sagol cnm ben bi kendi doktorumada sorayım bakalım ne diyecek
Tamam canim eger lazim olursa mesaj atarsin bana bazen konu cok ilerlemis oluyor tek tek okuyamiyorum cevaplari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol cnm ben bi kendi doktorumada sorayım bakalım ne diyecek
canım iyi hissediyorsan tabi çık gez. ben biraz fazla ayakta kalırsam ağrılı kasılmalarım oluyor. kötü bir hamilelik geçirmiyorum ama yorulmaya da gelmiyorum. 35. haftamda ev taşıyacağım bir de,allahıma emanet artık bebişim. doktor tam erken doğum tehlikesini olduğu haftalar diyor ,inşallah bir şey olmaz..kızlar ne erken doğumu korkutmayın beni:18: ben çok rahatım çıkıyorum geziyorum eşim evden çıkma artık diyor ama ben pek dinlemiyorum ama dikkat ediyorum bebişime çok sizlerde durum ne alemm
kızlar ne erken doğumu korkutmayın beni:18: ben çok rahatım çıkıyorum geziyorum eşim evden çıkma artık diyor ama ben pek dinlemiyorum ama dikkat ediyorum bebişime çok sizlerde durum ne alemm
canım iyi hissediyorsan tabi çık gez. ben biraz fazla ayakta kalırsam ağrılı kasılmalarım oluyor. kötü bir hamilelik geçirmiyorum ama yorulmaya da gelmiyorum. 35. haftamda ev taşıyacağım bir de,allahıma emanet artık bebişim. doktor tam erken doğum tehlikesini olduğu haftalar diyor ,inşallah bir şey olmaz..
bence takımın yatağı ve park yatak yeterli derim. çünkü dediğin gibi beşik 70 cm e yastık örtü falan zaten bebek 70 cm olana kadar kullanamazsın. 50 cm gibi doğuyorlar zaten ve ayda ortalama 5 cm gibi bişey uzuyorlar ilk başlarda. yani 2 bilemedin 3 ay kullanabilirsin beşiği. biz ne zaman park yataktan normal yatağa geçtik hatırlamıyorum ama 1.5 yada 2 yaş civarıydı. yani verdiğin paraya değiyor hiç olmazsa. kızım şuan 4 yaşına 3 ay kadar kaldı.aslında şuan da senin resmini eklediğin tarzda yatakta çok rahat yatar ama biz yazın şehir dışına taşınıcaz orda alalalım diyoruz oda takımını.ilk başta park yatak tekerlekli olduğu için iyi oluyor bir de. beşik gibi odadan odaya taşıyabiliyorsun.
Çok teşekkürler fikir verdiğin için yatak konusunda karar verdim.Sonuçta kullanabileceğimiz bir park yatak aldım 2-3 yaş gibi normal yatağa geçeriz o zamana kadar da kullanışlı olur yatak bebeğin yanında yatmam gerektiğinde.Beşiğin uzunluğu değil eni 70 boyu 136 cm yani en genişliği çok da fazla değil bebek büyüyünce çok rahat edemez.Siz de güle güle oturun şimdiden evinizde hayırlı olsun.Sağlıkla ,mutlulukla gelsin inşallah bebişlerimiz.Benim ilk bebeğim ve bu konuda kendimi çok tecrübesiz hissediyorum zamanla alışırım öğrenirim inş :)
günaydın bayanlar =) soğuk bir gün istanbulda =((( kahvaltı hazırlıyrm =)) sonrada bizde bebişimize birşeyler bakmaya çıkacağızz =) bende biberon avent ,,ve sebamedden birşeyler alcacğım....akşam yazarım neler aldığımı birde anlasam çok iyi olacak ama =)
günaydın kızllaaaarrr herkese güzel bir pazar günü diliyorum. burda hava harika kocişle ve kızçemle biraz temislik yapıp dığarı çıkmayı planlıyoruz biraz gezelim dimi
senin sorunun cevabini inan bende merak ediyorum benimde sekerim cok yuksek cikti ama 100 luk olani daha yapilmadi ptesi dahiliyeye gidicem ama sadece sana sunu onerebilirim cok arastirdim bicok kisinin sekeri sadece diyetle dusmemis ama yuruyus yapinca dusmus duzenli yuruyus yapilmasi gerekiyormus ben bugunden basladim kosu bandindan korkuyordum ama mecburen kullaniyorum en dusuk ayarda yarim saat yurudum acil durumda cekilen bir ipi var cekince duruyor kosubandi insallah ise yarar bide su yaziyi okumani oneririm umarim dusurebilicez tedaviye gerek kalmadan moralini yuksek tutmaya calis bende ugrasiyorum bunn icin...
! ANNECİK !
sekeri yuksek cikan baya varmisiz yaa.bnm de 50 grlik 153 cikti.bugun 100 grlik olani yaptirdik sonucunu anca pazartesi aliriz heralde. sizin testlerin degerleri kacti?
herkese günaydın iyi pazarlar... masalımm moralimi bozmamaya çalışıyorum zaten yürüyüş de okula gidip gelirken, derslerde hep ayaktayım onun dışında yürüyüş yapamıyorum
50lik sonucum açlık 73, tokluk 176
100lük sonucumaçlık 85. 1/2. saat 179, 1. saat 192, 2. saat 195, 3. saat 173 pazartesi tekrar gidicem dahiliyeye allah hepimize kolaylık versin
günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrrr
dün alış verişe çıktım
mothercere den bebeklerime 12 tane değişik ebatlarda uzun kollu badi aldım
kış bebekleri olacaklarını düşünürsek sanırım akıllı bir iş yaptımmm
herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu pazarlarrrrrrrr
herkese iyi pazarlar...
kızlar beşik alan varmı içinizde varsa resim ekleyebilirmisiniz
internetten çok güzel bir şifonyer beğendim bebişime ...beşiğide çok güzel ama mobilya
yazın tatile giderken götürmek için park yatak hayal ediyordum hep ama mobilya beşiklerde çok güzel :18: çok kararsız kaldım
park yatak alanlar yada kullananlar memnunmusunuz
canım ben ilk bebeğime park yatak almıştım mobilya alıp oda yapmadım ben. park yatağı evde de çok rahat kullandık seyahatte de 2 sene kadar sadece onu kullandık tavsiye ederim