2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

canlarım nasılsınız
buraya son geldiğimden beri hiç kitap yüzü göremedim. hep bişey çıkıyo. en son dün artık alan çalışayım diyordum ki kv geldi. ancak sözden sonra çalışabilcem sanırım. alandan jeomormoloji videosu izliyeyim dedim, kendimden geçtim. magmadaki bütün madenlerin içindeki silisyumu bilmemnesinin oranlarının hepsini anlatmış durmuş. :KK53: kendimi jeoloji mühendisliğinde okuyo sandım. türk dili desen, kızlar ne o öyle ya, yok türkçedeki z ş, çuvaşçadaki r l ye denk geliyomuş, yok bunlar lambdaizm, sigmatizm vs. bir sürü şey var. :KK14:
yandım ki ne yandım. gy gk ve eğitime gene en son nisanda bakmıştım :18:
kızlar 12 mayısta evlenme teklifimi aldım :KK17: ay diyodum pes yani 1 hafta kaldı ne ara etcek bu çocuk diyodum ki, onun 13 mayıs doğumgünüydü, meğer özellikle doğumgününden 1 gün öncesini beklemiş, ben bi kaç saat sonra doğmuşum fakat aslında ben seninle doğdum vs. ile başlayan bir cümle kurmak için 12 mayısı beklemiş eşek kafalı :KK23:
eltimle problemlerim çıkıcak :KK14: ne o öyle köylü işi gibi bohça hazırlamışsınız dedi. çok sinir oldum. + sözüme de gelmicekmiş. ben de çok meraklıydım ona zaten :KK14:
siz gelseniz keşke sözümeeee :KK48:
canlarım benden bu kadar, bi bugün boş kaldım, onda da birazdan karşı apt daki komşular gelicek. girebilirsem yine uğrıcam. kendinize iyi bakın, sizi seviyorum :KK54:

canlarım nasılsınız
buraya son geldiğimden beri hiç kitap yüzü göremedim. hep bişey çıkıyo. en son dün artık alan çalışayım diyordum ki kv geldi. ancak sözden sonra çalışabilcem sanırım. alandan jeomormoloji videosu izliyeyim dedim, kendimden geçtim. magmadaki bütün madenlerin içindeki silisyumu bilmemnesinin oranlarının hepsini anlatmış durmuş. :KK53: kendimi jeoloji mühendisliğinde okuyo sandım. türk dili desen, kızlar ne o öyle ya, yok türkçedeki z ş, çuvaşçadaki r l ye denk geliyomuş, yok bunlar lambdaizm, sigmatizm vs. bir sürü şey var. :KK14:
kızlar 12 mayısta evlenme teklifimi aldım :KK17: ay diyodum pes yani 1 hafta kaldı ne ara etcek bu çocuk diyodum ki, onun 13 mayıs doğumgünüydü, meğer özellikle doğumgününden 1 gün öncesini beklemiş, ben bi kaç saat sonra doğmuşum fakat aslında ben seninle doğdum vs. ile başlayan bir cümle kurmak için 12 mayısı beklemiş eşek kafalı :KK23:
eltimle problemlerim çıkıcak :KK14: ne o öyle köylü işi gibi bohça hazırlamışsınız dedi. çok sinir oldum. + sözüme de gelmicekmiş. ben de çok meraklıydım ona zaten :KK14:
canlarım benden bu kadar, bi bugün boş kaldım, onda da birazdan karşı apt daki komşular gelicek. girebilirsem yine uğrıcam. kendinize iyi bakın, sizi seviyorum :KK54:

Saçını başını yoldurmasın bana edepsiz karı...:KK47: Gelmezse gelmesin,çok da lazım.

Sen mutlu ol canım benim,gerisini boşver.

canlarım nasılsınız
Köylü gibi hazırladınızsa da eltnin zoruna giden neymiş sedefim?
söz onun mu sözü? ona neymiş bohçadan bilmem neden? dış kapının mandalı insanlar neden her şeye sokuyor ki burnunu.

ayrıca lütfen gelmesin zaten. yazık değil mi senin sözünde, evinde öyle kibirliler neden olsun

canlarım nasılsınız

orta yerinden çatlıyor besbelli elti :)) çok mutlu ol kuzucum :KK16:

Son düzenleme:
Saçını başını yoldurmasın bana edepsiz karı...:KK47: Gelmezse gelmesin,çok da lazım.

Sen mutlu ol canım benim,gerisini boşver.

