Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir saat yazdım ve hepsi silindi merhaba arkadaşlar. Mamayı özelde doktor yazıyor bebeğin durumuna göre sma veya aptamil ne yazdıysa hastane kendi eczanesinden çıkış yapıyor ve bebişe veriyorlar. Biberon ile değil kahve fincanında ve mama kaşığı ile. Yanınızda fincanı mutlaka bulundurun yoksa evden getirtmek zorunda kalabilirsiniz. Her hastanede bulunamıyor maalesef. Ama yeni doğan hemşiresi ne olur ne olmaz biberonda bulunsun yanınızda dedi bana.
Gecelik soran arkadaşlara da naçizane tavsiyem Aqua markası. Çok güzel loğusa takımları var ve fiyatları kendi mağazalarında yüzde elli ile çok uygun. Kalitesini elleyince anlıyor insan. Lara mağazalarının adı. İstanbul optimumda vardı. İzmirde çoğu yerde var ama diğer illeri bilemiyorum.
kızlar haberlerim iyimi Kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu Yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. Şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..
ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz
Kızlar bi konuda bilginize ihtiyaç var.ben özel sektörde çalışıyorum.bugun patron bana doğumdan sonra napacaksın dvm edecekmisin dedi.bende hayır etmeyeceğim.çocuğa bakacak kimse yok çünkü.ozaman istifa edeiyorsun yani dedi.yerime başkasını alıyorlar.doğum izni bitikten sonra beni 1 ay daha ssklı göstercek.sonra işsizlik maaaşından yararlanmam için çıkışı verecek.ama tazminat yok.ve 1aylık yatırdığı ssk parasınıda alacak.düşününce güzel ama acaba ben bu anlaşmayı yapmasamda doğumdan sonra başlamayınca tazminat hakkım ve işsizlik maaşı hakkım oluyormu.
Face deki mart annelerimizden biri doğum yaptı kızlar. İlk yavrumuz kızımız oldu. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi küvezde ama iyi olacak inşallah. Hep birlikte dua edelim
selam annaler nasilsiuniz.ben pek iyi sayilmam.kizim qrip oldu.gozleri kizarik sulaniyor.burnu tikali,cok hiriltili oksuruyor.sanki ici cikacak,atesi yok cok sukur.insallah yarin sabah dt.goturucem.bronsite cevirmesinden korkuyorum.ici belgam dolmus sanki.
Face deki mart annelerimizden biri doğum yaptı kızlar. İlk yavrumuz kızımız oldu. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi küvezde ama iyi olacak inşallah. Hep birlikte dua edelim
oooooooooooooooooooooo çoşmuşunuz kızlar bu gece
kıvırcık ; pek karşılaşmıyoruz canım bu aralar, sancın çıkmış, çok geçmiş olsunnnnnn
ki inanıyorum geçecek
ay inş hemencik kucagına alır... ama ben merak ederimmm:26: kacıncı haftada kac gr dogmus ogrenırsen haber verırmısın cnm
sağol canımcım. buralardayım ama pasifim daha cok alttan alttan okuyorum sizi
canım arkadaşımız 32. haftasında, 1620 gram 43 cm doğurdu. bebeğinin solunum sıkıntısı çekitiği için küvezde su an. Spınal sezeryan ile doğurmuş ve bebeğimin sensini duyduğumda cok mutlu oldum diyor. haberle bu kadar şimdilk
bugün doktor kontrolümüz vardı bizim de, haftasına göre normalmiş, 2 kilo olmuş kızım, yüzünü haaalaaa göstermedi, ben yine kilo almışım toplam 18 kilo almış oldum, kızım benim gibi tombik değilmiş doktorum öyle dedi, bundan sonraki randevuyu 20 gün sonraya verdi bu sefer, sonrasındakiler de bir hafta ara ile olucakmış, şimdiden tarihlerini verdi, bundan sonraki 4 randevumuzda da nst olucakmış, nst nedir ne yapılıyo nasıl yapılıyo yaptıranlar bilgi verebilir mi... normal doğum için uygunluğa alttan muayeneye de 37. haftada bakıcakmış...
