İnşallah canımm aminHepimiz sevdiklerimize kavuşur kendi ailemizi kurarız en hayırlı zamanda inşallah Öncelikle ama sevgili öğrencilerimize kavuşuruz inşallah
amin canım amin hayırlııyla
canım kendi gitmek istedi bilmiyorumCanım bu arada Aus ablaya ne oldu:26:
hadi bakalım başla nilom ben de alandan ya deneme çözerim ya da konu çalışırım şimdigünaydın kızlar geçen hafta ne çalışmak ne yazmak istemedi canım hep tv karşısında aglarken buldum kendimi
sedefim sözün olmuş hayırlı olsun güpgüzel geçmiştir umarım
bugün vatandaşlık ile başlıyorum bu hafta türkçe mat vat karışık çalışılacak bakalım
kızlar hadi sizde kendinize gelin yazın buraya tamam mı
Tüik 2013 verilerinden 1 soru bekleniyormuş kızlar göz atın derim
günaydın kızlar geçen hafta ne çalışmak ne yazmak istemedi canım hep tv karşısında aglarken buldum kendimi
sedefim sözün olmuş hayırlı olsun güpgüzel geçmiştir umarım
bugün vatandaşlık ile başlıyorum bu hafta türkçe mat vat karışık çalışılacak bakalım
kızlar hadi sizde kendinize gelin yazın buraya tamam mı
Merhaba canlar...
Sevdicek buradaydı hafta sonu,çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Sınav öncesi bana moral oldu,uğrayamadım pek.
Denemem vardı bugün o da güzeldi şükür.
Soru çözeyim diyorum ama bakalım.
Sedefim hayırlı olsun sözün canım benim,yazamadım.Hakkını helal et.Çok mutlu olun inşallah.
kolay gelsin canım
kuzum ne güzel hasret gidermişsiniz
cumartesi günü benim sevdicek de burdaydı :103:
sınav öncesi moralleri depoladık bakalım inşallah hakkını veririz sınavda
Merhaba canlar...
Sevdicek buradaydı hafta sonu,çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Sınav öncesi bana moral oldu,uğrayamadım pek.
Denemem vardı bugün o da güzeldi şükür.
Soru çözeyim diyorum ama bakalım.
Sedefim hayırlı olsun sözün canım benim,yazamadım.Hakkını helal et.Çok mutlu olun inşallah.
kolay gelsin canım
kuzum ne güzel hasret gidermişsiniz
cumartesi günü benim sevdicek de burdaydı :103:
sınav öncesi moralleri depoladık bakalım inşallah hakkını veririz sınavda
ohh ne güzel bütün sevgililer kavuşmuş, Rabbim tez zamanda tekrarını nasip etsin canlarbenim sevdiceğim de geçen salı-çarşamba burdaydı
kızlarım biraz buraya ugrayın ama ya
ben de her zamanki gibi rutin alan denememi çözdüm şimdi cevaplarına bakacagım inşallah :18:
kolay gelsin
güncel çalışacak mısın belissam :26:
ben geçen seneki sorular aklıma geldikçe hiç bakasım gelmiyor
bu arada denemen nasıldı kuzum
Oyyyy ne güzel ya.
Denemelere başladım gayrı....
kızlarım biraz buraya ugrayın ama ya
ben de her zamanki gibi rutin alan denememi çözdüm şimdi cevaplarına bakacagım inşallah :18:
kolay gelsin
benim giriple çıkmam bir oluyor canım, çok duramıyorum. tarihi bitirmeye çalışıyorum, hazirana sadece matematikle vatandaşlık kalsın istiyorum. nasıl gidiyor denemeler?
tubim ben faceden bi kaç siteye bakıp paylaşıyorum ordanda bakabilirsiniz bende ekli olanlar olmayanlarda msj atsın ekleyeyimgüncel çalışacak mısın belissam :26:
ben geçen seneki sorular aklıma geldikçe hiç bakasım gelmiyor
bu arada denemen nasıldı kuzum
canım ya ben bu ara hem bebiş hem hastalık iş vs hiç ugrayamadım kimsede yoktu arada baktım ama ihmal etmeyelim kızlar bu son dönem herkes dagıldı canlanalım burda toplanalımkızlarım biraz buraya ugrayın ama ya
kolay gelsin
kuzum ben özellikle ezberlemeye caısmıyorum güncelleri ama gördükçe okuyorum birkaç defa. denemede olanlar da aklımda kaldıkca işte
deneme orta şekerliydi kuzum sen nasılsın
tubim ben faceden bi kaç siteye bakıp paylaşıyorum ordanda bakabilirsiniz bende ekli olanlar olmayanlarda msj atsın ekleyeyim
bide yediiklim güncel kitapçık çıkarmış hoca bize ordan okudu baya iyi ondan alıp okucam ama ezberlemicem zümrem
canım ya ben bu ara hem bebiş hem hastalık iş vs hiç ugrayamadım kimsede yoktu arada baktım ama ihmal etmeyelim kızlar bu son dönem herkes dagıldı canlanalım burda toplanalım
Güncellerin hangi biri ezberlenir ki yaben bloknotlara not alıyorum gördükçe. küçük bir kutu aldım oraya atıyorum yazdıklarımı
son hafta onları okurum bir kez daha yeter sanırım
belissam diğerlerinden deneme yapmıyor musun