Köylü gibi hazırladınızsa da eltnin zoruna giden neymiş sedefim?
söz onun mu sözü? ona neymiş bohçadan bilmem neden? dış kapının mandalı insanlar neden her şeye sokuyor ki burnunu.

ayrıca lütfen gelmesin zaten. yazık değil mi senin sözünde, evinde öyle kibirliler neden olsun

orta yerinden çatlıyor besbelli elti :)) çok mutlu ol kuzucum :KK16:

kızlar çok sağolun :KK16: aynen bence de gelmesin. ben sırf onur abisi yanında olsun diye 18 ine koydum sözü, çünkü 19 u da resmi tatil, isteseler bal gibi gelebilirlerdi. hiç olmadı abisi tek gelebilirdi. ama ona da karısı izin vermemiştir :KK14:
bilmiyorum neden böyle yapıyo. onurun babası sizi kıskanıyo diyo. bizi neden kıskanıyo ki, biz senelerdir bu zamanı bekliyoruz, daha yeni söz yapıyoruz. o üni 3 te nişanlandı, okul bitince evlendi, evi var, arabası var, sağlıklı bi bebekleri var. bizim onurla daha hiçbir şeyimiz yok. bizim kıskanılcak neyimiz var anlamıyorum.
bi de bana telefonda iyi ki bohça yaptın, bana yapmadılar, içimde kaldı, ne güzel senin içinde hiçbişey kalmadı demişti. 2 li konuşuyo.
dün de kv geldi, söz çiçeğini alalım dedi. ben de dedim ki, çiçeği de almayalım kalsın, x ablam bohça yapmamış, böyle ayrımcılık gibi olmasın, sonra tartışma çıkmasın, boşverin çiçek almanıza gerek yok dedim. kv dedi ki, ''ben ona bohça yapalım diye çok ısrar ettim ama kendisi istemedi, ayrıca o evlenirken ben ona bohçaya alınanlardan kat kat fazlasını aldım, ayrımcılık yapıyosunuz demeye hakkı yok onun'' dedi.
o zahmet edip sözüme gelmiyo ama ben gene de söz hediyelerinden ona ayırıp nişanda vericem. insanlık bende kalsın. kuaförden ona da randevu ayırtmıştım, ben gelmicem kuaföre kendim yaparım dedi. :KK14:
nişana gelceklermiş. ama onurun babası çocuk hastalandı deyip gelmeyebilirler dedi. adam da anlamış artık onun huyunu. nişanda bi tartışma çıkmazsa iyidir. valla kızlar kv ve kp e saygım sonsuzdur. ama eltim nişanda bi laf söylesin vallahi susmam :KK47:

Selam canlarım buralar boş kaldı bu ara:KK4:

Soma için kazen yardım kampanyası başlattı pro kart alıyorsunuz o aldıgınız parayı somaya gönderecek kazen
eğer siz de yardım etmek istersenız:KK16:

bu arada nikimi değiştirdim:KK17:

Selam canlarım buralar boş kaldı bu ara:KK4:

Soma için kazen yardım kampanyası başlattı pro kart alıyorsunuz o aldıgınız parayı somaya gönderecek kazen
eğer siz de yardım etmek istersenız:KK16:

bu arada nikimi değiştirdim:KK17:

kuzummm bi nick de güzel olmuş :KK8:
ben alırım kartı. zaten günlerdir nasıl yardım etsem diye düşünüp duruyodum. burası güvenilir de hem. imkanım olsa atlayıp gidicem somaya. ahh bi atansam, ordaki çocuklara yardım etmeyi o kadar çok istiyorum ki :KK14:
önce şu sözü bi atlatayım, ondan sonra kartı nasıl alınıyosa alayım :KK17:

ben alırım kartı. zaten günlerdir nasıl yardım etsem diye düşünüp duruyodum. burası güvenilir de hem. imkanım olsa atlayıp gidicem somaya. ahh bi atansam, ordaki çocuklara yardım etmeyi o kadar çok istiyorum ki :KK14:
sağol sedefim:KK16:
bak bu konuya orada her şeyi söylemiş kazen. pro kart alıp konuya ya da kazene yazarsın yardım için aldıgını.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638.

zaten bu pro kart gelirleri de önceden de başka yardımlar için harcanıyormuş sanırım :KK16:

Sedefim bugün söz günün demi :KK52:
İnşallah her şey istediğin gibi olur kuzum :KK16:

Kaderdaşlarım:KK3::KK3::KK3:
Pat diye ui yaptım hesabı biraz odaklanayım diye çok vakit geçiriyordum çünkü kkda özledim :KK5: İyi oldu aslında galiba pek çok değişiklik oldu hayatımda:KK16::KK16:
Nasılsınız:KK16::KK16: iyi gidiyordur inşallah her şey :KK54::KK54::KK54:
Az kaldı sınava umarım hepimiz atanırız:KK16::KK16:

mutluluklar sedefcim :nazar: rengiş yeni adın hayırlı olsun...
sağol holofim :KK16:
Kaderdaşlarım:KK3::KK3::KK3:
Pat diye ui yaptım hesabı biraz odaklanayım diye çok vakit geçiriyordum çünkü kkda özledim :KK5: İyi oldu aslında galiba pek çok değişiklik oldu hayatımda:KK16::KK16:
Nasılsınız:KK16::KK16: iyi gidiyordur inşallah her şey :KK54::KK54::KK54:
Az kaldı sınava umarım hepimiz atanırız:KK16::KK16:

eftenim hoşgeldin kırmızılar da yakışmış :KK8:

İyiyim canım:KK19: Ücretliye başladım, düğün tarihi belirledim, kpss çalışmaları devam hala:KK14::KK14::KK14:
Sen nasılsın:KK19:Nasıl gidiyor:KK16:

aaa sen evleniyor musun:KK53: ben bunu bilmiyordum canım ne zamana aldın tarihi? hayırlı olsun o zaman:KK19:
ben de aynı ders ders ders:KK53:

X