2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bi yarım saat kadar önce kasıklarma bi ağrı girdi böyle kramp gibi. Doktoruma da ulaşma şansm yok niye böyle oldu ki yaa :KK43:

kızlar bi yarım saat kadar önce kasıklarma bi ağrı girdi böyle kramp gibi. Doktoruma da ulaşma şansm yok niye böyle oldu ki yaa :KK43:

yeni doktordan geldim sırf bu yüzden gitmiştim dün sürekli kramp giriyor gibi olmuştu karnıma ve batıyormuş gibi oluyrdu gitiim birşey yok ama doktor normal dedi kasılma olabilir dedi...
bu arada benim bebek 1360 gr dı.6 günde 1640 gr olmuş he heee=)))))
hastane odalarına baktım istanbul madıcıne hospital odalarına baktım tek kişilk olanlara suıt oda yokmuş.önceden rezervasyon yapamıyorlarmış ilginç geldi..tek kişik odalar 750 tl di sezeryan 2 gün..norrmal 650 1 gün..sizlerde yazın arkadaşlar..
bu arada bebişimin odasına perde ve halı baktım ama karar veremedim =)

kızlar ben şimdi doktordan geldim. kızım ters dönmüş başı aşağıda artık. 2 kilo olmuş boy da 48 cm dedi. boyu çok fazla geldi bize bilmiyorum... 20 gün sonraya randevu verdi. solunum hareketi yapıyordu bebeğim. doktor da sağlıklı olduğunun en büyük belirtisi bu dedi. size de öyle geliyordur eminim kızım çok güzel benim kızlar yaaaa. babası da ben de aşık olduk bugün. yüz şekli ben ama dudak kaş göz burun baba çene yine ben:)))))) sanki dünyanın en güzel kızı gibi geliyo bana kızım:)))) neyse öpüyorum koskocaman hepinisiiiii

canım bende rahatsızlandığım için gittim doktora ama kendi doktoruma değil benim bebiş dönmemiş daha nezmaan döner dedim hareketli 36 . haftaya kadar döner merak etme dedi off !!! ben yine herzmaan ki gibi anlamadım görüntülerden birşey maşşalah siz ağzını yüzünü burnunu heryerini net görmüşsünüzzzz =)) 2 kilo olması süper yaaa maşallah =) bizim ki 1650 gr bakalım 18 de gidince ne söylicek doktorum =))

şimdi sıra halıda =)) kızlar halı nasıl bakalım beğenecek misiniz???böyle birşey alayım diyorum.. $productimage-picture-kelebek-hali-1151jpg[1].jpg

yeni doktordan geldim sırf bu yüzden gitmiştim dün sürekli kramp giriyor gibi olmuştu karnıma ve batıyormuş gibi oluyrdu gitiim birşey yok ama doktor normal dedi kasılma olabilir dedi...
hastane odalarına baktım istanbul madıcıne hospital odalarına baktım tek kişilk olanlara suıt oda yokmuş.önceden rezervasyon yapamıyorlarmış ilginç geldi..tek kişik odalar 750 tl di sezeryan 2 gün..norrmal 650 1 gün..sizlerde yazın arkadaşlar..

canım ben de başkent hastanesinde yapacağım doğumu allahım nasip ederse
özel oda fiyatı 500 tl
ama yeni yıl zammı gelecekti, fiyat ne oldu bilgim yok
bebeğine de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

artık her yerim ağrıyo kızlar burayı da takip edemez oldum :KK43:

bebiş 2 gündür hareket etmiyodu dün akşam dr a gittik acile. aslında önce kendi dr umu aradık ameliyattaymış 1 saat sonra gelin dedi bizimde zamanımız yoktu eşim çalışıyodu daha yakın bi hastane var oraya gidelim dedik. dr baktı ultrasona nst ye gönderdi. tansiyon ölçüldü ama hemşire sanki kan alacak bi türlü ölçemedi tansiyonumu. 14-9 çıktı dr hemen yatış yapılmalı dedi. ben korktum eşim zaten benden panik.. kendi dr umu aradık hemen gelin burada bakalım dedi. gittik herşey normal tansiyon normal falan.. öyle sinir oldum ki diğer hastaneye de doktora da hemşireye de.. bu arada kızım da kıpırdamaya başladı dünden beri de hiç durmadı neredeyse :) bizi telaşlandırmak istedi hastane havası almak istedi heralde :) bu arada 1950 gr olmuş boyunu sormak aklıma gelmedi ama

