2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
doktor plesanta rahime çok yakın dedi sezeryan olur böyle giderse dedi...heyecanlandım sezeryan olursa 2 hafta falan önce gelecek demektir değil mi? kızıma kavuşmak istyrm hayal gibi kızlar 8 aydır içimizde bir canlı var ama göremyrz.. beklemek çok zormuş. kızlar ben heyecanlıyım sağlıklı bir şeklde bebişimizi elimize alalım inşallah=)

doktor plesanta rahime çok yakın dedi sezeryan olur böyle giderse dedi...heyecanlandım sezeryan olursa 2 hafta falan önce gelecek demektir değil mi? kızıma kavuşmak istyrm hayal gibi kızlar 8 aydır içimizde bir canlı var ama göremyrz.. beklemek çok zormuş. kızlar ben heyecanlıyım sağlıklı bir şeklde bebişimizi elimize alalım inşallah=)
eğer sezeryanla olursa 6 haftan kaldı tatlım:KK52:

Son düzenleme:

Canım herşey yolunda giderse. Planlı sezeryan muh.doğ.tr. den 10 gün önce oluyor genelde

günaydınlar hamişlerrrr

forumu açınca gördüm altımdaki çizelgede bebiş alltta duruyo kafası..benim velet hala tepelerde...göğüs kafesime kafasını sokmakla meşgul...gülsem mi ağlasam mı bilemedim...:KK31::KK31:

bebişim çok tekmeliyo oturunca sıkıştı heralde ben biraz uzancam kızlar size bol sohbetler:KK34:

herkese kocaman günaydınnnnnnnn
cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallhhhhhhhhhh
( amin )

şulecim ben de m. ali birandın ölümünden çok etkilendim, severdim ben kendisini
sabaha kadar onu gördüm rüyamda, onunla uğraştım
allah rahmet eylesin

günaydııııııııııınnnnnnnnnn kızlarrrr tüm gece uyuyamadık biz yaaa imdide uyku tutmuo zombi gibi olcam artık ya kaz zamndır 2 saatlik uykularla duruyorum bide bol bol uyuyun dıolar uyuyamıyoruz ki yaaa :KK43:( lolo canım bak sıkıldın sancıklandın nolursun içini ferah tutmaya çalış lütfen erken gelmesin bebiş ozamn daha çok yıpranacaksınız Allah büyük bak daha sormadan etmeden ne sıkıntıya soktun kendını öle bişe olsa dokytor kontrol yaptırrdı canımsın yaaa ....

Selam hamişler
Bakalım pijamamızı beğenicekmisiniz?
Bunu sipariş etmiştim geldi çok şükür giyindim çok tatlı bişi almak isteyen olursa site güvenilir
Hayırlı geceler...

LOHUSA PİJAMA | Lohusa Sepeti

Canım merhaba ben senin geçmiş yazılarını okudum da ya hala Medipol Suna Hanıma mı gidiyorsun bende Medipoldeyim fakat kafama göre bir doktor bulamadım bana tavsiye edebileceğin birşeyler var mı ?

günaydııııııııııınnnnnnnnnn kızlarrrr tüm gece uyuyamadık biz yaaa imdide uyku tutmuo zombi gibi olcam artık ya kaz zamndır 2 saatlik uykularla duruyorum bide bol bol uyuyun dıolar uyuyamıyoruz ki yaaa :KK43:( lolo canım bak sıkıldın sancıklandın nolursun içini ferah tutmaya çalış lütfen erken gelmesin bebiş ozamn daha çok yıpranacaksınız Allah büyük bak daha sormadan etmeden ne sıkıntıya soktun kendını öle bişe olsa dokytor kontrol yaptırrdı canımsın yaaa ....

günaydın loloas bede dün gece hiç uyuyamadım ve şuan işyerindeyim halsiz ve perişan bi şekilde çalışmaya çalışıyorum.Bebeğim dün gece beni çok yordu.Karnımın içinde bi balık vardı adeta ordan oraya vurup durdu ama hiç önemi yok ben bütün bunlara razıyım yeterki sağlıklı olduğunu bileyim.

