- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
hımmm bilemedim ki ya... keşkem direk vereymiş D daha ıyıolurdu hazır parayla alısverıs ama baska sansınız yoksa mecbur ordan yapacan dimi
Direk verse ne alaaaa.... Ama parça parça da anlamaz ki insan
parça parça da bir işe yaramazki,harcanır gider. bebeğinin eşyalarını almadıysan dışarıdan beğen ,netten aynı modeli sipariş et. biz hep netten alışveriş yaptık. hem netten daha uyguna kampanyalı yakaladık herşeyi. bence mantıklı.
Hımmmm... Mantıklı amaaaa dışarıdan beğenecek birileri lazım.
ayyy porselennnnnn ne dıyecegımı bılemedım ya hakkında hayırlısı olsun cnm..bebegının kılosu yerınde korkma demekten baska bırsey dıyemıyorum.. bıde gel bana sor....
ya kızlar ben bu 20 li haftalardan cok sıkıldım yabıtsınde 30a geleyim artık..amma uzun sürdü bu 20ler ya
alış veriş eksikleriniz yoksa bence paranızı alın
Az kaldı kızlaaaaaaarrrrrrrr
canım versinde nasıl olursa olsun he hee=) ben geçen gün e bebekten 1000 tl lik alışveriş yaptım oluyor no problem =)
tetanozun 2. dozunu vuruldum kolum acıyor kızlar =((((
Hımmmmm neler aldın e bebekten
hepinize günaydın
doktora bu gün gidicektim ama dün randevu almış eşim dün gittim
bebiş en son gittiğimde tersti yani poposu aşşağıdaydı yan duruyodu içerde
şimdi başı aşşağı inmiş iyi dedi doktor
1.420gr olmuş kilosu normal dedi ama bana biraz az gibi geldi 30 haftayı doldurduk bu gün
sancılarım oluyo dedim nst istedi belki bu gün belkide hafta sonu nst ye giricem
ilk oğluşum erken ve düşük kilolu doğduğu için buda erken doğabilir dedi
bakalım inşallah çok erken doğmaz bebişim
ayrıca magnezyumunu kullan ve demir ilacınıda düzenli iç dedi
ilaçlarımı düzenli içmiyorumda
kan sulandırıcılarımıda verdi kalsiyumu içme dedi sebebini sormadım ama sonradan acaba niye kalsiyumu içme dediğini merak ettim
aslında doktora sorucak başka sorularımda vardı ama muayne odasına girince tüm sorular siliniyo beynimden
kızlar bide bu aralar nerdeyse hiç bişey yemiyorum çok fazla midem bulanıyo nedendir acaba iştahımda kesildi canım hiç bişey yemek istemiyo
eşimde evde yat dinlen hiç bir iş yapma diye baskı yapmaya başladı dünden beri
bende hıı ondan sonra laf ediyosun dedim
yaa napim seni öyle ağrı çekerken görünce dayanamıyorum diyo
sanırım benim kociş hamilelik depresyonuna girdi
doğumdan sonrada lohusalık bunalımına girer ohh ben neye giricem peki
Bebişine maşallah annesi... kilosu iyi bencee...
Doktor A soracağım soruları not almazsam unutuyorum ben deee. Yazıp gidiyoruz o yüzdennnn
Kocan da seni düşünüyooooo ne güzellllllllll