- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
kuzum neden canını sıkıyorsun
istersen git şimdi yaptır için ferahlar
kuzum şimdi yaptıracagım bir yer yok ki ama:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum neden canını sıkıyorsun
istersen git şimdi yaptır için ferahlar
kuzum şimdi yaptıracagım bir yer yok ki ama:26:
Rengişim o zaman pazartesi yaptırırsın sıkma canını.Eninde sonunda yapılacak
zaten.hiç bir sorun çıkmıyo.Diplomanı götürmen yeterli
biliyorum kuzum öyle ama ne bilim ya artık bir sorunlar ortaya cıkınca tuhaflasıyorum.
neyse Allah büyüktür.
Ben derse geçiyorum kuzum çok öpüyorum seni
Canını sıkma sakın.Pazartesi halledersin hayırlısıyla sen de ballı bademim
holofim benim için banlanmamak şaşırtıcı, alıştımrengiş yine nerelere gittin :26:
ben de daha yapmadım başvuruyu parayı bile yatırmadım, netten yatırırım diye düşünmüştüm ama ziraatten başkasını kabul etmiyor. artık pazartesine kaldı. salı da sevdiceğim geliyor izmir'den sınav öncesi son moral depomu yapcam
merhaba durumaya hoş geldin.Selam herkese.ben subatta basladim calismaya.kursa gidiyorum.evlendim il degistirdim.hem evlilik hep bu tempo beni iyice yormaya basladi.son denemem 61.5 ve eksiklerim bitmeyen konularim oyle cokki.
Keske bende agustosta baslasaydim.
Atanmam icin 70 sart.egitim bilimleri bol soru cozmeden oturmuyo ne yazikki.ha bide hic mat.cozemiyorum.sinavdada cozmeyecegim.malesef o yuzden yukleniyorum diger derslere.ama cok yoruldum.
Bu arada herkes basvuru yaparken cok ugrasmus.yeni mezun oldugunuz icinme.ben parayi yatrdim.netren basvuru yaptim ciktsini aldim bitti.
merhaba mahzen geçmiş olsun. sordugun konuda hiçbir bilgim yokMerhaba arkadaşlar, ben de maalesef doğru dürüst çalışamayanlardanım . Bir süredir de bel fıtığı atağım nedeniyle oturamıyorum başına.. Sizlere sormak istediğim bir husus var, dinamik hafızanın görsel eğitim seti var, 1 ayda hazırlıyormuş, genel yetenek ve genel kültür. Örnek videoları izledim kafama yattı ama acaba içinizde alan ve/veya alan birini tanıyan var mı diye de sormak istedim.. Sitedeki yorumlar da doğal olarak çok olumlu ama acaba gerçekten beklentimi karşılar mı bilemiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rengişim, şuradaki anlatım bozukluğu nedir?
Dudakları, çatlak ve parlak olmayan bir iz bırakıyordu zihinlerde.:26:
kuzum çatlak olan ve parlak olmayan demesi lazımdı. cevap neymiş?
hee evet sadece o şık vardı kuzum çözümlü değil teşekkür ettim
rica ederim fındıkım her zaman sor
aslında dil bilgisinden bir kaç sorum var eklesem bakabilir misin
teşekkür ederim canım, umarım bilgisi olan bir arkadaşa rastlarım..:26:merhaba mahzen geçmiş olsun. sordugun konuda hiçbir bilgim yok
Merhaba arkadaşlar, ben de maalesef doğru dürüst çalışamayanlardanım . Bir süredir de bel fıtığı atağım nedeniyle oturamıyorum başına.. Sizlere sormak istediğim bir husus var, dinamik hafızanın görsel eğitim seti var, 1 ayda hazırlıyormuş, genel yetenek ve genel kültür. Örnek videoları izledim kafama yattı ama acaba içinizde alan ve/veya alan birini tanıyan var mı diye de sormak istedim.. Sitedeki yorumlar da doğal olarak çok olumlu ama acaba gerçekten beklentimi karşılar mı bilemiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam herkese.ben subatta basladim calismaya.kursa gidiyorum.evlendim il degistirdim.hem evlilik hep bu tempo beni iyice yormaya basladi.son denemem 61.5 ve eksiklerim bitmeyen konularim oyle cokki.
Keske bende agustosta baslasaydim.
Atanmam icin 70 sart.egitim bilimleri bol soru cozmeden oturmuyo ne yazikki.ha bide hic mat.cozemiyorum.sinavdada cozmeyecegim.malesef o yuzden yukleniyorum diger derslere.ama cok yoruldum.
Bu arada herkes basvuru yaparken cok ugrasmus.yeni mezun oldugunuz icinme.ben parayi yatrdim.netren basvuru yaptim ciktsini aldim bitti.
Rengina yillar once yazismistik seninle.simdi hatirladim.Malesef hiçbir bilgim yok benim de.
Matematik çözmeden çok zor.Diğerlerini zaten iyi kötü herkes yapıyor.
Yeni mezunlukla alakası yok 10 yıl önce mezun olanlar da hala okuyor gözüküyor,sistem değiştiğinden.
Gidip yaptıracaktın onu başvuru yapmadan ama şimdi Ankara'ya dilekçe yazman lazım.
Rengina yillar once yazismistik seninle.simdi hatirladim.
Sevdelinka soruyu genel sordum.dovecek gibi yazmissin sorun ne sasirdim bende..neyse herkese kolay gelsin....topik sonradan gelene pek hos bakmiyor anlasilan...
Son olarak mat.siz atanmanin zor oldugunu bende biliyorum.zaten yazdim bu yuzden cok yukleniyorum diye.herkesin allah yardimcisi olsun..
evet durumaya ben de seni hatırlıyorum nik değiştirdim sende de hala okuyor yazıyor mu?