sonra da kızıma ufak tefek ciciler aldık indirimler başlamışken ileriki aylar için tek tük bişeyler alıyorum...
bugün doktor kontrolümüz vardı bizim de, haftasına göre normalmiş, 2 kilo olmuş kızım, yüzünü haaalaaa göstermedi, ben yine kilo almışım toplam 18 kilo almış oldum, kızım benim gibi tombik değilmiş doktorum öyle dedi, bundan sonraki randevuyu 20 gün sonraya verdi bu sefer, sonrasındakiler de bir hafta ara ile olucakmış, şimdiden tarihlerini verdi, bundan sonraki 4 randevumuzda da nst olucakmış, nst nedir ne yapılıyo nasıl yapılıyo yaptıranlar bilgi verebilir mi... normal doğum için uygunluğa alttan muayeneye de 37. haftada bakıcakmış...
sonra da kızıma ufak tefek ciciler aldık indirimler başlamışken ileriki aylar için tek tük bişeyler alıyorum...
belgincim kaç çıkıyor sancıların ve acılman var mı hiçkızlar 2 defa daha nts girdik sancılar görünüyor yine seruma devam. Ama iyiyim şükür şimdilik bu kadar
kızlar 2 defa daha nts girdik sancılar görünüyor yine seruma devam. Ama iyiyim şükür şimdilik bu kadar
arkadaşlar bebişimiz sürekli alttan vurup duruyor, bu ikinci doğumum olmasa şimdiye kaçkere doktora giderdim heralde. sizlerin de vuruşlar alttan oluyor mu? bazen irkiliyorum vuruşlardan,göbeğim de çok aşağıda, erken gelecek gibi duruyor, sizin göbişler nasıl? herkese kolaylıklar diliyorummmmmmmmmm....
kızlar haberlerim iyimi Kötümü bilemedim. Genel cerrahtan çıktım biraz önce ailede meme kanseri varmi diye sordu Yok dedim. Lenf bezlerinde düğümlenme de olmuş olabilir ama biz önlem için bölgesel ultrason çekelim dedi. Onuda yarına randevu verdiler bugün doluymuş çekme imkanı yokmuş. Şimdide kızımı görmek için bekliyorum allak bullak oldum..
ben geldimm ama malesef iyi haberler veremeyeceğim. Hastane yatisimiz yapıldı şimdi. Doktor ultrasonda bakarken başı çok aşağıda normal değil bu diye çatı muayenesi yaptı ardından nts istedi. Bişey hissediyormusun diye sordu hayır deyince de sancın var hemde düzenli erken doğum riski görüyorum yatis yapıp takip edelim dedi serum takacaklarmis tahliller filan istedi. 33+3 sat a göre ultrasona göre 34+2 olmuşş 2200 gram olmuş kuzum. Su an çok tuhaf hissediyorm kendimi size haber edeyim dedim. Gelişmeleri bildiririm inşallah. Çok öpüldùnz
kızlar şu anda çok kötüyüm belimde ağrı var sürekli değil ara ağrı giriyor şu anda kendimi dinliyorum bu gece eşimde yok evde 2. gebeliğim ama 1. sinde normal doğum yapmadığım için bilmiyorum doğum sancısını ondan dolayı telaşlandım psikolojik mi bilmiyorum ama mide bulantımda var sizce normalmihastane yoluna düşmeden emin olmak istiyorum sancımı bu yoksa normal bir durum mu çünkü 1 saatlik bir mesafedeyim oğluşumda var gece gece yolara düşmek istemiyroumbebğin hareketleri oldukca iyi
mrb ben de doktordan geldim. oglum 2147 gr olmus. normalden biraz buyuk dedi doktor. sata gore 31+6 ama ultrasona gore 33+2 cikti. yuzunu kapatti oglum gostermedi yine:)
arkadaşlar bebişimiz sürekli alttan vurup duruyor, bu ikinci doğumum olmasa şimdiye kaçkere doktora giderdim heralde. sizlerin de vuruşlar alttan oluyor mu? bazen irkiliyorum vuruşlardan,göbeğim de çok aşağıda, erken gelecek gibi duruyor, sizin göbişler nasıl? herkese kolaylıklar diliyorummmmmmmmmm....