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı belki yaşayanınız yada bileniniz vardır. ben geçen hafta dr a gittim 28 hafta 1,420 gram dedi 1 hafta sonra tekrar gittim 31 32 haftalık 1,912 gram dedi ben adet tarihime göre 12 martta doğum olcaktı ama baştan beri 2 hafta gerideydim bugün de sağlık ocağında hemşireye sordum 28 haftalıktım 1 hafta içinde 31 32 nasıl olurum o da dedi ki belki kilo almışsınızdır bebekle birlikte tamamlamıştır geride kalan haftasını acaba doğru mu ya çok bunaldımmm

Bence haftasini tamamlamis, sorun edecek bir sey yok.

kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım

Gecmis olsun. Arkadaslarin da dedigi gibi internette yazan herseye inanmamak gerek.

Kızımın resmini buzdolabı süsü yaptım. Her gün öpüyorum onu
:KK54::KK54:
Eki Görüntüle 608611

Oooo resim ne kadar da buyukmus oyle. Cok tatli bir bebek masallah.

kızlar hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim
bu konuyu doktorla görüşücem ayriyetten ama
şu an sancım var akşam başladı hala geçmedi
şimdi kahvaltı yapıyoruz oğlumla
birazdan doktoruma gidicem
oğlumun doktoruna gidicek hiç gücüm yok kendi doktoruma gittiğimde ortopedi uzmanı varsa ona sormayı
düşünüyorum
kusura bakmayın fazla yazamıyorum kendime gelince yazarım artık

Sen de dinlen stresten de insan sancilaniyor. Dun aklima kotu seyler getirdim, benim de sancim tuttu.

Benim de sezeryan olacak. Ayni senin gibi erken gorecegim diye seviniyorum. Babasinin dogum gununde dogacak ins.

Ben de bu sabah 10 a kadar uyumusum. Bebis acikti diye kalktim yoksa uyurdum daha.

günaydın loloas bede dün gece hiç uyuyamadım ve şuan işyerindeyim halsiz ve perişan bi şekilde çalışmaya çalışıyorum.Bebeğim dün gece beni çok yordu.Karnımın içinde bi balık vardı adeta ordan oraya vurup durdu ama hiç önemi yok ben bütün bunlara razıyım yeterki sağlıklı olduğunu bileyim.

elif canım haklısın yetrki hareket etsin :KK70: etmeğincede ödümğz kopuyorr inşallh sağlıklı annler bebeişler oluruz yarabbimmmm ama cddiyim uykusuzluk beni öldürecek çok dinç kakıyorum ama gün içinde çok yorgun düşüyorum bide sen çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım kendine dikkat et...

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

CANDAŞ cım canım çok geçmiş olsunnnnnn:KK54:

Otobüslerin reklam panolarına halkı bilinçlendirme broşürleri asmak lazım. Ne kadar vicdansızlar yaaaa... Bi daha ayakta kalmaaaaaaa:KK20:
Birinden rica et kalkarlar o zaman hem bebeğinin psikolojisi de etkilenir. Sonuç olarak içinden içinden kızıyorsun onlara. Nazikçe yerini iste otur içindeki küçük paşaya da sessiz sessiz anlat durumuuuu :KK54:

Kapısüsünü melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri buradan beğendim canım. Ama çok pahalı benim beğendiğim model 135 lira idi ben de evde kendim yaptım. Yapabileceğimi düşünmemiştim ama kesip biçip dikine ortaya çıktı bi şi ler. Veee 25 lira ya mal oldu. Daha da bir sürü malzeme var...

Bizim paşa nın keyfi yerinde aşırı kilolu olması korkutuyordu beni şimdi normale dönmüş. Sevindik :)

Meriç bey ler nasıllar?
Çok saol canım, ya evet cidden broşür asmak lazım.bugün sabah birinden rica ettim saolsun kalktı, oturmamla fenalaşmamda bir oldu artık eski direncimiz kalmadı galiba.birde adam siz bana deyin ben size yer veririm her zman dedi, valla allahh razı olsun dua ede ede geldim, şansıma bide aynı dairede alışıyomuşuz görmemiştim önceden.çok güzel kapı süsünüz, ama ciddden çok pahalıymış.yapabilmişsin ne güzel bende denerim belki.oo maşallah Melihcime :) normal seyrinde ilerlesi akıllı bıdık.Meriç beyde iyidir teyzesi iyice adam oldu hareketlendi sıpa.

