2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tubim ben faceden bi kaç siteye bakıp paylaşıyorum ordanda bakabilirsiniz bende ekli olanlar olmayanlarda msj atsın ekleyeyim
bide yediiklim güncel kitapçık çıkarmış hoca bize ordan okudu baya iyi ondan alıp okucam ama ezberlemicem zümrem :KK31:

canım ya ben bu ara hem bebiş hem hastalık iş vs hiç ugrayamadım kimsede yoktu arada baktım ama ihmal etmeyelim kızlar bu son dönem herkes dagıldı canlanalım burda toplanalım :KK48:
herkes ders yoğunlugundan takılamıyor buralara sanırım canım eskısı gibi son kez biririmizi motive etsek iyi olur aslında:KK31:

Güncellerin hangi biri ezberlenir ki ya :KK25: ben bloknotlara not alıyorum gördükçe. küçük bir kutu aldım oraya atıyorum yazdıklarımı
son hafta onları okurum bir kez daha yeter sanırım :KK6:

belissam diğerlerinden deneme yapmıyor musun :KK12:
hepsinden yapmaya calısıyorum badişim ama en cok alandan yani:KK30:

iyiyim kuzum teşekkür ederim sen nasılsın :KK16::KK16:
konu tekrarları-soru çözümü-deneme böyle geçiyor günlerim işte :KK6:

gördüm zümrem paylaştığını çok sağol :KK16:
ben de o kitapçıklardan alayım bari.hiç değilse yatmadan önce bir kere okurum her gün :KK68:
iyiyim çok şükür kuzum sağolasın :KK19:

kuzum idare eder bazen saymıyorum bile moralim bozulmasın diye:KK14: daha cok alana yükleniyorum:KK6:
kolay gelsin canım:KK16:

ben de toplu doğrumu yanlışımı görmeyince daha çok yanlışım çıkmış gibi hissediyorum, sayınca o kadar çok değilmiş bee oluyorum :KK53: en çok eksik nerdeyse bir de en çok puan getircek hangisiyse ona çalışmak daha mantıklı tabii :KK23:

çok doğru badem hangi birini ezberleyeceğiz :KK31:
maşallah her şeyi güncel niyetine soruyorlar :KK14:

tuğbişim nerelerdesin yahu özledim çıtır beybim :KK16:

evet tuğbam güncel adı altında zilyon tane bilgi var. bizde makine değiliz ki :KK25:

ben biraz daha soru çözeyim :KK6:

Ne la bu imzalar birinizde ördek birinizde kedi,hiç kıskanmadım....:KK19::KK19:

O değil de ben galiba depresyondaydım,bütün belirtileri taşıyom.:KK25::KK53:

tuğbişim nerelerdesin yahu özledim çıtır beybim :KK16:

evet tuğbam güncel adı altında zilyon tane bilgi var. bizde makine değiliz ki :KK25:

ben biraz daha soru çözeyim :KK6:

ben de seni özlemişim sevgi pıtırcığım :KK70:

aman kuzucum alalım bir güncel kitabı günde bir kere okusak yeter.

tutturursak tuttururuz :KK14:

ben de alan coğrafya tarih calıştım şimdi vatandaslıga bakayım diyorum ama bakışıp duruyoruz kıtapla :KK9:

X