evet canım yükün ağır
iş, eş, çocuk
ne güzel üstesinden geliyorsun
ve hoşuma giden çok da dik bir duruşun var
evet canım herkesin sınavı farklı
rabbim diğer şeylerde güldürsün yüzünü inşallahhhhhh
ee anne olunca öyle oluyo eskisinden daha sabırlı oluyo insan iç güdüsel bişey bu sanırım
ayrıca bide kedimiz var kedi bile kaprisli
eşime diyorumki
ben bebekle ilgilenirken kediyle oğlumuda sen sevki kıskanmasınlar
kedicik bile aileden oldu:))
GÜNAYDIN HERKEZE...
ben bu gün erken kalkmak zorunda kaldım malesef
gece komşular uyutmadı
sabaha karşıda oğluş kalktı uyutmadı
çok sinirli ve gıcık bi halim var şu an
zaten bu aralar uykumu alamıyorum
ne kadar uyusamda yorgun hissediyorum kendimi
bide böyle uyuyamayınca sinir küpüne dönüyorum
bide bir kaçtane kurabiye atıştırdım
kalp çarpıntım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yazmıştım daha önce 1 yıl önce mide ameliyatı oldum o zamandan beri iyileşemedim
yemek yedikten sonrada nabzım 100 ün üzerine çıkıyo beni hasta ediyo çok kötü oluyorum
ne için ameliyat olmuştun canım? geçmiş olsun. benimde yemeklerden özellikle akşam yemeğinden sonra acaip kalbim çarpıyor balkona kısakollularla falan atıyorum kendimi biraz geçiyor. sıcaktanmıdır yemektenmidir anlamadım gitti.
günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.
geçmiş olsun canım maaşallah bebişine :)
kızlar benim bebiş sık sık göbeğimin hafif sağında sertleşiyo
yani sanki oraya toplanıyo ittiriyo gibi oluyo ve aşırı bi gerilme hissediyorum öyle olduğunda sizdede oluyomu
dönerkende sancım oluyo artık
heyecandan doktora sormayıda unuttum daha 3 hafta var doktora gitmeme
evet ya ilk bebişte böyle değildi genelde tekme falan atıyodu çok netti hareketleri. bu hatun bi tarafta toplanıyo sanki orayı tırmalıyo gibi bişeyler yapıyo
eşime diyorum kazarak çıkacak karnımdan
Eki Görüntüle 572899 bu da kızıma ördüğüm pattaniyee:)
haaarika olmuş ya ben 2 sıra bile öremem böyle örenleri görünce çok özeniyorum valla ellerine sağlık
şimdi dermoeczanem den alışveriş yapıcam kızlar en uygun fiyatlar orada. eczaneden mustela çatlak kremi aldım 70TL ye o sitede 3lü paket var tanesi 53e geliyor. sonra bacak rahatlatıcı krem. yeni doğan konak önleyici şampuan çok iyiymiş. bir de lansinoh un memeucu kremi ve gogus pedi
vücut şampuanı ve pişik kremi olarak da sebamed kullanmayı düşünüyorum
canım diğerlerini bilmiyorum ama sebamedde PEG diye bi madde var kanserojen. içeriğine bi bak istersen.
şu beşiklere bayılıyorum kızlar
Eki Görüntüle 573031
aynen bendeeeee
Sizlere birşey danışmak istiyorum detaylı ultrasona gırdiğimde oğlumda tek arter olduğunu soylediler çok uzuldum sadece 100 bebekten 1 nde rastlanıyormuş ama allahu tealadan geldiği için yapabilcek bişeyim yok yinede hamdolsun şukurler olsun ama takdir edersinizki çok uzulup kafaya takıyorum acaba kilo aldımı diye hep duşunuyorum hep karnıma bakıyorum buyudumu diye ama anlamıyorum tabi başından beri maşallah kilosu hep 10 gun ileride tek arter olanların kilosu duşuk oluyomuş benimki iyi diyolar boyle olan bebeklerde kalp ve bobrek anomalisi olabilyomuş ama çok sağlıklı doğan varmış kısacası boyle olupta sağlıklı doğum yapan annelerin bir iki lafına ihtiyacım var noolur bir bilen varsa anlatsın şimdiden teşekkurler rabbim herkesin evladına sağlık versin
canım çok takma kafana. benim de ilk gebeliğimde kalbinde sorun olabilir demişti çok şükür gayet sağlıklı kızım.sağlıklı denilenler özürlü olabiliyor özürlü denilen sağlıklı olabiliyor. Allaha dua et gerisini ona bırak içini ferah tut ki bebişin de etkilenmesin.
Eki Görüntüle 573086 bu ellerimle hazırladığım kapı süsümüz:):)
bu da çook güzelllll
Dostlar yukarıda müstela yerine müsteşar yazmışım.
müsteşar diye bir krem yok haberiniz ola
bende o krem yeni mi çıkmış yahu o nası isim diyodum
ben arada bir kola içiyorum
bende içiyorum valla
annem varken içemiyorum ama kızıyo
Benim kadar tatlı yıyen hamiş varmı çk merak ediyorum hegun muhakkak bi çikolata yiyorum meyvede cabası şeker yuklememde bişey çıkmadı allah aşkına sizde çok atlı yıyomusunuz
bende çok yiyorum. ilkinde de çok yemiştim içim dışım tatlı oluyo valla
Biz kızımla gün geçtikçe büyüyoruz artık hangimize gidiyor kilolar doğumda görecez bakalım,ilk kızım gibi 1900 gramcık çıkarsa işimiz var,şimdiye kadar 7 kg aldım kadının biri son üç ayda 15 kilo daha alırsın diyor yok artık dedim o kadar olmaz herhalde ama kafama da takılmadı değil şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum şeker yüklemesi 76- 1 saatlik de 116 çıkmış iyi galiba baktığıma göre çarşamba da fetal kalp taramamız var umarım güzel haberlerle dönerim hepinize ve bebişlere selamlar....
yok canım ya neymiş o 15 kilo.. fetal kalp taraması rutin bişeymi dr bişeyden şüphelendiği içinmi size yaptırın dedi? benim hiç haberim yok daha önce duymadım da..