32+0da alınıyor demek ben 31+0da alıyım diyordum okul kapanmadan. 32+0 sömestr tatili oluyor. ama doktor 31+0da 32 haftalık yazar 1-2 haftayı sorun etmez ama bu seferde 2 hafta aktarıyım derken elimdeki 1 haftadan da olacağım sanırım :KK1:
yakında yasa çıkacak bu uğraşlar boşaymış diyeceğiz. ama tabi garantiye almak lazım ya çıkmazsa
canım benim dr um 31+5 de çağırdı o zman alcam raporu.
kızlar ya biz odayı ikeadan aldık. evde dolap kapaklarını akşam biz takamamıştık bugun annem geldi takarken dolabın sol yan tarafında ufak bir zedelenme oldu dolap bembeyazdı orda gözüme çok takıldı çok üzüldüm. küçük bişey ama canım çok sıkıldı yaaa nerdeyse ağlayacaktım annem de ondan ne olur dedi ama kadına da ayıp oldu teşekkür bile etmedin dedi o da bozuldu sanırım ama bebeğimin hiçbişeyine zarar gelmesin istiyorum çok özeniyorum beni bi tek siz anlarsınız:KK49:
ay canım yaa, keşke sonra gönlünü alsaydın.üzülmüş kadında sende haklısın tabide.gerçi anneler affeder hep.iyi günlerde kullanın dolabınızıda.

onun istediği isim fatıma ama ismin uzun hali fatıma tüz zehra...

bizde yanına kendi istediğimizi koysak 3 isim gibi olur dedik. ağır olur. sonra öğrendikki

zehra olan kısım lakabıymış. bizde zeynep istiyoruz. şimdi zeynep-fatıma koymaya karar verdik onunda gönlü olsun diye...

bide üzülmesin diye diyoduk fatıma tüz zehra koyarız diye kesin kararlıyız (ben zehra derim diye düşündüm)

sonra zeynep- fatıma ya karar verdik deyince hani tek fatıma da karar vermiştiniz diyo :KK47: oda batıyo yani..

töbe töbe dicem sen doğur istersen :KK19:

çocuğada bakacak aslınmda bi sıkıntı yokta benim içime kurt düştü.

komşunun 4.5 yaşındaki çocuğuna bakacaktı bir süre altına büyüğünü yapmış diye fenalaştı abartı baya

olayları bende o kadar abartınca benim çocuğumda da aynısı mı olacak diye dertlendim.

bide allah biliyo kendim bakmak istiyorum. belkim işe devam etmem bir süre.

işsizlik maaşı falan alırım.
hımm iyi demişsin onun lafına karşılık.bence sana şükretsin koymayadabilirdin.ben en baştan kestirmiştim koymam haberiniz olsun diye.adıyla yaşasın zaynep fatıma, inş isimlerinin sahipleri gibi olsun yaşamı sevaplarla dolu olsun.
Kizlar bebegim ayni anda sagda ve solda hareket ediyor. Kafasi asagidaydi. Donmeye mi calisiyor acaba?
benimde öyle ya, sanırım dönüyor.bide dün tekma attıkça afedersin vajinamdan hava çıkıyodu resmen.
bu arada sizlerin bebeklerin hareketi nasıl son günlerde çok hareketli benim kzım ve beni acayip yoruyor alttaki takvim yazısındada bu günler suyunuz azalacağı için bebek hareketlerini daha çok hissedersiniz diyor sizler de nasıl
benimde çok arttı canım.dün gece iyice güçlüydü tekmeleri.
Kızımın resmini buzdolabı süsü yaptım. Her gün öpüyorum onu
:KK54::KK54:
Eki Görüntüle 608611
ayyy yesinler onu ya maşallah :)
kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım
canım çok geçmiş olsun ya, inş korktuğun gibi değildir.dr a sordun bi açıklama yaptımı bu konuyla ilgili ? net bazen bizi yanlış yönlendirebiliyor, dr la görüş derim yoksa için içini yerç.çok çok geçmiş oslun.korktuğundan esirgesin rabbim.

çok mu hareketliydi canım ? canını yakıyo galiba artık hareketleri ? az kaldı sabret.inş sağlıkla doğacaklar hepsi.

