haftamdan beri.tam dedipin yerde sanki morarmış gibi dokunuyorum acımıyor ama az bi kendimi yorayım ağrısından duramıyorum oranın.bide sabahları yataktan kalkerken çok acıyor.doktora sordum ödem yapmştır dedi.ama pek içime sinmedi sorarsan doktoruna benide aydınlatısan sevinirim.

hu huuu gececi annişlerrr napisinizzz ben bugün gündüz uykusu yaptım kocişte yok annemlerde sabahlıcam herhalde yahu

2. anneliğini yaşıyacak biri olarak seni ciddiye alıyorum doğurmamaya karar verdim :KK9:

hehehe boşver doğurma ilk başta gaz sancısı sonra konuştu yok efendim tuvalet öğrendi yok düştü kalktı kreşe okula başladı 2 yaş sendromu 4 yaş sendromu yok efendim ergenliği ohoooo liste uzayıp gidiyo bırak içinde kalsın ergenlikten sonra çıkarırsın en iyisi o zaman sanırım :KK9: :KK9: :KK9:

Kizlar shakira nin bebegini gordunuz mu? Cok tatli :21:

shakira? ben tanımıyorum heralde. nerde fotolar?

X