2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızımın resmini buzdolabı süsü yaptım. Her gün öpüyorum onu
:KK54::KK54:
Eki Görüntüle 608611

Hımmmm
Maşallah nasıl da sana benziyorrrrrr :KK54:

kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım

Tatlım öyle bi şi olsa doktor söylerdi.
Sorardı daha önce de oldu mu diye
Hiç öyle kötü bir şey aklına getirme
Doktora sor bugün hem için de rahat eder tatlım

Canım benim var geceliğim de o yüzden almadım tatlımmmm
Gecelik bir kereliğine lazım oluyormuş

İKi gün önce lansinoh krem eczane de 40 lira dedi
O sitede 19 liraya var

Son düzenleme:
günaydın bayanlar.. sizin doğumunuz yaklaşmış. öncelikle hepinizi kutluyorum Allah herkese hayırlı doğumlar versin inş tek nefeste doğurup meleklerinizi alırsınız kucağınıza. size sormak istediğim birşey var. bu ay hesaplamaları nasıl oluyor? hesaplıyorum 9 ay 10 deniliyor. hafta hafta hesapladığımda 8. da kalıyor. bitirdiğimiz değilde girdiğimiz ayımı söylüyoruz.. bi türlü çözemedim :KK43:(

günaydın bayanlar.. sizin doğumunuz yaklaşmış. öncelikle hepinizi kutluyorum Allah herkese hayırlı doğumlar versin inş tek nefeste doğurup meleklerinizi alırsınız kucağınıza. size sormak istediğim birşey var. bu ay hesaplamaları nasıl oluyor? hesaplıyorum 9 ay 10 deniliyor. hafta hafta hesapladığımda 8. da kalıyor. bitirdiğimiz değilde girdiğimiz ayımı söylüyoruz.. bi türlü çözemedim :KK43:(

tatlım hamile kaldığımda ilk sorduğum soruydu =) tatlımben şu an ben 31+6 dayım 32. hafta oluyor..(5+0,5+1,5+2,5+3,5+4,5+5,5+6)6. hafta oluyortatlım.
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
umarım yardımcı olmuşumdur..

günaydın arkadaşlar..şöyle bir okudum da geçmişi sıkıntılı olanlarımız da var mutlu olanlarımız da.allah hepimizin gönlüne göre versin.hastalara da şifalar versin.bebeişler iyidir umarım.biz iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız derdimiz tasamız yok.iş yerinde son üç hafta.hayırlısıyla sonrasında evdeyiz bebişimle.bu hafta sonu bende yıkayacağım eşyalarını.devamın da da kendi eksiklerimi tamamlıyacam.artık belli haftalardan sonra her an hazırlıklı olmak lazım değil mi.allah hepimize kolaylıklar versin...

kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
metastas kırığı yazıyodu

Günaydın Lolocum. Çok geçmiş olsun :KK50: Ya mutlaka bir yanlış anlaşılma var. Bu tanı bu kadar kolay konmaz canım. Bir dünya tetkik falan gerekiyor. Oğluna sordunmu burkulmuş mu? Biryerden falan düşmüş olabilir. Erkek çocuğu yaramazlık yapmıştır saklıyordur berki. Canım kendi kendini yeme başka bir doktora götür biran önce. Yoksa kafanda olayı büyütüp bebişine üzüceksin.

Canım yanlış anlama benim üstüme düşmez ama. Çok sık başınıza bir şeyler geliyor. Sadaka falan versen. Berki vermişsindir tekrar söylüyorum kusuruma bakma tatlım.

kızlar hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim
bu konuyu doktorla görüşücem ayriyetten ama
şu an sancım var akşam başladı hala geçmedi
şimdi kahvaltı yapıyoruz oğlumla
birazdan doktoruma gidicem
oğlumun doktoruna gidicek hiç gücüm yok kendi doktoruma gittiğimde ortopedi uzmanı varsa ona sormayı
düşünüyorum
kusura bakmayın fazla yazamıyorum kendime gelince yazarım artık

kızlar moralim çok bozuk
bende hastaneye gittim
metastas kırığı yazıyodu

lolo cnm çok büyük geçmiş olsun.. lolo diğer kızların da söylediği gibi nette yazanlara kesinlikle inanma.. moralini bozacak şeyler her zaman çıkar. sen doktorunu dinle cnm. ki zaten doktorun da öyle bi teşhis konulduğundan yada tehlikesinden hiç bahsetmemiş, bahsetmesi için de ayrı testler yaptırırdı size. siz sadece dikkatli olun, 1 ay sabretsin oğluşun.. sen de sakin ol, böyle şeyler araştırma sakın.

