- 25 Temmuz 2012
- 621
- 0
Erken dogum habercisi mi erken dogacagini hissediyorum da 37. Hafta gibi saniyordum ben.
canım açılma falabn yok ama su an. bi suru faktor var. bekler heralde 37-38 cunku ilaç falanda yazdı. ama 40 biraz zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken dogum habercisi mi erken dogacagini hissediyorum da 37. Hafta gibi saniyordum ben.
canım açılma falabn yok ama su an. bi suru faktor var. bekler heralde 37-38 cunku ilaç falanda yazdı. ama 40 biraz zor
nazlıma nasılsın cnm ya merak ediyorum sizi:)bebişin cinsiyeti ne bellidir heralde nede çabuk geçmiş haftalar ya sağlıkla kucağınıza alın inş cnm bende bakalım buay hamiş haberi verebilcekmiyim hayırlsııı:)
nazlıma nasılsın cnm ya merak ediyorum sizi:)bebişin cinsiyeti ne bellidir heralde nede çabuk geçmiş haftalar ya sağlıkla kucağınıza alın inş cnm bende bakalım buay hamiş haberi verebilcekmiyim hayırlsııı:)
evet yaaa ayaktayken bariz ortada baş dönmem :111::111::111: bende kansızlık çok ciddi değildi ama afedersin kusma-ulantı yaşadığımızdan da olabilir yaaa :26: evet yaa bebekler büyüdükçe kusması işkence oluyor ağlaya ağlaya kusuyorum yaaaTek degilmisim ben. Bunlar neyin belirtisi bilmiyorum da ben de kansizlik ve tansiyon dusuklugu cikmisti.
Bebegimiz de diyordur ki kacinci aydayiz hala kusuyorsun anne, ne nazli ciktin ya.
Atlaticaz insallah bunlari.
ama sancının kaç olduğu söylenmedi sanırım :26: ALLAH korusunn ciddi bi rakam çıksaydı dr. seni göndermezdi bile rahat ol bencebenim çarpıntım sürekli vardı ama bu sefer çok üstünde durdu dr. nabız sayımı falan yaptı, sancılarının ve carpıntının olması bu haftalarda istemediğimiz seyler dedi. erken doğum habercisi heralde...
canım geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzucuğuna
en son ki kontrolde dr. um demiştiki 36 haftada doğsa bile bebeğin hiç korkma yani bende dua ediyorum ki 36 yı bi görelim sonra ne zaman gelirs e artık bebişler hoş gelsinler inşallahErken dogum habercisi mi erken dogacagini hissediyorum da 37. Hafta gibi saniyordum ben.
canımm a.s. aynen yaa bende özledim hımmm Arzu arkadaşımızı şu an çıkaramadım sanırım tanışmamıştık tekrar geçmiş olsun gözleri aydın olsun bebişi bir an önce sağlıklıca hanelerine cee yapsın inşallahSelam şifacım öncelikle özledim seni bayadır karşılaşmıyoruz. Bildiğim kadarıyla burdaki nick (a_can) inşallah biran önce kucağına alır arzu arkadaşımız.
Ama bugün önce Belgin sonra Arzu çok heyecanlandım ya:18::18::18::18:
haklısın tatlım anne olmak zor zanaat inşallah iyileşecek cici kızın uff sende mi kusuyordun Nazımm aynen yaa günde rahat 2-3 kezsagol canim. onu oyle gorunce uzuluyorum cok.buarada.KIVIRCIK ve BELGIN gecmis olsun.insallah yavrular bir az daha beklerler.bu bebisler cok aceleci.sifacim ve db55 kizlar yalniz degilsiniz.bende hala kusuyorum.bu gun 3 kere kustum.
korkma korkma açılma kanama veya suyunda azalma gibi ciddi sorunlar yokmuş şükür geç gelecekler inşallahcanım açılma falabn yok ama su an. bi suru faktor var. bekler heralde 37-38 cunku ilaç falanda yazdı. ama 40 biraz zor
canim nasilsin.seni gordugume cok sevindim.insallah yakinda gelir minik kuzun.bekliyorum heyecanla.yok canim ciinsiyyet belli olmadi daha.insallah bu sefer belli olur.