sezeryanda erken alınıyor fakat 1 hafta daha bekleyebiliriz gibi geldi. önceki sezeryan yerlerinde açılma ya da patlama riski olabilir dedi. dr güvenmek istiyorum ama bebeğimin de erken alınmasını istiyorum. ben ilk oğlumda souna kadar kalsiyum kullandım, bunda öyle olmadı.

AYRICA Bugün 3. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım. haftaya başka bir dr den rapor hakkımı kullansam iznimden gitmemiş olur dimi,çünkü bu dönemi gçirdik de, gelecek dönem hiç okula gitmek istemiyorum.İZNİMİ GELECEK DÖNEME AKTARMAK İSTİYORUM.[/QU

çalışır raporundan sonra rapor alamazsın ama.bende simdi düşünüyorum 32 den sonra calısmasammı bıraksammı diye.cunku bu yasa gelırse bosuna calısmıs olacagız aslında.zaten aktarmaya gerek kalmıyacak okul kapanıncaya kadar doğum ızinlı olacagız

kizlar bendede oluyor kasilmalar.ara sira.bide karnim cok sert oluyor bazen.sanki toplaniyor. kizimdada cok olurdu ve 41 haftada dogdu.ama bunlari bilsemde endiseleniyorum bazen.:KK1::KK1:

bebiş 2 gündür hareket etmiyodu dün akşam dr a gittik acile. aslında önce kendi dr umu aradık ameliyattaymış 1 saat sonra gelin dedi bizimde zamanımız yoktu eşim çalışıyodu daha yakın bi hastane var oraya gidelim dedik. dr baktı ultrasona nst ye gönderdi. tansiyon ölçüldü ama hemşire sanki kan alacak bi türlü ölçemedi tansiyonumu. 14-9 çıktı dr hemen yatış yapılmalı dedi. ben korktum eşim zaten benden panik.. kendi dr umu aradık hemen gelin burada bakalım dedi. gittik herşey normal tansiyon normal falan.. öyle sinir oldum ki diğer hastaneye de doktora da hemşireye de.. bu arada kızım da kıpırdamaya başladı dünden beri de hiç durmadı neredeyse :) bizi telaşlandırmak istedi hastane havası almak istedi heralde :) bu arada 1950 gr olmuş boyunu sormak aklıma gelmedi ama

cnm bizim de oldu bu hafta 2 gun cok hareket etmedi bizi de yolladilar hemen hastaneye. orda oyle bir oynamaya basladi ki oglum esime diyorum bunun icin mi geldiniz dicek doktor bize:KK9:ama tam gidecekken belime bir agri girdi cok kotuydu tas olabilir dedi doktor ama bir daha olmadi sonra. insan telaslaniyor oyle kucuk bisey de olsa

ben de seni merak etmiştim canım?
kötü bir şey olmamasına sevindim
miniğin de sizi korkutmuş ama sonu iyi bitmiş, hadi gözünüz aydınnnnn
kilosuna da :nazar::nazar::nazar:

Kizlar selam :) dogum isi beni cok dusundurmeye basladi.dogumum devlet hastanesinde olcak.annem ya da bayan bi tanidigim yok :KK43: esimin doguma girmesi ve odamda yanimda kalmasi icin napabiliriz ? Hastane nasil ikna edilebilir ki :KK43:

Canım devlet hastanesinde özel odalar oluyor fiyatları daha uygunnnn..... Öyle bi imkanın var mııı

şimdi sıra halıda =)) kızlar halı nasıl bakalım beğenecek misiniz???böyle birşey alayım diyorum..Eki Görüntüle 596351

Ben çok beğeniyorummmm. Ben de oğluma mavi arabacısından beğendimmmmmm :KK16:

:KK52::KK52: aaaaaaa.... Aramasan doktor unu yatıracaklar seni hemen görüyor musun

