Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaa böle bakınca insanlarda sorunca kendımı cok kötü hissettim sankı umrumda değilmiş gibi böle bı garip oldum halbukı işte şartlarrrr üzüldümm yaaa:/
selam kizlar ben geldim.cikara cikaraafedersiniz bu gun 3 kere cikardim.meyvemenumda sadece muz ve yarim elma vardi.2 saatsonra oda cikti.simdi nutella ekmek ve sut yiyorum.kilo almak umrumda bile degil.zaten 2 kilo aldim.cok morallim bozuluyor.bebegim besleniyormu diye
Günaydın canlar :)
günaydın kızlar nasılsınız
buugün kimse yok burada galiba tbi tail herkez uyuyordur şimdi öpüyorumm hepinizi hayırlı hafta sonları
selam kılar...
nette dolanırken bi site buldum.. siz de bi bakın derim. özellkle doğum korkularınızı yenmek için, emzirme teknikleri, doğum sonrası anne psikolojisi falan..
Anne Olunca Anladm - Doum
alışverişe çıkacak arkadaşlarım hastane çıkışı, tulum, zıbın takımı kaçar tane almayı düşünüyosunuz? ben ilk 3 ay yani yaz girene kadar kullanacığım şekilde alıcam. aşırıya kaçmadan 3 er 5er tane yeterli olur sanırım.3 aydan sonra tekrar alışverişe çıkarım diye düşünüyorum. siz neler yapıcaksınız?
canım yaa böle bakınca insanlarda sorunca kendımı cok kötü hissettim sankı umrumda değilmiş gibi böle bı garip oldum halbukı işte şartlarrrr üzüldümm yaaa:/
selam kizlar ben geldim.cikara cikaraafedersiniz bu gun 3 kere cikardim.meyvemenumda sadece muz ve yarim elma vardi.2 saatsonra oda cikti.simdi nutella ekmek ve sut yiyorum.kilo almak umrumda bile degil.zaten 2 kilo aldim.cok morallim bozuluyor.bebegim besleniyormu diye
Günaydın canlar :)
günaydın kızlar nasılsınız
buugün kimse yok burada galiba tbi tail herkez uyuyordur şimdi öpüyorumm hepinizi hayırlı hafta sonları
günaydın güzel anneler
Herkese günaydın
günaydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz daha kahvaltımızı yapmadık
kurt gibi açızzz, şimdi kahvaltıya gidiyorum
herkese sağlıklı, hayırlı, mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyoruzzzzzzzzzz
[/QUOTe
günaydıııın sana da süper bir haftasonu dileriiiz
günaydın güzel anneler ve bebişleri.hepinize mutlu hafta sonları diliyoruz oğluşumla :)şampuan,pişik kremi,bebe yağı vs ürünleri hangi marka aldınız sebamed almayı düşünüyordum ama bübchen mi alsam bilemedim.
günaydınnnnnnnnnnnnn
biz de size mutlu hafta sonları diliyoruzzzzzzzzzzzz
şampuan ve bebek yağını ben de sebamed aldım
pişik kremini bephanten aldım, kardeşim çok memnun kaldı bu kremdem o yüzden bunu tercih ettim
Kizlar nasilsiniz ?
Bizim doktor randevumuz guzel gecti hersey yolunda dedi doktor seker icin kan verdim artik sonucu bekleyecegiz
sonuc kotu cikarsa arayacaklar iyi cikarsa aramayacaklarmis :)
artik randevularimiz 2 haftada bir olacak :) dogum yaklasti saka maka
Birde her gittiigmizde kizimizi gorebilsek ne guzel olurdu
Ama cristmas indirimi yapan bir yer bulduk ve bir paket aldim oradan
iki kere 4D ultrasona girme hakkim var
Ilk hakkimi Sali gunu kullanacagim cok heyecanliyim yaaaa babamizda kizimizi gorecek net bir sekilde
günaydın güzel anneler ve bebişleri.hepinize mutlu hafta sonları diliyoruz oğluşumla :)şampuan,pişik kremi,bebe yağı vs ürünleri hangi marka aldınız sebamed almayı düşünüyordum ama bübchen mi alsam bilemedim.
mulbery
merhaba canım hayırlı olsun alışverişiniz.
biz de kızımda chicco nun park yatağını kullandık sonra benim sıpa gece çok döndüğü kalkıp uykusunda oturduğu için normal yatağa geçemedik korkuluklu yataklar da derin olmadığı için yerle bir ama korkulukla yatak yaptırdık şuan onda yatıyor. yazın kendi evimize taşınıcaz o zaman resmini eklediğin gibi korkuluklu yatak alıcaz. ama kızımla birlikte çocuğu olan bi çok arkadaşım korkuluksuz genç odası yatağına bile geçti.çocuktan çocuğa farkediyor yani tatlım. bizimki yatakta çoook tepiniyor kimi çocuk neredeyse yattığı gibi kalkıyor.
Bepanten de paraben var amaaaa:44::44:
Seba med in içeriğini bilmiyorum burada bir arkadaş yazmıştı ama hatırlamıyorum da ...
eğer resmini ekleyebilirsen ekle biz de görelim minik meleği :)
tamam canim
sali gunu eklerim resim :)
Çok teşekkür ederim canım sen tecrübelisin bu konuda park yatak varken beşik gereksiz mi sence? takımın yatağını almak daha mı iyi olur.tabii her çocuk farklı ama herkes park yatakların daha çok kullanıldığını söylüyor beşiği boşuna alıp sonra nereyekoysam diye düşünmek istemiyorum.ama diğer taraftan da odada cibinlikle falan beşikler daha sevimli duruyor.bir de kızın kaç yaşında yatağa geçicez yakın zamanda demişsin ya? beşikler de çok geniş değil 70 cm yani çocuk biraz büyüdüğünde sıkılabilir içinde rahat yatmak isterse yatak en mantıklısı gibi komşumun kızı 3 yaşında o da normal yataklı oda takımına geçti.yakı n zamanda karar vermem lazım...