Ay evvet nazlıma cinsiyetimiz kesinleştimi? Meraktayız. En nazlı senin kız çık ya. Bak yine kız dedim
teşekkürler cnm yaa iim hamdolsun.oooo nasılda nazlı bi bıdıkmış o bakiim erkek olursada kız olursada yandın desene:) şaka bi yana hayırlı sağlıklı olsunda Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm inş
inşallah canım müjdenle seviniriznazlıma nasılsın cnm ya merak ediyorum sizi:)bebişin cinsiyeti ne bellidir heralde nede çabuk geçmiş haftalar ya sağlıkla kucağınıza alın inş cnm bende bakalım buay hamiş haberi verebilcekmiyim hayırlsııı:)
ya ben kaçırdım sanırım Belgin in nesi var :26: inşallah ciddi bişi değildir :18:Canımm senin yağmur olduğunu yeni öğrendim. İyi haberlerini bekliyorum tatlım. Dualarım seninle canım
nerdeeeeeeeinsallah bunun icin 10 hafta daha beklemem.18 gidiyorum heyecanla randyevuya.buarada canim bence de kiz.karni mi kizim diye seviyorum.oglum olursa ters tepmez insalolah
evet yaaa ayaktayken bariz ortada baş dönmem :111::111::111: bende kansızlık çok ciddi değildi ama afedersin kusma-ulantı yaşadığımızdan da olabilir yaaa :26: evet yaa bebekler büyüdükçe kusması işkence oluyor ağlaya ağlaya kusuyorum yaaa
ama sancının kaç olduğu söylenmedi sanırım :26: ALLAH korusunn ciddi bi rakam çıksaydı dr. seni göndermezdi bile rahat ol bence
en son ki kontrolde dr. um demiştiki 36 haftada doğsa bile bebeğin hiç korkma yani bende dua ediyorum ki 36 yı bi görelim sonra ne zaman gelirs e artık bebişler hoş gelsinler inşallah
canımm a.s. aynen yaa bende özledim hımmm Arzu arkadaşımızı şu an çıkaramadım sanırım tanışmamıştık tekrar geçmiş olsun gözleri aydın olsun bebişi bir an önce sağlıklıca hanelerine cee yapsın inşallah
haklısın tatlım anne olmak zor zanaat inşallah iyileşecek cici kızın uff sende mi kusuyordun Nazımm aynen yaa günde rahat 2-3 kez
korkma korkma açılma kanama veya suyunda azalma gibi ciddi sorunlar yokmuş şükür geç gelecekler inşallah
inşallah canım müjdenle seviniriz
ya ben kaçırdım sanırım Belgin in nesi var :26: inşallah ciddi bişi değildir :18:
Ay hadi 3 gün kalmış... Güzel haberleri paylaş datlım. Bende ilk başta oğlum diye sevmiştim karnımı isim bile söylüyordum. Meğersem kızımmış
inşallah canım inşallah hepimiz gönül rahatlığıyla görelim 36 yı iyi geceler canım benimde acayip uykum var bende çıkıcammBen de simdi erken dogum belirtilerini okudum. Orda da senin dedigin gibi 36 haftadan onceki dogumlar erken dogum sayiliyor. 36 ya gelsek rahatlarz.
Iyi geceler kizlar uyku zamani.
aaaaa yaaa tüh be geçmiş olsun inşallah sancısı ilaçlarla toparlanır dualarımız Belgin ve bebeği için olsunCanım sancısı varmış. Hastanede yatışı yapılmış
ay cok guldumtanidik geldi bu olay.cunki 2.5 sene once bende oglum diye seviyordum karnimi.bide cok eminim.anneler hisseder diyordum.ismide hazirdi.ama kizim canim geldi.cok tatli bir bebekdi ozluyorum o hallerini.simdi opmeye bile izin vermiyor hanimefendi