Sude, canım teşekkürler mustelanın zayıflama ilacıda aklımızda olsun.köşeyi bozma canım bencede, bebekler yürümeye başlarken kçşe çok idialmiş, daha kolay yürüyomuş onlara tutunarak ...
db55, canım dr sezerayanı onayladı mı peki ? sanırım primada yada diğer bezlerde göbek oyuntusu yok, ark.lar göbek oyuntusundan dolayı molfix seçmişti.
hanife, annenin hastalık adı süper :) dikilgen :)) geçmiş olsun dikkat et kendine çok ayakta kalmamaya çalış...
Adanam, canım sebebini açıklamadı dr neden tetanoz olma dediğini bilmiyorum ama tahminimce hastanesine çok güveniyor, 3 anlaşmalı hast var, onlardan birinde olcak doğumum.herkes yaptrdığı için bi yanımda acabalar oldu.sağ. ocağındanda aramadılar 2 kere hatırlatmıştım oysaki.
papatya, canım maşallah yavrularına :) bak ne güzel annelerini üzmeden büyüyolar, inş vakitlerini dolduracaklar içerde.gözün aydın amniyon sıvısı ve rahim ağzıda süpermiş :)
Ozorgun, yanlış yazmadım umarım adını, kızına çok geçmiş olsun inş kızamık değildir, kızamıksada hafif atlatır inş ...
herkese günaydın kızlar, nasılsıznı ? senkar ank. da da hava acayip ayaza çekmiş dünde biraz kar yağmıştı, sabah dairenin önü bildiğin buz pistiydi, allah hepimizi korusun kaza beladan.dondum gelene dek, içerden baksan hava güzel gübneşli dersin ama hiç ilgisi yok hakikaten.