kızlar moralim çok bozuk
bende hastaneye gittim
metastas kırığı yazıyodu
Allah korusun arkadasım. Öyle bir şey olsa sizi bir röntgenle birakmazlardi, onkolojiye falan yollarlardi. Kötü düşünme lütfen.

Günaydın kızlarrr..

1 haftadır annem yanımdaydı .sağolsun bütün işlerimi yaptı.mutfak banyo camlar hepsi elden geçti.Gerçi doğumdan önce bi daha temizlenir ön temizlik yapılmış oldu.

Ütülerim yığılmıştı hepsi bitti.
Bebişimin cicileri yıkandı ütülendi..

Sadece çantam kaldı hazırlanacak..

Gerçi daha 6 haftam var doğuma..şansıma %100 zam geldi 3000 tl oldu sezeryan ...

işe gelmek de zor geliyor artık ama şubat 8 e kadar dayanacam..

Günaydın canlarım

Çok şükür yine Cuma' ya geldik. Artık sabah erken kalkmak, işe gelmek çok yormaya başladı. İnsanın içinde hiç çalışma hevesi olmamı ya :KK50: Yok iş te :KK9:
Dün gece rüyamda önce kızımı gördüm sütüm gelmedi, göğsümü sıktım sıktım beyaz kreme dönük sütüm geldi. Ama ucu olmadğı için kızım ağzına almakta çok zorlandı:KK50: Acayip vicdan azabı çektim doyuramıyorum diye :KK14::KK14: Normaldede ucu çok az ya kafama takıyorum sanırım:18::18:

En son İstanbuldan gelirken uçakta önümde Mehmet Ali Birand oturuyordu. Konuşmuştuk. Ona da çok üzüldüm dün. Dua okudum onada gönderdim gece rüyama girdi. :KK53::KK53:

Papatyacım, Edlincim,Elisacım, Cemrem ve birtanecik adaşım Şulem hepinize çok teşekkür ederim. Biz görmemişin oğlu olmuş modundayız.:KK9: Yıllardır çocuk hasreti çektiğimiz için kızımın bu halini bile her yere süsüledim sanki :KK52::KK52: Babasınında annesininde elmacık kemikleri çıkık. Burnumuzda benziyor. Ama babdaki gözler annede yok. İnşallah en çok babya benzer :KK16:

Sulem neden kaldırdın resmi tatlım?

günaydın kızlarrrrrr burda sulu sulu yağmur var sobamıda yaktım ooohhhh demeyin keyfime:125:
bu arada lolo cum çok geçmiş olsun rabbim korumuş daha kötüsünden aklınada kötü şeyler getirme hele internete hiç güvenme kötü bişey olcak olsa doktorun mutlaka söylerdi
2013 canım kızına bayıldım valla çooookkkk tatlı duruyo maşşalllahhhhh:nazar:

anaaaaaaaa 49 a düşmüşüzzzz yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76::21::KK52:

kızlar hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim
bu konuyu doktorla görüşücem ayriyetten ama
şu an sancım var akşam başladı hala geçmedi
şimdi kahvaltı yapıyoruz oğlumla
birazdan doktoruma gidicem
oğlumun doktoruna gidicek hiç gücüm yok kendi doktoruma gittiğimde ortopedi uzmanı varsa ona sormayı
düşünüyorum
kusura bakmayın fazla yazamıyorum kendime gelince yazarım artık

Canım bak gördünmü sıkıntı sancıya döndü:KK50: Canım iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle oğluşunda iyi olacak sende:KK54:

canlar hepinize günaydınnn herkesler iyidir umarım lolocum çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin yavruna bi an önce.. Kahvaltı için erindim sanki biraz koca bi kase yoğurdumu yiyorum bunları yazarken.:) BU arada cumamiz mübarek olsun canlar..

X