çok kıskandımmm :KK43: yaa ben uzun zamndır öleyim yaaaa gün içinde suratım bembeyaz oluyorr artık yorgun görünüyorummm :KK70:

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

Çok saol canım, ya evet cidden broşür asmak lazım.bugün sabah birinden rica ettim saolsun kalktı, oturmamla fenalaşmamda bir oldu artık eski direncimiz kalmadı galiba.birde adam siz bana deyin ben size yer veririm her zman dedi, valla allahh razı olsun dua ede ede geldim, şansıma bide aynı dairede alışıyomuşuz görmemiştim önceden.çok güzel kapı süsünüz, ama ciddden çok pahalıymış.yapabilmişsin ne güzel bende denerim belki.oo maşallah Melihcime :) normal seyrinde ilerlesi akıllı bıdık.Meriç beyde iyidir teyzesi iyice adam oldu hareketlendi sıpa.

canım benim dr um 31+5 de çağırdı o zman alcam raporu.

ay canım yaa, keşke sonra gönlünü alsaydın.üzülmüş kadında sende haklısın tabide.gerçi anneler affeder hep.iyi günlerde kullanın dolabınızıda.

hımm iyi demişsin onun lafına karşılık.bence sana şükretsin koymayadabilirdin.ben en baştan kestirmiştim koymam haberiniz olsun diye.adıyla yaşasın zaynep fatıma, inş isimlerinin sahipleri gibi olsun yaşamı sevaplarla dolu olsun.

benimde öyle ya, sanırım dönüyor.bide dün tekma attıkça afedersin vajinamdan hava çıkıyodu resmen.

benimde çok arttı canım.dün gece iyice güçlüydü tekmeleri.

ayyy yesinler onu ya maşallah :)

canım çok geçmiş olsun ya, inş korktuğun gibi değildir.dr a sordun bi açıklama yaptımı bu konuyla ilgili ? net bazen bizi yanlış yönlendirebiliyor, dr la görüş derim yoksa için içini yerç.çok çok geçmiş oslun.korktuğundan esirgesin rabbim.

çok mu hareketliydi canım ? canını yakıyo galiba artık hareketleri ? az kaldı sabret.inş sağlıkla doğacaklar hepsi.

Vajinadan hava kacmasi bende de oluyor. Asagiyi begenmedi galiba ondan mi donuyo nedir.

çok kıskandımmm :KK43: yaa ben uzun zamndır öleyim yaaaa gün içinde suratım bembeyaz oluyorr artık yorgun görünüyorummm :KK70:
tansiyonlarımız genel olrak hep düşük galiba, ister istemez yüzümüzede yansıyo.
Vajinadan hava kacmasi bende de oluyor. Asagiyi begenmedi galiba ondan mi donuyo nedir.
demek normal.çok şaşrıdm ve birazda korktum dün ama baktım dönüşten kaynaklı tamam dedim.canım yerleri daraldı galiba ondan dahada çok hissediyoruz haliyle pekte rahat edemiyolardır.

açlık konusunda bendede vicadan azabı var çünkü kalksamda hemen yemiyorum canım yavrucum hep aç kalıo :KK43: kötü anneyim ben sanırım tek başıma yemekten bıktım ama yaaaaa :KK43:

Ben de evde tek basimayim, seni cok iyi anliyorum.

tansiyonlarımız genel olrak hep düşük galiba, ister istemez yüzümüzede yansıyo.

demek normal.çok şaşrıdm ve birazda korktum dün ama baktım dönüşten kaynaklı tamam dedim.canım yerleri daraldı galiba ondan dahada çok hissediyoruz haliyle pekte rahat edemiyolardır.

Evet haklisin.

kızlar facebook da grup vardı.şimdi bulamıyorum grubu.2013 mart anneleri diye. neden gözükmüyor acaba

Günaydın anne ve minikleri.biz kızımla şimdi dr amcasından geldik.iyiymiş.42 cm 2.400gr olmuş.bana az gibi geldi.imza yerindede farklı.neyse.suyumuzda iyiymiş.yanlızca şöyle bir durumumuz var.benim yaramaz kızımın başı yukarı dönmüş.2 hafta sonra kontrolumuz var tekrar.o zamana kadar çok az bir ihtimal olsada dönerse normal doğum yapılabilir dedi.ama dönmezse kesinlikle sezeryan olacakmış.:KK43:(

X