kızlar bugun kontrolum vardı. Bebişim gayet sağlıklı, 1850 gr olmuşuz. suyumuz her şeyımız normal. 1 hafta önden gidiyoruz. Fakatttt aşırı kasılmalarımdan dolyaı nst ye girdim ve sancım çıktı. Açıklıgım yok, rahim boyumda iyiymiş fakat carpıntı ve sancımın olması istenmeyen durumlar dedi doktor. Gunde 2.5 litre su iç, hiç bir iş yapma, yürüyüş yapma dedi ve ilaç verdi. Cumartesi gunu tekrar gel dedi. Bakalım hayırlısı. Sancımın çıkması çok kötü bi durum mu şimdi ? Şimdi de faceteki mart annelrinden bir arkadaşın doğum yaptıgı haberi geldi, iyice tırstım beeeeennnn:18:
selam annaler nasilsiuniz.ben pek iyi sayilmam.kizim qrip oldu.gozleri kizarik sulaniyor.burnu tikali,cok hiriltili oksuruyor.sanki ici cikacak,atesi yok cok sukur.insallah yarin sabah dt.goturucem.bronsite cevirmesinden korkuyorum.ici belgam dolmus sanki.
mrb ben de doktordan geldim. oglum 2147 gr olmus. normalden biraz buyuk dedi doktor. sata gore 31+6 ama ultrasona gore 33+2 cikti. yuzunu kapatti oglum gostermedi yine:)
Kızlar bugün 32 hafta çalışabilir raporumu aldım . Idare 2 haftalık yariyil. Tatilini eklemeyecek valla öğrencilerimin önünde ağlıyorum
bence de :) yalnız bize de bulaştırıyosun :) seni tanıdıkça ben de eşinin masumiyetine inanmaya başladım :)...
merhaba, kızlar...
konuştum beyefendiyle, veeee tabikide o öyle bişey yapmamış:))
işin kötü tarafı bir gün önce bilgisayarda sorun olduğu için bütün geçmişi silmiştim. bunu arama olarak chromedaki yıldızlı alana yapıştırmış, ordan gördüm.
yani internet sitesi ve ya video değil.
ben öyle birşey yapmayı bile bilmiyorum dedi (bu konuda haklı, bilgisayardan hiç anlamaz) . daha önce birkaç kere geçmişi kontrol ettiğimi hatırlıyorum, bişey yoktu.
bilmiyorum, baya bi üstüne gittim sanırım. benim eşim kesinlikle böyle birşey yapmayacak bi adamdı. bizim gebeliğimizde riskliydi başlarda sonradanda biz korkmuştuk, nolur nolmaz diye. belkide bu yüzdendir ve ya belkide sadece günahını almışımdır. umarım sadece günahını almışımdır...
ve sonsy gerçekten ciğerim yandı. demişsin ya yediğim kazıklardan böyle oldum diye. ben de öyle canım. o kazıkları anlatsam aklı durur dinleyenin. ama herşey geride kaldı çok şükür. eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. yavrum olacak yuvamda mutluyum. ailem sağ başımdalar.... bana bunlar yetiyor canım. sen de izledi mi acaba diye benim eskiden yaptığım gibi boşa paranoya yapma hiç. izlediyse yukarıda Allah var her şeyi o görür ve bilir. hakkımı alırken gözlerinden sorarım hesabını diye düşün... sen kendini bil...ben artık öyle yapıyorum. Rabbim bilsin.