Kizlar selam :) dogum isi beni cok dusundurmeye basladi.dogumum devlet hastanesinde olcak.annem ya da bayan bi tanidigim yok :KK43: esimin doguma girmesi ve odamda yanimda kalmasi icin napabiliriz ? Hastane nasil ikna edilebilir ki :KK43:

benimde başımda mecburen eşim kalıcak.bizde ailelerden uzaktayız malesef..annemde memur.ben doğum yaptığımda annem yıllık izne çıkıp gelicek..
özel hastaneler zaten tek kişilik ama devlet hastanelerinde prosüdür farklı.durumu izah edin belki yardımcı olurlar. :)

30.haftada sıkıntılar başlıyor malesef..benimde de 2 -3 gündür kasıklarımda bir ağrı ve bir ağırlık hissi var.özellikle oturduğum yerden kalkerken daha çok hissediliyor.
bebekler büyüdükçe zorlaşıyor taşımak.kaslarda geriliyor bu yüzden kasılmalar olabiliyormuş.doktorum böyle demişti..
eğer seninde sancı şeklinde değilse korkma..artık bu tip kasılmaları yaşıyacağız. :KK31:
ama sık sık yaşıyorsan bunu ve dayanılmıcak bir şekildeyse en iyisi doktoruna görünmek.

maşallahh bebeğine :nazar: artık çok hızlı büyüyorlar kuzucuklar.. :)

çok geçmiş olsun..maşallahh kilosuda gayet güzell bebeğinin :nazar: :nazar:

kızlar 32. haftadayım bende simdi düşünüyorum 32 den sonra calısmasammı bıraksammı diye.cunku bu yasa gelırse bosuna calısmıs olacagız aslında.zaten aktarmaya gerek kalmıyacak okul kapanıncaya kadar doğum ızinlı olacagız

bizde bugün çok mutluyuz.eşimin erkek kardeşi oğluşuma bebek arabası almış hediye kargoyla yollamış.çok şaşırdık süpriz oldu :)
hemen eşim büyük bi heyecanla kurdu arabayı..kraft duo travel..ben pek bebek arabaları modellerinden anlamam.o çok araştırmış.
inşallah beğenirsiniz dedi..beğenmezmiyiz hiç.önemli olan düşünmesi.büyük bi keyifle kullanıcam amcasından hediye gelmiş oğluşuma :KK16:

desteğinz için sağolun kızlar kasik bölgemde sol alttaydi ama hafifledi biraz simdi varla Yok arasında çok değişik bi sancıydi. Yalancı kasılma bu olsa gerek galiba. Bu arada hastane fiyatları konuşulmuş. Bende konya Baskentte yapacağım geçen ay sorduğumda sezeryan 400 normal 300 demişlerdi özel oda 175 tl'ydi. Yıl başından sonra muhtemelen zam gelmiştir:)

kızlar sancılardan bahsetmıssınız.daha oncede yazdım sanırım bu 30lu haftalarda baslıyor..ben 28+4um henuz sancı fılan yok..beklıyoruz bakalım elbet bızede ugrayacak..sadece dun cok az kasıgım agrıdı..canım esım okadar korktukııı aşkım ne olur agrımasın daha oğlumuzzz çok küçük dedi.. kıyamam ona ya nasılda korkuyoo:KK16:

adanam halına bayıldım tatlım cok guzelmıs..

hastane fıyatlarını konusmussunuz ben ankara özel koru hastanesınde dogum yapacam nasıpse..2012 fıyatı 1.200 ıdı normalde de sezeryanda da degısmıyor..odalar zaten tek.. ama 2013 fıyatı 1.500 olur dedı muhasebecısı.. sızınkıler devletmı ya ne kadar uygunmuşşş:26::26:

bebek hareketınden bahasetmıssınız..ya kızlar benım oglan okadar perıyodıkkı..hareketler 2gun durmak bılmıyor bazen karnımı sevıyorum oglum az dınlen dıye..sonrakı ıkı gun okadar sakın kı bu seferde oglum uyuma kendıne gel dıyorum..ılk basta korkmustum hatta buraya da yazmıstım..sonradan boyle oldugunu farkettım.. cok enteresan degılmı ya:KK53:

X